Mówię o usunięciu wizerunku, skoro już tak daleko zaszło, a wyświetlenia i tak będę mieli ,nie potrzeba do tego drugiego człowieka.
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
Ale mu tam pojazd robia z lewych kont 
- Załączniki
-
- fw_1766066047617.jpg (67.92 KiB) Przejrzano 384 razy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie pojmuję jej zachowania, jak dzieckoSara345 pisze: ↑czw gru 18, 2025 2:56 pm Właśnie trzeba. To działa prosto, stare filmiki dalej sie wyswietlaja ludzie je ogladaja algorytm je pcha kazde wyswietlenie nabija profil zasiegi i kase. Liczą sie tylko liczby usuwanie takich filmow to strata zasiegow i cofanie profilu dlatego nikt tego nie usuwa to zwykly biznes. Ona niby taka skrzywdzona a dalej tę filmy ma i mieć będzie zobaczycie![]()
Jak przyjemnie jest wreszcie czytac porządne komentarze na jego profilu a nie tylko: serduszka, jestescie cudowni, smacznej kawusi i milego dnia
To już bardzo dużo polączeńdawidszulcc pisze: ↑czw gru 18, 2025 2:07 pm Niektórzy mają że sobą dzieci lub nie ,ale jeszcze nie widziałem aby bujać się dla wyświetleńco to ma być, nic ich nie łączyło poza biznesem i se**
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
komentarz wisi juz godzine - zaczynam sie martwic o Fizjokrate..... czyzby zblądzil gdzies na tej jakze krętej Drodze Wojownika i nie mogl odnalezc drogi do klawiatury? Moze u Gromulskich taka kolejka dluga i stoi chlop na wietrze za chlebem zytnim razowym...
Albo w rybnym , poluje na łososie i tuńczyki. Mam nadzieję, że nie poszedł ich sam łowić.tomasz4999 pisze: ↑czw gru 18, 2025 3:59 pm komentarz wisi juz godzine - zaczynam sie martwic o Fizjokrate..... czyzby zblądzil gdzies na tej jakze krętej Drodze Wojownika i nie mogl odnalezc drogi do klawiatury? Moze u Gromulskich taka kolejka dluga i stoi chlop na wietrze za chlebem zytnim razowym...
Ostatnio zmieniony czw gru 18, 2025 4:06 pm przez Monikamm, łącznie zmieniany 1 raz.
Z mąki żytniej typ....hahahhaha nie mogętomasz4999 pisze: ↑czw gru 18, 2025 3:59 pm Moze u Gromulskich taka kolejka dluga i stoi chlop na wietrze za chlebem zytnim razowym...
-
tomasz4999
- Modna
On sie gubi w tym co mówi...nikola znalazła prace a potem no pracowała ale teraz inne stanowisko
a wcześniej sie martwiła itd ze on ja uspakajał....wygląda na to ze nie pracowała wogole a teraz bd trzeba sie wziąść do pracy bo zaraz tatus upadnie całkowicie i nie bd mial kto nakładać na wszystko
Może Nikolka nosiła cv na basen? Była tam niedawno z tatusiem i jakąś teczkąAniaW91 pisze: ↑czw gru 18, 2025 6:04 pm On sie gubi w tym co mówi...nikola znalazła prace a potem no pracowała ale teraz inne stanowiskoa wcześniej sie martwiła itd ze on ja uspakajał....wygląda na to ze nie pracowała wogole a teraz bd trzeba sie wziąść do pracy bo zaraz tatus upadnie całkowicie i nie bd mial kto nakładać na wszystko
-
tomasz4999
- Modna
Ja widze ze codziennie wpada tez minimum 1-2 zbiorki charytatywne --> moge sie mylic ale przez tyle lat nie widzialem u niego na profilu zadnej. Nawet sam kiedys z balkonu pie#%%#lił ze oni taaaaaaak pomagaja, owszem, tylko ze sie z tym nie afiszuja... Jasne, masz 376tys. followersow to moglbys to wykorzystac, ale po co, lepiej nie udostepniac.
