Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
Wesolych świąt prosto z biura kochani, juz nie wazne czy razem czy osobno, oby placek wyszedl taki mokry, kleisty wrecz, i to ciasto takie slodkie, gęste takie.
Jak bylo ok to gdybala tak jak czarny a teraz jak juz nie jest z nim to opisuje jak to bylo zle takze tak samo jest zakłamana jak on....mwoili jak to szczęśliwi sa jakie to zycie itd a okazało sie ze to tylko na pokaz takze nooo
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Zgadza się, ale czemu to robiła, a teraz nagle jest szczęśliwa, broni jej nie przystawił do głowy, jak robili to dla zarobku i oszukiwaniu ludzi, to słabe to jest. Wyrachowani oboje.
- Lostnick888
- BlondDoczep
zdrówka, radości i samych przyjemności Moje Petardziochy! Aby placki, łosoś, ryże i inne przysmaki furiackie zawsze wychodziły takie jak lubicie najbardziej! Pamiętajcie w Święta jecie co chcecie!!! 

Jej postępowanie jest takie samo jak Czarnego dla mnie tez jest taka sama jak on obydwoje grali dla oszustwo tak samo...I teraz osobno chcą tkwić nadal w tym oszukiwaniu dla lekkiego zarobkudawidszulcc pisze: ↑śr gru 24, 2025 3:12 pm Zgadza się, ale czemu to robiła, a teraz nagle jest szczęśliwa, broni jej nie przystawił do głowy, jak robili to dla zarobku i oszukiwaniu ludzi, to słabe to jest. Wyrachowani oboje.
Lostnick888 pisze: ↑śr gru 24, 2025 3:33 pm zdrówka, radości i samych przyjemności Moje Petardziochy! Aby placki, łosoś, ryże i inne przysmaki furiackie zawsze wychodziły takie jak lubicie najbardziej! Pamiętajcie w Święta jecie co chcecie!!!
Niezapomnijcie o owsiance z odrobiną orzechów!!(tak dzis mowil)
-
tomasz4999
- Modna
A pozniej detox?
Lostnick888 pisze: ↑śr gru 24, 2025 3:33 pm zdrówka, radości i samych przyjemności Moje Petardziochy! Aby placki, łosoś, ryże i inne przysmaki furiackie zawsze wychodziły takie jak lubicie najbardziej! Pamiętajcie w Święta jecie co chcecie!!!![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Zdrowych pogodnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich. 

-
tomasz4999
- Modna
Dla Petardzioch ktore byc moze zajrzą tutaj w miedzyczasie, pomiedzy pałaszowaniem pierogow i uszek - pamiętajcie ze kompot wigilijny dobry ale tylko do 60 kcal / 100ml, mozna za to kapuste kiszona, grzybki w occie, papryke ze słoika, zupki na zalewke, baterczikena oraz racuchy, juz nie wazne czy razem z jabłkami czy osobno.
Pozdrawiam serecznie z biura, pamietajcie, 2026 jest nasz, idziemy po forme zycia (tzn. ja mam w sumie forme calym rokiem).
Pozdrawiam serecznie z biura, pamietajcie, 2026 jest nasz, idziemy po forme zycia (tzn. ja mam w sumie forme calym rokiem).
- Lostnick888
- BlondDoczep
Oj tak od stycznia detoks koniecznie! Wracamy na "dobre" tory kochani, po plastry ananaskow do ogórków i pomidorków
- Lostnick888
- BlondDoczep
Anco do kartki świątecznej furiata....xd tak tak na pewno Nikosia sama WŁASNORĘCZNIE robiła kartkę, a pomagał przy tym chat gpt 
- Lostnick888
- BlondDoczep
Jprdl xd juz karka I opis zmieniony , czyli Wandzia czytana! Prosze sie rozgoscic w naszych skromnych progach panie generale.... 
Skriny macie?Lostnick888 pisze: ↑śr gru 24, 2025 10:58 pm Jprdl xd juz karka I opis zmieniony , czyli Wandzia czytana! Prosze sie rozgoscic w naszych skromnych progach panie generale....![]()
- Lostnick888
- BlondDoczep
Po powrocie no prawie 2,5 tyg sie maskowała nie pokazywała w mediach bo jej bylo wstyd za sama siebie rowniez
Madza już normalnej roboty nie dostanie. Żadna poważna firma nie zatrudni kobiety,która dzien w dzien świeciła du...droge ma otwartą jedynie do agencji towarzyskiej
- Lostnick888
- BlondDoczep
Ten czub mysli, ze my mamy taką słaba pamięć i nie pamiętamy jak był w tej cukierence i zamawiał owe smakołyki