Start
Mój profil

Najlepszy drogeryjny brązowy tusz do rzęs

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
majowy_bez
LouiBag

?? Najlepszy drogeryjny brązowy tusz do rzęs

Post autor: majowy_bez »

Dziewczyny, jaki drogeryjny brązowy tusz do rzęs polecacie?

1. Maybelline New York Lash Sensational Sky High tusz do rzęs Brown - uwielbiam ten efekt na rzęsach. Zużyłam 3 opakowania - za każdym razem w opakowaniu tusz wysychał bardzo szybko i starczał mi na ok. 1,5 miesiąca. Przy drugim opakowaniu zorientowałam się, że ten stoper mi "znika" - tzn. albo wkleja się w zakrętkę, albo wpada do środka, przez co w opakowaniu robi się duży otwór i tusz bardzo szybko wysycha. Mimo wszystko kupiłam trzecie opakowanie, ale i tym razem stoper "zniknął" i już więcej tego tuszu na pewno nie kupię. Jestem ciekawa, czy ktoś miał taką sytuację z tym tuszem?

2.
Eveline Cosmetics Variété pogrubiająco-wydłużający tusz do rzęs brązowy - też zużyłam kilka opakowań, tani, efekt niby fajny, ale często osypuje i rozmazuje się.

Polecacie jakieś inne brązowe tusze?
the best is yet to come <3
karokarolka
Channelka

Post autor: karokarolka »

Lubiłam eveline ale właśnie ostatnie opakowanie bardzo szybko zaczął się kruszyć i osypywać. Teraz Zdecydowałam się na clarese brown sugar i póki co jestem bardzo zadowolona.
SparklingHappiness
Koczkodan

Post autor: SparklingHappiness »

Polecam Pierre Rene Volume rich. Kupuję go w Hebe. Co do efektu na rzęsach jestem zadowolona. Mam dosyć krótkie rzęsy, które jeszcze nie doszły do siebie po doczepianych. Ale ten tusz daje na nich radę, ładnie podkreśla i nadaje objętości. I nie wysycha szybko, bo zaraz stuknie nam 3 miesiące
Wcześniej testowałam:
Variete od Eveline - pięknie rozdziela rzęsy, ale jak dla mnie efekt jest zbyt delikatny.
Maybelline Sky High - efekt mega , ale strasznie szybko wysycha
Maybelline senational - nieładnie sklejał rzęsy i rowniez szybko wysychał
AA Wings - nigdy więcej. Słaba szczoteczka, po godzinie zaczyna się osypywać na policzki
BellaSkinner
Ciastko

Post autor: BellaSkinner »

Dla mnie tylko Inglot All eye want
Seth Cohen was my first love