Jarek to jest w wieku emerytalnym już , ma zdaje się 65 lat. Nie sądzę jednak by na szemranych biznesach sobie wypracował jakąś emeryturę inną niż głodowa. Dlatego chwyta się pewnie filmowców licząc że wyciągnie jakiś pieniądz.rachelkarengreen pisze: ↑pn gru 29, 2025 9:24 am Jarek (chyba w serialu) na pytanie czym się teraz zajmuje mówi, że chce wykorzystać ten czas gdy jest głośno o Adze, więc filmu serial - na pewno ma z tego pieniądze za zgody, więc wyciśnie z tego jak cytryna bo przecież do zwykłej pracy nie pójdzie
Próbował też organizować jakieś imprezy z pokazami bielizny chyba we Wrocku, niby na cześć Agnieszki. Akurat. Myślę że to był skok na kasę.
Nawet jak o jakiejś kobiecie opowiadał, z która się teraz spotyka, to też odniosłam między wierszami wrażenie, że dla jego wygody, może nawet i finansowej.
Strasznie śliski typ do dziś dnia.
A ten świr zabójca, to faktycznie powinien w odosobnieniu gnić, jak w książce była mowa o roszczeniowym zachowaniu tego ojca jego to też mi ciśnienie skakało. Nic dziwnego, że takiego gno.Ja wychowali z matką. Matka też Agę chemii uczyła i z relacji wynika, że była wredna i nienawidzila dziewczyn/kobiet. Jerzy miał więc świetne wzorce, prócz tego że z jego głową było ostro nie w porządku.
Ten wyrok to skandal i nie dziwi mnie, że prokuratorka nie chciała rozmawiać z Wilczyńska. Wstyd.