Tylko gdzie znaleźć aż tak piękną i zgrabną aktorkę, która w dodatku potrafi grać?
Jest wiele atrakcyjnych aktorek, ale takich piękności niestety brak.
Tylko gdzie znaleźć aż tak piękną i zgrabną aktorkę, która w dodatku potrafi grać?
Bez przesady xd Agnieszka była piękna, ale osobiście widziałam już kobiety które w mojej opinii są ładniejsze od niej. Kwestia gustu ale na pewno nie była aż tak niedoscignionej urody, że nie dałoby się znaleźć aktorki która mogłaby ja zagrać.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 1:20 pm Tylko gdzie znaleźć aż tak piękną i zgrabną aktorkę, która w dodatku potrafi grać?
Jest wiele atrakcyjnych aktorek, ale takich piękności niestety brak.
No tak pewnie miss International i miss Poland wygrała przez przypadek skoro jest tyle ładniejszych od niej
Ciężko o aktorkę która zagrakaby miss, prędzej już jakas serio misska, która może w miarę by dobrze czuła się przed kamerą.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:25 pm No to proszę o konkretne nazwiska. Wątpię czy ktoś tak piękny byłby jednocześnie utalentowany aktorsko. W Polsce oczywiście.
Co roku ktoś wygrywa ten, swoją drogą durnowaty konkurs miss Polski / miss Polonia, Agnieszka nie była jedyna. Jest wiele pięknych aktorek, niekoniecznie muszą to być te opatrzone twarze, można wziąć jakąś młodą dziewczynę w trakcie / świeżo po studiach aktorskich, albo naturszczyka. Pytanie tylko czy warto.. moim zdaniem dwa filmy, książka, podcasty już temat wyczerpały, chociaż pewnie zaraz pojawi się ktoś kto chętnie zarobi na odgrzebaniu tego tematu
To raczej chodzi o to ze Bartek jej "nie obronił " z resztą sie zgadzamLucy pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:33 pm Mnie denerwuje w tej książce narracja po śmierci,Bartosz oskarża Jarkajej,,mądra " mamusia też,a co był winny Jarek ? Zabił ją świr a nikt go nie oskarża, Agnieszka była z Jarkiem wybrała go i powinni to uszanować i tyle,co on był winny ? To tylko i wyłącznie Jerzy był winny,był i jest chorym mordercą który dalej ma jobla na punkcie Agnieszki.I ta jej rodzinka chora na punkcie kasy,list od kuzyna to jakaś żenada,wstyd
A jak miał ją bronić ? Ona go później raczej traktowała jak przyjaciela na zawołanie, powinna iść na policję i zgłosić że ten czub jej grozi.A jak myślicie jak by się skończyło gdyby nie wysiadła z auta ? Mi się wydaje że by Jarka zabił.
Nie zapominajmy, że ona była też modelką i miała taką klasyczną urodę supermodelek z lat 90. Jej sesje są zachwycające. Jest taki teledysk Guns and Roses Novrmber Rain- jak na filmie pokazali Agnieszkę w otwartej trumnie to mi się od razu skojarzyła ze Stefani Seymour, tą supermodelką z teledysku.
Co roku ktoś wygrywa ten, swoją drogą durnowaty konkurs miss Polski / miss Polonia, Agnieszka nie była jedyna. Jest wiele pięknych aktorek, niekoniecznie muszą to być te opatrzone twarze, można wziąć jakąś młodą dziewczynę w trakcie / świeżo po studiach aktorskich, albo naturszczyka. Pytanie tylko czy warto.. moim zdaniem dwa filmy, książka, podcasty już temat wyczerpały, chociaż pewnie zaraz pojawi się ktoś kto chętnie zarobi na odgrzebaniu tego tematu
Ja to wiem, ty to wiesz ale Bartek i rodzice Agnieszki postrzegają to inaczej. Na pewno by woleli boly to Bartek zginął broniąc żony niz aby Agnieszka została zamordowana
Aga chodzila po tych samych wybiegach co Claudia Schiffer/Naomi Campbell wiec byla doceniona. Wtedy jeszcze modelki były piękne, w obecnych czasach te modelki mam wrażenie ze czym brzydsza z twarzy tym lepiej?Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:41 pm Nie zapominajmy, że ona była też modelką i miała taką klasyczną urodę supermodelek z lat 90. Jej sesje są zachwycające. Jest taki teledysk Guns and Roses Novrmber Rain- jak na filmie pokazali Agnieszkę w otwartej trumnie to mi się od razu skojarzyła ze Stefani Seymour, tą supermodelką z teledysku.
