Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Re: Dieta czarny furiat
Hejka petardziochy, widzę nie ma tu wstydliwych tematów i głupich pytań . 11 lat w branży daje parę zer na koncie .
Dokładnie tak a udaje biednego ....Uleczkaaaa pisze: ↑ndz gru 21, 2025 6:41 am Hejka petardziochy, widzę nie ma tu wstydliwych tematów i głupich pytań . 11 lat w branży daje parę zer na koncie .
-
tomasz4999
- Modna
Przeczytajcie caly komentarz tego Marcina xD
ma chyba ze 4 strony jakby sie go wydrukowalo hahahhaa CF chyba śpi od dwoch dni bo POWINNO to byc usuniete
Cala prawda - w zasadzie to jakbym siebie czytal hahahahhahaha
ma chyba ze 4 strony jakby sie go wydrukowalo hahahhaa CF chyba śpi od dwoch dni bo POWINNO to byc usuniete
Cala prawda - w zasadzie to jakbym siebie czytal hahahahhahaha
- Załączniki
-
- fw_1766323337235.jpg (67.56 KiB) Przejrzano 569 razy
Moi drodzy znow 2 petardziochy odłączymy sie z grupy
czyli mijają prawie 2 tyg i nikt nie dolaczyl praktycznie tylko sie odłączają...bardzo zle to wróży,mysle ze swoją gadka juz nic nie zrobi...a tak bylo i mialo byc pięknie jak w bajce 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie, jego czas właśnie nadszedł.
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
,, nabierz tych buraków z kg bo ty masz wagę w łapie ,,
,, które to buraki ?! ,,
,, a są ,, i grzyby idziemy na warzywniak Niki na warzywniak na warzywniak bo tu drogie so,,

,, które to buraki ?! ,,
,, a są ,, i grzyby idziemy na warzywniak Niki na warzywniak na warzywniak bo tu drogie so,,
-
tomasz4999
- Modna
Ostatnio jedna furiatka-petardziocha pytala mnie jaki gruby ma byc plaster tego ananasa, spiesze z odpowiedzia, taki:
- Załączniki
-
- fw_1766418106146.jpg (41.06 KiB) Przejrzano 274 razy
Teee paluszki co wszystko macają i wkładają do buzi różne rzeczy również w miejscach publicznychtomasz4999 pisze: ↑pn gru 22, 2025 4:41 pm Ostatnio jedna furiatka-petardziocha pytala mnie jaki gruby ma byc plaster tego ananasa, spiesze z odpowiedzia, taki:
A oczywiście że będzie pranie i paplanina jaki to on pokrzywdzony został i okradziony tylko niech minie trochę czasu. Magda już zaczyna powoli
-
tomasz4999
- Modna
Moze byc taki plaster do owsianki ale mozna tez dac do placka, ale takiego kleistego.
Oj będzie duuuużo bałaganu z tych PETARD coś czuję!!Monikamm pisze: ↑pt gru 19, 2025 5:56 pm Jestem pełen wiary, optymizmu.
Wysyłam wam dużo dobrej energii ( z tym łabędziem z tyłu)
A po nowym roku , jak juz strzelą korki z szapana i ten cały balagan z petard będzie się walał....
I cyk l.... Ralacja ucięta jakąś zbiórką.... a zapowiadała się inseresująco
Nie no... Apetyczne te kanapki, nie to co Madzia szykowała 
Dramat, jest obleśnym typem co ma dwie lewe ręce
Jak mu nie wstyd pokazywać te kanapki skoro takie super diety sprzedaje
No chyba że Panowie mają takie kanapki w tych wielu nowych programach bo przecież Panowie lubią prosto
Lepiej dla siebie by zrobił jakby już tylko pokazywał się na siłowni, chociaż tam też robi z siebie bałwana, ale ta cała otoczka czyli jego życie i jedzenie to już jest żenujące
Dramat, jest obleśnym typem co ma dwie lewe ręce
Jak mu nie wstyd pokazywać te kanapki skoro takie super diety sprzedaje
No chyba że Panowie mają takie kanapki w tych wielu nowych programach bo przecież Panowie lubią prosto
Lepiej dla siebie by zrobił jakby już tylko pokazywał się na siłowni, chociaż tam też robi z siebie bałwana, ale ta cała otoczka czyli jego życie i jedzenie to już jest żenujące
Widzę wjechał antyoksydanttomasz4999 pisze: ↑pn gru 22, 2025 4:41 pm Ostatnio jedna furiatka-petardziocha pytala mnie jaki gruby ma byc plaster tego ananasa, spiesze z odpowiedzia, taki:
Ps. Zęby drogie
-
tomasz4999
- Modna
-
tomasz4999
- Modna
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Seriotomasz4999 pisze: ↑pn gru 22, 2025 8:02 pm Ewentualnie mozesz popic takim koktajlem: 7 bialek jaj do mixera + 1 zoltko to bedziesz od razu drugi posilek miala.
xD
Może czarny was zatrudni do zabawy w zasięgi
Nie wiem kim jesteście z zawodu ale serio kabaret
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Umieram z Wastomasz4999 pisze: ↑pn gru 22, 2025 4:41 pm Ostatnio jedna furiatka-petardziocha pytala mnie jaki gruby ma byc plaster tego ananasa, spiesze z odpowiedzia, taki:
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Przecież kiedyś się wygadał w rybnym że najem nie zakup
On nawet nie pamięta co gada, dajcie spokój
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Tomasz trudni się połowem łososi i tuńczyków na dzikich loftach pod kołem podbiegunowym a mi załatwił miezzkanie tzn. Biuro i sprzedaję tam szmaty, jest jeszcze pomysł na małe gastro. Rozwijamy sięLaleczka69 pisze: ↑pn gru 22, 2025 9:16 pm Serioubaw po pachy, tylko z Was większy niż z niego
![]()
Może czarny was zatrudni do zabawy w zasięgi![]()
Nie wiem kim jesteście z zawodu ale serio kabaret