Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
watacukrowa
Currently:Dominicana

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: watacukrowa »

Świetna zachęta twórczyni internetowej! Szacunek do odbiorców aż bije po oczach! Co za klasa, co za styl XD
Teraz: nie podoba się to nie słuchajcie
Niedługo, kiedy zasięgi spadną: Hej, chcecie coś z Avonu?
Nie teraz, mam zapierdol na Wandzie.
Awatar użytkownika
Damroka
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Damroka »

Ahaha serio? Myślałam, że to żart że w Castmasie wyciągnęła temat Wandy. Nie chce mi się nawet tego komentować.
chillilovesmamusia
Ciastko

Post autor: chillilovesmamusia »

SkarolinaS pisze: czw gru 18, 2025 12:13 am nie, zebym krytykowala Darie, ale skad Wy wiece czy ktos czyta z kartki? xd moze miec naturalny sposob czytania, porobione przerwy w miejscach na oddech, zeby brzmialo naturalnie. Przeciez nikt sie na pamiec nie uczy sprawy, ktora opowiada przez 1h ;)
Weź to czytanie z kartki w cudzysłów ;) Chodzi o sposób opowiadania historii. Wiadomo, że każdy opiera się na notatkach, ale słychać jednak różnice między tym jak ktoś opowiada historię (Hulaj Dusza jest tutaj dobrym przykładem) a odczytuje ją jak opowiadanie na polskim w szóstej klasie. To robi np Olga Herring (według mnie, bo pewnie znajdzie się ktoś, komu się wyda naturalną gawędziarką)😉
Awatar użytkownika
Grubababa
RARY

Post autor: Grubababa »

Bardzo dojrzałe podejście nie ma co xD
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

Justyna od dawna czyta na odwal i trochę jakby rozmawiała z koleżanką - aaa to nie wiem w sumie, to trzeba sprawdzić nie pamiętam.
Czekam aż powie idę siku zaraz wracam.
watacukrowa

Kiedyś beknęła, więc może i siku też będzie
Awatar użytkownika
Damroka
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Damroka »

Nadrobiłam wątek wandowy na grupie castmasowej i zero zaskoczenia, Justyna totalnie nie potrafi przyjmować krytyki.
Omomlob
Ciastko

Post autor: Omomlob »

Zbliża się sylwester a z nim kolejna rocznica pewnego „tańca” Justyny który został wrzucony na relację Ig i potem szybko usunięty B)
Wiem, że była to reakcja na hejt tego jak ona wygląda, i tak jak nie popieram wyśmiewania kogoś ze względu na wygląd, tak do dziś nie mogę się nadziwić jej reakcji., godnej poważnej królowej polskich true crime.
Wtedy chyba dotarło do mnie, że coś jest z nią nie tak.
Limonene
SushiAddict

Post autor: Limonene »

Damroka pisze: czw gru 18, 2025 7:02 pm Nadrobiłam wątek wandowy na grupie castmasowej i zero zaskoczenia, Justyna totalnie nie potrafi przyjmować krytyki.
Jest osobna grupa castmasowa? xd
Awatar użytkownika
Grubababa
RARY

Post autor: Grubababa »

A czy Justa mówiła, jaki jest powód założenia nowego kanału na yt?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
PepePanPies
RóżowePolo

Post autor: PepePanPies »

Inni ludzie: mają na utrzymaniu dom, dzieci, sprzątanie, gotowanie, zakupy( nie zamawiane przez apki bo większość Polski nie ma tego przywileju XD), dbanie o zdrowie i do tego uwaga!!! PRACUJĄ NA ETACIE LUB PROWADZĄ WŁASNE FIRMY i zwykle.