Miski to jednak nie ta liga co supermodelki. Nawet Kręglicka nie miała szans na karierę top modelki, bo to jednak nie uroda tego kalibru choć jest b ładna. Chodzi mi oczywiście o te modelki z lat 90 , bo wtedy były to prawdziwe piękności. Potem to już musiały być tylko wysokie ale z ich urodą często było kiepsko.
Na Jarka ktoś by się nadał, taka uroda chłopka roztropka.
Tylko że ona sama wyszła z auta,może gdyby nie wyszła to ten czubek by odszedł? Sama nie wiem.to straszne co ją spotkało:( po tej książce jeszcze bardziej mnie ta sprawa szokuje
Oczywiście. Chodziło mi o to że nie każda miska miala/ma predyspozycje na modelkę czy supermodelkę. Aga miała, była mega zgrabna, szczupła, wysoka, fotogeniczna. Do tego łatwa we współpracy , miła. Na pewno była doceniana i pewnie gdyby nie ciąża i przerwanie pracy na pewien czas i obowiązki związane z posiadaniem dziecka/ przeprowadzką do Polski to zrobiła by jeszcze większą karierę w NY .
Chociażby Kamila Urzędowska, Asia Opozda, Emma Giegżno,Vanessa Aleksander, Paulina Gałązka.. to tak na szybko. Nie mówię,że któraś z nich miałaby ją zagrać, ale już nie przesadzajcie, że nie ma w Polsce pięknych kobiet :D Zdolnych aktorek jest w Polsce tysiące,o większości w ogóle nie slyszeliśmy, więc jeżeli pojawilaby się koncepcja filmu/serialu to napewno udałoby się wybrać jakąś ładną i zdolną.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:44 pm No to podajcie te nazwiska pięknych aktorek, pliss bo ja jakoś nie umiem.
W ogóle nie śledzę tych durnowatych konkursów miss.
Proszę Cię, ja mówię o osobach, które poznałam w życiu prywatnym xd i odnoszę się jedynie do rzekomo niepowtarzalnej urody Agnieszki. Są osoby równie a może nawet piękniejsze, nie widzę powodu dla którego nie możnaby znaleźć aktorki o takim samym poziomie urody. I to nawet nie musi być znana aktorka. I nie, nie zdobyła tytułów przypadkiem ale to nie czyni z niej najpiękniejszej kobiety wszechczasow. Wystarczy się przejść po galerii handlowej w dowolnym dużym miecie i spokojnie można znaleźć kogoś na poziomie urody AK. Nie wiem czy wiecie ale nie wszystkie urodziwe dziewczyny zgłaszają się do konkursów miss xd nie wiem niektórzy tu chyba żyją pod kamieniem.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:25 pm No to proszę o konkretne nazwiska. Wątpię czy ktoś tak piękny byłby jednocześnie utalentowany aktorsko. W Polsce oczywiście.
Kreglicka za młodu w mojej prywatnej opinii biła Agnieszkę urodą na głowę. Albo Agnieszka Wagner, również za młodu wg mnie wyglądała jak blond Monica Bellucci, była niesamowicie piękna. Wszystko jest subiektywne.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 3:41 pm Nie zapominajmy, że ona była też modelką i miała taką klasyczną urodę supermodelek z lat 90. Jej sesje są zachwycające. Jest taki teledysk Guns and Roses Novrmber Rain- jak na filmie pokazali Agnieszkę w otwartej trumnie to mi się od razu skojarzyła ze Stefani Seymour, tą supermodelką z teledysku.
Miski to jednak nie ta liga co supermodelki. Nawet Kręglicka nie miała szans na karierę top modelki, bo to jednak nie uroda tego kalibru choć jest b ładna. Chodzi mi oczywiście o te modelki z lat 90 , bo wtedy były to prawdziwe piękności. Potem to już musiały być tylko wysokie ale z ich urodą często było kiepsko.
Na Jarka ktoś by się nadał, taka uroda chłopka roztropka.
Napisałam chyba wyraźnie "Nie mówię,że któraś z nich miałaby ją zagrać" więc nie wiem dlaczego analizujesz wygląd każdej pod kątem potencjalnej roli. Chciałaś aby podać nazwiska pięknych polskich aktorek to podałam pierwsze z brzegu. No i błagam... Agnieszka nie była nawet w połowie tak charakterystyczna jak Angelina, to nietrafione porównanie.Ewastrzylak pisze: ↑pt gru 26, 2025 4:31 pm Wszystkie aktorki, które wymieniłaś są b ładne. Ale one nie mają wyglądu ani figur supermodelek z lat 90. Opozda mi się akurat nie podoba bo ma urodę mopsa trochę. I jest b słabą aktorką.
