Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Co jak co, ale jego działalność na nas działa 
niestety… I mnie również ciekawi co tam się dzieje w tej Petardzie. Może pokazuje im nasz generał którą mąkę kupić, jak placek furiata zrobić lub ile ludzi w galerii. Może opowiedział jak znowu został skrzywdzony i wykorzystany, ech życie… Ostatnio nie oglądałam relacji i nie zdążyłam uchwycić, że źle się dzieje u elitarnych fizjokratów… Nie oglądałam, bo to ich skakanie po chałupie drażniło mnie i dopiero teraz wracam do tej opery mydlanej, ale tym razem z Wami 
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale w którejś relacji było że lata za znajomą Magdy, ostro leci chlopakTomasz999 pisze: ↑śr gru 17, 2025 1:09 pm jakby sie nowa zglosila po tylu ostrzezeniach to znaczy, ze jest chora psychicznie albo moze tez to bedzie jakis tranzystor po przeszczepie operacji np baba z chlopa i np bedzie wariata napier... codziennie buhahaha to bedzie cyrk ja na to czekam byloby grubo i karma by wrocila buahahha a 3 krolowe powinny wytoczyc sprawy karne i CYWILNE ZA CALOKSZTALT ZEBRAC DOWOWY I SWIADKOW TEGO ZYCZE Z CALEGO SERDUCHA![]()
![]()
![]()
Chyba na przyjaźń, bo wkurzone i zjednoczone kobiety mogą wiele
Iwka to wydaje się taka szalona, spontaniczna i impulsywna że może by poszła na to. Mam już to przed oczamiML111 pisze: ↑śr gru 17, 2025 3:32 pm Chyba na przyjaźń, bo wkurzone i zjednoczone kobiety mogą wielePytanie, czy Iwa by nie miała urazy do Magdy, bo na początku Magda powielała nieprzychylne opinie o Iwie lub nie protestowała jak on opowiadał głupoty w międzyczasie, bo kilka razy nawiązywał do Iwy, ale nie wprost.
Robercik już gra na litość, biedny, całą noc płakał za Madzią usuwając komentarze.
No i oczywiście mamy uszanować prywatność. Sam Robercik swojego czasu swój kanał nazywał "furiat tv"
Roberciku, Twoje szoł trwa. Chciałeś zainteresowania gdy szło super? teraz już prywatność jak nie idzie po twojej myśli? Tak to nie działa
No i oczywiście mamy uszanować prywatność. Sam Robercik swojego czasu swój kanał nazywał "furiat tv"
Roberciku, Twoje szoł trwa. Chciałeś zainteresowania gdy szło super? teraz już prywatność jak nie idzie po twojej myśli? Tak to nie działa
-
tomasz4999
- Modna
Jest z Ciechanowa, z bloków, takich z lat 80. jak w Alternatywach 4, wiecie.
O raporty sie nie bojcie, o moja forme rowniez.
Swieta beda smutne a teraz dej, weź, zaplac 399 i jedziemy dalej!
Oczy smutne bo niewyspane - praktycznie wszystkie komentarze zniknely ktore byly nieprzychylne, czlowiek nie nadazal skrin szotow robic, tyle tego bylo ale mysle ze i tak bylem szybszy od Roberta
Pozdrawiam Was Petardziochy, szczegolnie ta jedną ktora najbardziej narazala sie w komentarzach na odstrzal

Oczy smutne bo niewyspane - praktycznie wszystkie komentarze zniknely ktore byly nieprzychylne, czlowiek nie nadazal skrin szotow robic, tyle tego bylo ale mysle ze i tak bylem szybszy od Roberta
Pozdrawiam Was Petardziochy, szczegolnie ta jedną ktora najbardziej narazala sie w komentarzach na odstrzal
tomasz4999 pisze: ↑śr gru 17, 2025 3:58 pm Jest z Ciechanowa, z bloków, takich z lat 80. jak w Alternatywach 4, wiecie.
Oczy smutne bo niewyspane - praktycznie wszystkie komentarze zniknely ktore byly nieprzychylne, czlowiek nie nadazal skrin szotow robic, tyle tego bylo ale mysle ze i tak bylem szybszy od Roberta![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam Was Petardziochy, szczegolnie ta jedną ktora najbardziej narazala sie w komentarzach na odstrzal![]()
![]()
![]()
Ja Wam mówie, Tomasz powinien do czerwonych beretów dołączyć, tak szybko i celnie skrin szotuje
Pozdrawiam również
Ps. Może ja też powinnam, tak ladnie udalo mi sie przetrwać odstrzał
Ooooo faktycznie!!! Mam nadzieję że się zjednoczą
Trzy lata związku, wielka jego miłość i druga połówka a teraz Madzia jak chce jakieś pieniądze to może iść do sądu
OSZUST!!!
Ale jest mu ciężko i święta będą smutne
OSZUST i DEBIL
Madzia bierz najlepszego adwokata i pokaż mu gdzie jego miejsce
OSZUST!!!
Ale jest mu ciężko i święta będą smutne
OSZUST i DEBIL
Madzia bierz najlepszego adwokata i pokaż mu gdzie jego miejsce
-
tomasz4999
- Modna
-
tomasz4999
- Modna
Ty jestes Monikamm jak taka Arabska Klacz ze stajni Czarnego! W dodatku ulepiona z mąki razowej zytniej TYP 2000!
Gdybym mial dac Tobie jakis target to nie bylyby to Czerwone Berety a butik z ciuchami albo male gastro!
I wez mi przypomnij prosze dla kogo jest grupa PETARDA bo juz dawno tego nie slyszalem, czy dla Pań pracujacych na zmiany takze?

