Łosoś był u Magdaleny w domku, w biurze placek. Taka sytuacja
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryTeraz to będzie moja ulubiona SAGA !
Idę spać
I już nie mogę się doczekać tego co przyniosą kolejne dni… no i wyczekuję z utęsknieniem kogoś nowego na horyzoncie..
Ale takiego wiecie „to ta jedyna, niepowtarzalna, wyjątkowa, jeszcze nigdy takiej nie spotkałem..” mogę tak długo wymieniać
Zatem do jutra !
-
tomasz4999
- Modna
Miałem iść spac ale zrobilem sie glodny, chyba zrobie sobie placka, ale takiego kleistego.
Zawsze Magda płaciła za zakupy i wtedy można było pasożytować, teraz jak widać szkoda mu kasy, jak musi wydać samKataleja pisze: ↑czw gru 18, 2025 10:49 pm Te jego zakupy teraz takie pospolite…
Ja się pytam.. gdzie jest łosoś cięty na miejscu ! Gdzie te piekarnie, gdzie te orzechy i owoce suszone na wagę, gdzie te 20 rodzajów mąk…
Nie do tego nas przyzwyczaiłeś Czarny oj nie do tego
Chyba muszę już iść dziś spać bo boję się, że się rozkręcę![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie wiemy kto tak naprawdę płacił, nigdy nie było to pokazane, chyba że raz ona raz on lub wspólnie. Bo nie uwierzę że przez 3 lata płaciła ona ,jakby tak było to ,już dawno by z nim nie była. A teraz nie szaleje na zakupach, bo został sam .
Oczywiście, że było to raz, dwa ile razy Magda była w piekarni albo sklepie, a on produkował się ze swoimi pseudo mądrościami do telefonu na zewnątrz...dawidszulcc pisze: ↑czw gru 18, 2025 11:34 pm Nie wiemy kto tak naprawdę płacił, nigdy nie było to pokazane, chyba że raz ona raz on lub wspólnie. Bo nie uwierzę że przez 3 lata płaciła ona ,jakby tak było to ,już dawno by z nim nie była. A teraz nie szaleje na zakupach, bo został sam .
Magda też wiecznie chodziła z siatkami w rękach, zawsze mnie dziwiło, dlaczego on nie brał od niej zakupów, tylko zawsze z tym telefonem w ręku latał, zamiast jej pomóc.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Mogła mieć jego kartę, a zresztą aż tak wnikać kto płaciłML111 pisze: ↑czw gru 18, 2025 11:35 pm Oczywiście, że było to raz, dwa ile razy Magda była w piekarni albo sklepie, a on produkował się ze swoimi pseudo mądrościami do telefonu na zewnątrz...
Magda też wiecznie chodziła z siatkami w rękach, zawsze mnie dziwiło, dlaczego on nie brał od niej zakupów, tylko zawsze z tym telefonem w ręku latał, zamiast jej pomóc.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale chodzi mi o komentarz jego ....czy juz jest tak zdesperowany ze nw co pisze
?
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
I tak szybko usuwa - spryciarz
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
Monikamm pisze: ↑czw gru 18, 2025 10:50 pm Spij spij Panie Gromulski w biurze póki możesz- pamietaj docelowo to biuro dla Nikoli. A Czy w biurze jest już klimat świąt? Jest choinka?
Czy ananas został zakupiony i jutro będzie prezentacja grubego plastra?
Brzmi wybornie to streszczenie dzisiejszych poczynań.... odpalam i nadrabiam, w sam raz do spanka
....dobranoc![]()
Nie ma już nic…. Nawet mieszkanie nie jest biurem, i nawet nie jest kupione tylko najem - za chwilę będzie że Czarny to kosmita
Jestem pełen wiary, optymizmu.
Wysyłam wam dużo dobrej energii ( z tym łabędziem z tyłu)
A po nowym roku , jak juz strzelą korki z szapana i ten cały balagan z petard będzie się walał....
I cyk l.... Ralacja ucięta jakąś zbiórką.... a zapowiadała się inseresująco
Wysyłam wam dużo dobrej energii ( z tym łabędziem z tyłu)
A po nowym roku , jak juz strzelą korki z szapana i ten cały balagan z petard będzie się walał....
I cyk l.... Ralacja ucięta jakąś zbiórką.... a zapowiadała się inseresująco
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Wleci jajecznica, placek ,lub zupa że słoika ,lub kurczak o ile pamiętam kukurydziany, chociaż, wcale nawet nie wspomina o tym kurczaku.
-
tomasz4999
- Modna
Owocna dzis relacja - tu jest park fajny, duzy. Pogoda jest taka szarówka, moja forma jest dobra calym rokiem ale bedzie szczytowa w 2026, kawa jest podana w filizance ładnej a z bajgla (jak sie go nacisnie) to wyplywa zóltko.
Dobranoc.
Dobranoc.
Nagrywanie oblizywania paluchów już mogł sobie darować. Jestem zniesmaczonatomasz4999 pisze: ↑sob gru 20, 2025 1:00 am Owocna dzis relacja - tu jest park fajny, duzy. Pogoda jest taka szarówka, moja forma jest dobra calym rokiem ale bedzie szczytowa w 2026, kawa jest podana w filizance ładnej a z bajgla (jak sie go nacisnie) to wyplywa zóltko.
Dobranoc.
-
tomasz4999
- Modna
Tymczasem na grupie PE TAR DA sluchajcie co dojda 3 osoby to sluchajcie jedna odchodzi, nie moge sluchajcie nadazyc nad tą matematyka sluchajcie. Ide robić placka, ale takiego kleistego.
- Lostnick888
- BlondDoczep
Ja tez nie nadążam za tym pierdolamento, więc ja idę robic łososia na suchej pateli w towarzystwie bronzowego ryżu i 3 kulek pomidora.tomasz4999 pisze: ↑sob gru 20, 2025 12:09 pm Tymczasem na grupie PE TAR DA sluchajcie co dojda 3 osoby to sluchajcie jedna odchodzi, nie moge sluchajcie nadazyc nad tą matematyka sluchajcie. Ide robić placka, ale takiego kleistego.
-
tomasz4999
- Modna
Mozna ogorki konserwowe, kiszone, papryke z octu, kapuste badz grzybki.
No i zupke na zalewke do 60 kcal na 100ml.
No i zupke na zalewke do 60 kcal na 100ml.
Lostnick888 pisze: ↑sob gru 20, 2025 6:28 pm Ja tez nie nadążam za tym pierdolamento, więc ja idę robic łososia na suchej pateli w towarzystwie bronzowego ryżu i 3 kulek pomidora.