Uwielbiam Vanessę, jest super aktorka komediowa i wprost cudna z wyglądu, śliczna, moim zdaniem najładniejsza z polskich aktorek, ale ona jest drobniutka, to nie jest modelkowata figura.
No żadna moim zdaniem się nie nadaje żeby zagrać Agę.
To musi być klasyczna, piękna uroda plus wzrost, figura i to coś , a do tego jeszcze umiejętność aktorskie.
To tak jakby ktoś miał zagrać Angelinę Jolie, no nie da się imo.
Kate Moss to akurat brzydactwo, ale charyzmatyczne.
Totalnie w to nie wierze. Zresztą on sam się gubił w zeznaniach, bo najpierw mówił, że chciał szukać pracy w NYC a Agnieszka mu zabroniła, a za chwilę, że prawie nie znał angielskiego. To gdzie chciał pracować? Ciężko mi uwierzyć, żeby młoda dziewczyna chciała mieć faceta-gosposie, tym bardziej, że była między nimi spora róznica wieku. Do gotowania Domowych obiadków mogli kogoś zatrudnić, jeżeli oboje by pracowali to nie byłoby to dla nich większym wyzwaniem finansowym. W książce było wyraźnie podkreślone, że po urodzeniu dziecka ona bardzo nie chciała wracać do Stanów, nie miała juz parcia na karierę. On wtedy mógł spokojnie wrócić do pracy i zadbać o żonę, ale wiadomo, że łatwiej siedzieć w domu.Queenofwinter pisze: ↑pt gru 26, 2025 8:35 pm Moim zdaniem. Jarek był dla Agnieszki atrakcyjnieszy bo był starszy doświadczony, w miarę jako tako wyglądał, miał jakąś tam pracę, zwłaszcza, że pracował też przy wyborach miss. Jak ja miałam 18 lat wiele wiele lat temu to też bardziej atrakcyjni wydawali mi się starsi, bo nie byli w moim odczuciu "dziecinni" co oczywiście się prawie zawsze niepotwierdzalo. I jako młoda dziewczyna, bez większych zobowiązań miała prawo tak samo jak facet myslec i lubić keks. A czemu nie powiedziala o stalkerze? Prawdopodnie z podobnego powodu dlaczego ja w tamtych czasach nie mowilam swojemu chłopakowi, że ktoś inny wysyła mi kwiaty, pisze listy, czasem nachodzi w domu, bo obawiałam się, że chlopak będzie zazdrosny i zrezygnuje ze mnie, albo pomyśli o mnie, że tego kogoś musialam prowokować, dawać znaki, że jestem wolna a nie byłam itp. Glupie myślenie. Ale im dłużej to trwalo tym było ciężej całą tą sytuację wytłumaczyć, i uwierzyc, ze ktos moze byc tak chory i do tego stopnia stalkować. Zwłaszcza gdy ma się obawy (często niesłuszne), że można stracić chlopaka. Odnośnie tego, że J nie pracował. Powiedział w filmie, że o to poprosiła go sama Agnieszka, żeby to on zajmował się nią i domem, a ona będzie pracować. Nie dziwne, skoro w domu u niej wszystko robiła matka. Chciała by wciąż się ktoś nią opiekował.
I to prawda, nie wiele mozna powiedzieć o Agnieszce. Ona moim zdaniem była po prostu prostą (nie prostacką) miłą dziewczyną
W Stanach w tamtych czasach żyjąc wśród Polaków nie musiałeś umieć angielskiego by pracować,obejrzyj dokument zielona karta z 2000 roku,moja ciotka wyjechała w 1999 i też ani be ani Ce, pracowała z samymi Polakami,więc to nie jest argumentlui21 pisze: ↑pt gru 26, 2025 8:59 pm Totalnie w to nie wierze. Zresztą on sam się gubił w zeznaniach, bo najpierw mówił, że chciał szukać pracy w NYC a Agnieszka mu zabroniła, a za chwilę, że prawie nie znał angielskiego. To gdzie chciał pracować? Ciężko mi uwierzyć, żeby młoda dziewczyna chciała mieć faceta-gosposie, tym bardziej, że była między nimi spora róznica wieku. Do gotowania Domowych obiadków mogli kogoś zatrudnić, jeżeli oboje by pracowali to nie byłoby to dla nich większym wyzwaniem finansowym. W książce było wyraźnie podkreślone, że po urodzeniu dziecka ona bardzo nie chciała wracać do Stanów, nie miała juz parcia na karierę. On wtedy mógł spokojnie wrócić do pracy i zadbać o żonę, ale wiadomo, że łatwiej siedzieć w domu.