Justyna, gdy jej praca, którą sama sobie wybrała: 🤮😭😫🥺😖

Justyna, gdy zrobienie w końcu rzetelnego researchu o sprawie i nagranie podcastu bez swoich prywatnych przemyśleń i plotkarskich wysrywów: 😒

Justyna gdy pójście do kabareciarza opowiadać o swojej nieomylnej osobie: 🤩
Limonene
SushiAddict

Post autor: Limonene »

PepePanPies pisze: pt gru 19, 2025 11:00 am Inni ludzie: mają na utrzymaniu dom, dzieci, sprzątanie, gotowanie, zakupy( nie zamawiane przez apki bo większość Polski nie ma tego przywileju XD), dbanie o zdrowie i do tego uwaga!!! PRACUJĄ NA ETACIE LUB PROWADZĄ WŁASNE FIRMY i zwykle.

Justyna, gdy jej praca, którą sama sobie wybrała: 🤮😭😫🥺😖

Justyna, gdy zrobienie w końcu rzetelnego researchu o sprawie i nagranie podcastu bez swoich prywatnych przemyśleń i plotkarskich wysrywów: 😒

Justyna gdy pójście do kabareciarza opowiadać o swojej nieomylnej osobie: 🤩
Uwazaj bo zaraz będą screeny na grupce XD
Dreaxo
Tritonotti

Post autor: Dreaxo »

Limonene pisze: pt gru 19, 2025 11:19 am Uwazaj bo zaraz będą screeny na grupce XD
Powinna w takim razie zrobic edycje postu i na końcu pozdrowić rodzinę, sąsiadów i psa. Jak być gwiazdą internetu to po całości xD
Awatar użytkownika
Daria121998
Koczkodan

Post autor: Daria121998 »

Omomlob pisze: pt gru 19, 2025 8:19 am Zbliża się sylwester a z nim kolejna rocznica pewnego „tańca” Justyny który został wrzucony na relację Ig i potem szybko usunięty B)
Wiem, że była to reakcja na hejt tego jak ona wygląda, i tak jak nie popieram wyśmiewania kogoś ze względu na wygląd, tak do dziś nie mogę się nadziwić jej reakcji., godnej poważnej królowej polskich true crime.
Wtedy chyba dotarło do mnie, że coś jest z nią nie tak.
O co chodzi? Bo chyba nie w temacie, nie pamiętam nic takiego, a ją obserwuję xd
niten ka
ZdalnaFanka

Post autor: niten ka »

Daria121998 pisze: pt gru 19, 2025 1:53 pm O co chodzi? Bo chyba nie w temacie, nie pamiętam nic takiego, a ją obserwuję xd
Tańczyła pijana z bebzolem na wierzchu gdy była jeszcze otyła.
watacukrowa

Comfort person XD
LauraBacha3
Tritonotti

Post autor: LauraBacha3 »

niten ka pisze: pt gru 19, 2025 2:40 pm Tańczyła pijana z bebzolem na wierzchu gdy była jeszcze otyła.
To było wczasach gdy mówiła, że waga jej w ogóle nie przeszkadza, nic w życiu nie zmienia, ona ma taki dystans jak stąd na Marsa, czuje się piękna, wspaniała i na siłę musi wszystkim to udowodnić, a ja ten taniec widziałam i dzięki za przypomnienie
niten ka
ZdalnaFanka

Post autor: niten ka »

LauraBacha3 pisze: pt gru 19, 2025 3:35 pm To było wczasach gdy mówiła, że waga jej w ogóle nie przeszkadza, nic w życiu nie zmienia, ona ma taki dystans jak stąd na Marsa, czuje się piękna, wspaniała i na siłę musi wszystkim to udowodnić, a ja ten taniec widziałam i dzięki za przypomnienie
Mnie ten jej taniec akurat ubawił, jeszcze dodatkowo w rytm Modo.
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

Jak szybko się zaczęła tak szybko się skończyła,jej podcast jest beznadziejny w tym momencie
Marti37
Luźny dzień ze mną

Post autor: Marti37 »