[/quote]
Gdybym mial dac Tobie jakis target to nie bylyby to Czerwone Berety a butik z ciuchami albo male gastro!
I wez mi przypomnij prosze dla kogo jest grupa PETARDA bo juz dawno tego nie slyszalem, czy dla Pań pracujacych na zmiany takze?
[/quote]
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Dzisiejsza relacja która dodała, jest oznaczony Furiat, jest przycięte na samym dole
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ale pp co on tak kłamał od 2 tygodni myślał ze to nie wyjdzie czy co ....nie jest mu wstyd matko...pierw ze jej tata chory, potem ze ona chora potem ze Mgda ma sprzedanie przed świętami i wgl a potem ze Magda sie nie chce pokazywać bo zaczynają inne życie takie bardxiej prywatne itd ...tak jak myslalm jak wtedy szedl z ta kawa to była jego ściema i jego kawa a worek na śmieci gdzieś znaszedl albo cos dla sciemy co za oszust a ostatnio sie jechal spotkac z Magda i kolo sie mu przebiło no przecież to co wyprawiał gadał to sie w glowie nie mieści jak człowiek sobie pomyśli...na relacjach udaje twardziela a jestem pewna ze sobie nie da rady ...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Albo że niby był u niej w domu i gadał do niej ,że niby w łazience co szukał torby na trening, tu to śmiać mi się chciało ja nie mogę, co on wyprawia. Widać że nie znosi porażek i chce dominować wszystko w koło. Też jestem facetem ale nigdy mi do głowy nie przychodzi takie rządzenie ludzimi ponad siebie, nie wiadomo które zawiniło, zaraz będzie następna lalunia .AniaW91 pisze: ↑śr gru 17, 2025 7:00 pm Ale pp co on tak kłamał od 2 tygodni myślał ze to nie wyjdzie czy co ....nie jest mu wstyd matko...pierw ze jej tata chory, potem ze ona chora potem ze Mgda ma sprzedanie przed świętami i wgl a potem ze Magda sie nie chce pokazywać bo zaczynają inne życie takie bardxiej prywatne itd ...tak jak myslalm jak wtedy szedl z ta kawa to była jego ściema i jego kawa a worek na śmieci gdzieś znaszedl albo cos dla sciemy co za oszust a ostatnio sie jechal spotkac z Magda i kolo sie mu przebiło no przecież to co wyprawiał gadał to sie w glowie nie mieści jak człowiek sobie pomyśli...na relacjach udaje twardziela a jestem pewna ze sobie nie da rady ...
-
tomasz4999
- Modna
Dla wszystkich mam karmiących, menopauzowych, pomenopauzowych, tych z SIBO, PCOS itd. oraz pań pracujacych na zmiany, ktore wczoraj w natloku swoich zajec nie zdarzyly wszystkiego zarejestrowac (badz tez ubieraly z dzieciakami choinke;)))
Smaczek nr 1
xD
Smaczek nr 1
xD
- Załączniki
-
- fw_1765998347930.jpg (43.67 KiB) Przejrzano 314 razy
Bo to jest właśnie bardzo mocno zaburzony , poważnie chory człowiek. My tu mamy lol content z tych fikołków , które ostatnio odwalał ale to na poważnie jest dramat żyć z kimś takim. Magda potrzebuje teraz dużo wsparcia bo jest ofiarą toksyka i musi mieć siłę .AniaW91 pisze: ↑śr gru 17, 2025 7:00 pm Ale pp co on tak kłamał od 2 tygodni myślał ze to nie wyjdzie czy co ....nie jest mu wstyd matko...pierw ze jej tata chory, potem ze ona chora potem ze Mgda ma sprzedanie przed świętami i wgl a potem ze Magda sie nie chce pokazywać bo zaczynają inne życie takie bardxiej prywatne itd ...tak jak myslalm jak wtedy szedl z ta kawa to była jego ściema i jego kawa a worek na śmieci gdzieś znaszedl albo cos dla sciemy co za oszust a ostatnio sie jechal spotkac z Magda i kolo sie mu przebiło no przecież to co wyprawiał gadał to sie w glowie nie mieści jak człowiek sobie pomyśli...na relacjach udaje twardziela a jestem pewna ze sobie nie da rady ...
Jaki on pewny siebie. Uważa się za … markę, a dobrze wie, że jego kontent to telenowela o parze, o związku, o kobiecie i bez tego daleko nie zajedzie, bo czasy się zmieniły a jego pogadanki o zdrowiu itp już są nieaktualne tzn niechwytliwe i bardzo nudne. Iwa też mówiła, że nie chciał jej płacić i znowu ten sam motyw
I on mówi o sądzie i znowu to samo 

A ile teraz baby ślą serduszek w komentarzach
Magda wiedziała w co wchodzi. Film Iwony cały czas jest na fb.