Ooo, dokładnie
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Właśnie odkryłam to uniwersum i wsiąkam jak w dobry serialMonikamm pisze: ↑ndz gru 07, 2025 9:09 pm Ja związek z Iwą obserwowałam dokładnie, jak ona szła z tyłu zawsze za nim, nosiła torby, jak on nagrywał a ona nie zawsze chciała, uśmiech który nie był uśmiechem itp.
A później te nagrania jak ona była na policji, on ją bił, poniżał jej synów.
A z Madzią też były dziwne akcje, włam na jej fejsbuka, jakieś nowe konto utworzone, on coś gadał że Madzia ma fałszywych znajomych, a no i wyciek wiadomosci w których Madzia mówi że on ją popycha itp.
Madzia mówiła , ze ją popychał ? Gdzies to jest ?
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A moja partnerka ma skrin jak Magda z jego żona gadają o sytuacji z furiatem, i Kasia mówi że tak ja uderzył że rabła głową o łóżko, a Magda aż nie dowierzała i była zdziwiona, moim zadaniem już wtedy powinna nie wchodzić z nim w relacje żadna.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Raczej z rozmowy wynika na odwrót...dawidszulcc pisze: ↑wt gru 16, 2025 7:08 pm A moja partnerka ma skrin jak Magda z jego żona gadają o sytuacji z furiatem, i Kasia mówi że tak ja uderzył że rabła głową o łóżko, a Magda aż nie dowierzała i była zdziwiona, moim zadaniem już wtedy powinna nie wchodzić z nim w relacje żadna.
Magda powinna to serio upublicznić , choćby dla dobra innych kobiet . To rzeczywiście jakiś chory typ jest .
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Juz rozkminilam teraz dlaczego nei ma w grupie 1 osoby
ahhhh sie porobiło....bo Magde usunął bądź ona sie sama usunela...pisało jeszcze dziś rano administratory gr Magda i Robert ....a teraz tylko on 
wszystko idzie pełna para....Magda zaczęła on podąża za nią....I z jego str juz pewno bd brak tematu...
No to się porobiło. Jak zakończenie sezonu dobrego serialu
mam nadzieję że najnowsze odcinki będą równie interesujące
Ale czekam także na stare, dobre -placka , takiego kleistego, suchego lososia, pajdę chleba na talerzu, gruby plaster ananasa itd
Dobranoc petardziochy
Ale czekam także na stare, dobre -placka , takiego kleistego, suchego lososia, pajdę chleba na talerzu, gruby plaster ananasa itd
Dobranoc petardziochy
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
Dzien dobry Pe Tar Dzio Chy!
Po pierwsze jak to dobrze ze w koncu KTOŚ CHYBA
zglosil tego zjeba Michala i chyba admin go zbanowal za ten caly smietnik - oby nigdy nie wrocil.
Po drugie nie wiem o czym Wy tu piszecie - przeciez pod postem zostaly same Ochy i Achy oraz "To chyba zart..."
tak wiec noc musiala byc pracowita bo 95% komentarzy zostalo juz usunietych
Po pierwsze jak to dobrze ze w koncu KTOŚ CHYBA
Po drugie nie wiem o czym Wy tu piszecie - przeciez pod postem zostaly same Ochy i Achy oraz "To chyba zart..."
tak wiec noc musiala byc pracowita bo 95% komentarzy zostalo juz usunietych