W mojej ocenie za bardzo rozproszyła swoją uwagę na niezliczoną ilość projektów-lepiej cos robic dobrze i jedna rzecz niz 10 rzeczy naraz ale słabo
Skoro nie ma czasu na true crime po co wymyśliła piate przez 10 czy ta serię o otyłości?
Ja 5 przez 10 odsłuchałam moze 2 odcinki i bylo beznadziejne, gadanie o niczym i irytujący Krzysiek
Seria o otyłości tez mnie nie interesuje bo nie mam tego problemu (raczej niewielki % jej widzow ma.
Nie lepiej bylo sie skupić na true crime?
Kiedyś odcinki były swietne, nadal lubię jej głos ale odcinki straciły tą "magię "
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Marti37 pisze: ndz gru 21, 2025 12:33 am W mojej ocenie za bardzo rozproszyła swoją uwagę na niezliczoną ilość projektów-lepiej cos robic dobrze i jedna rzecz niz 10 rzeczy naraz ale słabo
Skoro nie ma czasu na true crime po co wymyśliła piate przez 10 czy ta serię o otyłości?
Ja 5 przez 10 odsłuchałam moze 2 odcinki i bylo beznadziejne, gadanie o niczym i irytujący Krzysiek
Seria o otyłości tez mnie nie interesuje bo nie mam tego problemu (raczej niewielki % jej widzow ma.
Kiedyś odcinki były swietne, nadal lubię jej głos ale odcinki straciły tą "magię "
Ja nigdy nie włączyłem nic innego bo słucham 5 nie zabija dla true crime a nie dla Justyny. Więc nigdy przez pięć sekund mnie nie interesowały inne tematy i irytowało mnie że używa kanału na youtubie który zebrał widoczność i spamuje jakimiś pogaduszkami
ydnaa_
RiczAsFak

Post autor: ydnaa_ »

Marti37 pisze: ndz gru 21, 2025 12:33 am W mojej ocenie za bardzo rozproszyła swoją uwagę na niezliczoną ilość projektów-lepiej cos robic dobrze i jedna rzecz niz 10 rzeczy naraz ale słabo
Dla nas lepiej gdyby skupiła sie na true crime bo większość tego glownie słucha ale Jusyna wiele razy mówila ze nie ma do tego juz takiego zapalu jak wcześniej, czuć ze lifestylowe tematy lepiej jej leżą ale kasa lepsza z true crime pewnie. Ja zaczelam od Pogadajmy o życiu, potem weszło Piate i juz innych jej form nie slucham bo mnie nie interesują.
watacukrowa

Kiedyś próbowałam zaczepić się o "pogadajmy o życiu", ale nie znalazłam tam nic wartościowego, ani odkrywczego, dzięki czemu mogłabym przeżywać te historie jako coś naprawdę niespotykanego. Ot, zwykła pogadanka, gdzie sprawy, które dotykają praktycznie każdego, są roztrząsane do rangi sprawy życia i śmierci i TYLKO JA TAK MAM O BOŻE. Jakbym słuchała rozmowy dwóch osób czy jednej przez telefon w pociągu. I postanwiłam nie marnować swojegp cennego czasu i cennej energii na kolejne byle co.
malagotka
RoyalBaby

Post autor: malagotka »

Odcinek o Monice Białek : " Jest też znana, w ogóle cała rodzina jest znana,jako cicha,serdeczną dziewczyna"

Aha xD
witaminkaa
GreckieWakacje

Post autor: witaminkaa »

malagotka pisze: pn gru 22, 2025 10:13 am Odcinek o Monice Białek : " Jest też znana, w ogóle cała rodzina jest znana,jako cicha,serdeczną dziewczyna"

Aha xD
To jest już teraz taki sam bełkot jak u Śledź. Niegramatyczne zdania, nie po polsku, potrafi sobie zaprzeczyć w jednym albo dwóch zdaniach. Człowiek słucha tego i się zastanawia czy ona w ogóle wie co czyta i nagrywa dla słuchaczy. To jest albo jakaś papka pisana przez AI albo to robi jakiś "scenarzysta", który też to generuje przez AI.