Jak obniżyć libido
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Pejczyk Pandory
- Bransoletka50k
Jak obniżyć libido
W ostatnich miesiącach zauważyłam u siebie szalony wzrost libido, którego szczerze mówiąc nie jestem w stanie w żaden sposób zaspokoić, chociaż mąż robi co może
możecie się śmiać,ale strasznie mnie to frustruje, bo ciągle myślę o keksie. Znacie jakieś sposoby jak to wyhamować. Już chyba wolę być totalną oziębłą kłodą niż erotomanką.
- barszczowa
- Ciastko
Sorki - ja trochę śmiechłam. Ale w sumie to ciekawy problem, bo chyba niecodzienny :D zero odpowiedzi zdaje się to potwierdzać - chyba, że forumowiczki się boją, że to bait. No ale ja to łyknę (wink wink).Pejczyk Pandory pisze: ↑pn gru 15, 2025 8:54 pm W ostatnich miesiącach zauważyłam u siebie szalony wzrost libido, którego szczerze mówiąc nie jestem w stanie w żaden sposób zaspokoić, chociaż mąż robi co możemożecie się śmiać,ale strasznie mnie to frustruje, bo ciągle myślę o keksie. Znacie jakieś sposoby jak to wyhamować. Już chyba wolę być totalną oziębłą kłodą niż erotomanką.
A nie masz jakichś podejrzeń odnośnie tego, co mogło to spowodować? Hormony na bok, zaczęłabym od spraw psychologicznych. Może to jakaś reakcja na długotrwały stres? Ja w stresie mam ochotę na słodycze, a nie na męża, za to czasami mi się wydaje, że smutek to mój afrodyzjak - co jest trochę creepy, ale jako że smutasem nie jestem to erotomanki ze mnie nie będzie
-
Pejczyk Pandory
- Bransoletka50k
No ja mam podejrzenia co mogło spowodować to szalone libido. Po prostu nadszedł ten mitycznym czas kobiecej chcicy przypadający na około 40 rok życia. Jakoś tak nigdy nie traktowałam poważnie tej pogłoski, że libido wyskakuje kobietom w tym wieku jak szalone, a tu proszę, jakie zaskoczenie. Niestety nie wiele to u mnie zmienia, poszłam do gina i mówię, że mam taki problem, a on na to, że taki problem to żaden problembarszczowa pisze: ↑pt gru 19, 2025 2:25 pm Sorki - ja trochę śmiechłam. Ale w sumie to ciekawy problem, bo chyba niecodzienny :D zero odpowiedzi zdaje się to potwierdzać - chyba, że forumowiczki się boją, że to bait. No ale ja to łyknę (wink wink).
A nie masz jakichś podejrzeń odnośnie tego, co mogło to spowodować? Hormony na bok, zaczęłabym od spraw psychologicznych. Może to jakaś reakcja na długotrwały stres? Ja w stresie mam ochotę na słodycze, a nie na męża, za to czasami mi się wydaje, że smutek to mój afrodyzjak - co jest trochę creepy, ale jako że smutasem nie jestem to erotomanki ze mnie nie będzie.
- barszczowa
- Ciastko
Aaa, no to mąż ma high life do czasuPejczyk Pandory pisze: ↑pt gru 19, 2025 4:57 pm No ja mam podejrzenia co mogło spowodować to szalone libido. Po prostu nadszedł ten mitycznym czas kobiecej chcicy przypadający na około 40 rok życia. Jakoś tak nigdy nie traktowałam poważnie tej pogłoski, że libido wyskakuje kobietom w tym wieku jak szalone, a tu proszę, jakie zaskoczenie. Niestety nie wiele to u mnie zmienia, poszłam do gina i mówię, że mam taki problem, a on na to, że taki problem to żaden problemnie widzi w tym nic niepokojącego. Teraz to nawet nie mogę się długo fochować na męża nawet jak zasłuży, bo nie wytrzymuję ciśnienia
![]()
Bo co jest gorsze - pokazać komuś raj i go z niego wypędzić, czy nigdy go do tego raju nie zabrać?
-
Pejczyk Pandory
- Bransoletka50k
Nawet rajskie przyjemności mogą się znudzić, gdy stają się codziennością.barszczowa pisze: ↑pn gru 22, 2025 8:19 am Aaa, no to mąż ma high life do czasu![]()
Bo co jest gorsze - pokazać komuś raj i go z niego wypędzić, czy nigdy go do tego raju nie zabrać?![]()
![]()
Głupie gadanie. Powiedz to wszystkim osobom uzależnionym od s3ksu, których życie przez takie uzależnienie jest ciężarem. Typowy incel z tekstem „hehe nimfomanka, dla mnie to by był raj”barszczowa pisze: ↑pn gru 22, 2025 8:19 am Aaa, no to mąż ma high life do czasu![]()
Bo co jest gorsze - pokazać komuś raj i go z niego wypędzić, czy nigdy go do tego raju nie zabrać?![]()
![]()
- barszczowa
- Ciastko
Typowy incel
Agresorku albo nie czujesz mojego poczucia humoru (bo nie musisz), albo w napadzie złości nie przyszło Ci do głowy, że to tylko żarty z mojej strony. Tak czy siak w obu przypadkach lepiej by było się nie odzywać. Chcesz coś wnieść do tematu czy tylko się przypierdalasz i idziesz dalej?
To po prostu nie jest temat, z którego powinno się żartowaćbarszczowa pisze: ↑wt gru 23, 2025 8:28 am Typowy incel![]()
ze wszystkich wyzwisk, jakie ktoś mógłby do mnie skierować, tego się nie spodziewałam
![]()
Agresorku albo nie czujesz mojego poczucia humoru (bo nie musisz), albo w napadzie złości nie przyszło Ci do głowy, że to tylko żarty z mojej strony. Tak czy siak w obu przypadkach lepiej by było się nie odzywać. Chcesz coś wnieść do tematu czy tylko się przypierdalasz i idziesz dalej?![]()
- barszczowa
- Ciastko