Gdzie tu sens?
Gdzie tu sens?
-
tomasz4999
- Modna
Jak on mnie wqrwia z tym usuwaniem komentarzy xD
Je#%^niutki wszystko kasuje jak leci.
Je#%^niutki wszystko kasuje jak leci.
- Załączniki
-
- fw_1766081208317.jpg (62.12 KiB) Przejrzano 268 razy
Może więcej osób zagości tu u nas na wandzie, zwłaszcza tych, którzy go znają (np. z Ciechanowa) i podzielą się swoją wiedzą. Jak widać po usuwanych na fb komentarzach, takich osób jest sporo
Ale to trzeba by było zaspanować linkiem do nas na fb z fejk kont 
Z drugiej strony jak wpisze się w Google czarny furiat komentarze, to wanda wyskakuje. Czekamy, może nasze grono się powiększy
Z drugiej strony jak wpisze się w Google czarny furiat komentarze, to wanda wyskakuje. Czekamy, może nasze grono się powiększy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
Bieda edyszyn bo bieda na grupie 2233 --> 2232
Smuteczek...
xD
Dziś na relacji
Bieda EDYSZYN
[/quote]
Smuteczek...
xD
Dziś na relacji
Bieda EDYSZYN
[/quote]
-
tomasz4999
- Modna
Dzisiaj nie tylko maca winogrona ale też je żre na wizji
mlaskając przy tym wybornie!
Jest i nasz ulubiony wyklad nt. ananasa - jak liscie od spodu odchodza to juz bedzie przegnily... czasem to az palce wchodza do srodka... ale dobry do owsianki! Albo do placka takiego wiecie, yyy takiego fajnego, kleistego...
Jak kurczak to tylko kukurydziany, no i jajka bo to caly lancuch aminokwasów!
Czas spać, jakze produktywny to byl dzien a ile zakrętów na Drodze Wojownika!
Dobranoc moje Petardziochy, ide pościelic sobie spanko i będę spał........... w biurze słuchajcie!
xD
Jest i nasz ulubiony wyklad nt. ananasa - jak liscie od spodu odchodza to juz bedzie przegnily... czasem to az palce wchodza do srodka... ale dobry do owsianki! Albo do placka takiego wiecie, yyy takiego fajnego, kleistego...
Dobranoc moje Petardziochy, ide pościelic sobie spanko i będę spał........... w biurze słuchajcie!
xD
Te jego zakupy teraz takie pospolite…
Ja się pytam.. gdzie jest łosoś cięty na miejscu ! Gdzie te piekarnie, gdzie te orzechy i owoce suszone na wagę, gdzie te 20 rodzajów mąk…
Nie do tego nas przyzwyczaiłeś Czarny oj nie do tego

Chyba muszę już iść dziś spać bo boję się, że się rozkręcę
Ja się pytam.. gdzie jest łosoś cięty na miejscu ! Gdzie te piekarnie, gdzie te orzechy i owoce suszone na wagę, gdzie te 20 rodzajów mąk…
Nie do tego nas przyzwyczaiłeś Czarny oj nie do tego
Chyba muszę już iść dziś spać bo boję się, że się rozkręcę
Spij spij Panie Gromulski w biurze póki możesz- pamietaj docelowo to biuro dla Nikoli. A Czy w biurze jest już klimat świąt? Jest choinka?tomasz4999 pisze: ↑czw gru 18, 2025 10:31 pm Dzisiaj nie tylko maca winogrona ale też je żre na wizji![]()
![]()
mlaskając przy tym wybornie!
xD
Czy ananas został zakupiony i jutro będzie prezentacja grubego plastra?
Brzmi wybornie to streszczenie dzisiejszych poczynań.... odpalam i nadrabiam, w sam raz do spanka
....dobranoc