Start
Mój profil

Gdzie znaleźć.. kobietę? 🤣

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Gdzie znaleźć.. kobietę? 🤣

Post autor: YMH2301 »

Temat może się wydawać dziwny, ale.. Jakiś czas temu pomyślałam sobie, że chciałabym poznać kogoś trochę bardziej otwartego, taką psiapsi do tańca i różańca ale też chodzi mi o otwartość seksualną. Po prostu sprawdzam siebie, coś mnie tam ciągnie, jestem ciekawa, ale też się stresuję.
Wygooglowałam różne możliwości i trochę ręce opadają.. na czatach w większości faceci się podszywają, na portalach randkowych nawet jak zaznaczyłam, że mężczyźni mnie nie interesują to tylko ich mi pokazuje i wypisują..
Może znacie jakieś miejsca, gdzie faktycznie da się kogoś poznać, tak po prostu?
Jestem mało imprezowa, więc kluby średnio mi leżą..
rockshoot
PrinTu

Post autor: rockshoot »

Portale typu datezone, zbiornik - chociaż one są stricte nastawione na keks. Grupy na fb typu lgbt itd.
Awatar użytkownika
aidette
Channelka

Post autor: aidette »

YMH2301 pisze: pt gru 12, 2025 9:43 pm Temat może się wydawać dziwny, ale.. Jakiś czas temu pomyślałam sobie, że chciałabym poznać kogoś trochę bardziej otwartego, taką psiapsi do tańca i różańca ale też chodzi mi o otwartość seksualną. Po prostu sprawdzam siebie, coś mnie tam ciągnie, jestem ciekawa, ale też się stresuję.
Wygooglowałam różne możliwości i trochę ręce opadają.. na czatach w większości faceci się podszywają, na portalach randkowych nawet jak zaznaczyłam, że mężczyźni mnie nie interesują to tylko ich mi pokazuje i wypisują..
Może znacie jakieś miejsca, gdzie faktycznie da się kogoś poznać, tak po prostu?
Jestem mało imprezowa, więc kluby średnio mi leżą..
W temacie rozmów o otwartości, możesz się odezwać do mnie 🤍 uwielbiam takie tematy