Są u niej na tych kontach z fb
Morderstwo Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
-
Katariiina
- Mokra Włoszka
Mnie osobiście rozwalił post gdzie pisze wprost, że jej brat nie był wtedy na przepustce i że jakby ona o czymś wiedziała to ani ciała ani kamer nikt by nie zobaczył cytuję: do końca świata. Jak można się tak uzewnętrzniać w takich okolicznościach, wiedząc że to wszystko wezmą pod uwagę w sprawie, ona myśli że takimi postami odsuwa podejrzenia od siebie i syna, a jest zupełnie na odwrót.
- BlackSwan@1
- Szarlotta
Jezu....Katariiina pisze: ↑czw gru 11, 2025 3:43 pm Mnie osobiście rozwalił post gdzie pisze wprost, że jej brat nie był wtedy na przepustce i że jakby ona o czymś wiedziała to ani ciała ani kamer nikt by nie zobaczył cytuję: do końca świata. Jak można się tak uzewnętrzniać w takich okolicznościach, wiedząc że to wszystko wezmą pod uwagę w sprawie, ona myśli że takimi postami odsuwa podejrzenia od siebie i syna, a jest zupełnie na odwrót.
Jprd, jestem wstrząśnięta . Wierzę , że się doczekamy sprawiedliwościKatariiina pisze: ↑czw gru 11, 2025 3:43 pm Mnie osobiście rozwalił post gdzie pisze wprost, że jej brat nie był wtedy na przepustce i że jakby ona o czymś wiedziała to ani ciała ani kamer nikt by nie zobaczył cytuję: do końca świata. Jak można się tak uzewnętrzniać w takich okolicznościach, wiedząc że to wszystko wezmą pod uwagę w sprawie, ona myśli że takimi postami odsuwa podejrzenia od siebie i syna, a jest zupełnie na odwrót.
- MichalScott
- MoetGlass
No i dlatego o nie proszę, bo nie mam jak ich zobaczyć.
-
Hankabezpudla
- Mokra Włoszka
MichalScott pisze: ↑czw gru 11, 2025 10:24 pm No i dlatego o nie proszę, bo nie mam jak ich zobaczyć.

-
Kasiakowalska1
- Bagietka z szarlott
Nowe znam szczegółów tej sprawy ale jest jakaś opcja że matka mu pomagała? Dlatego może jest tak obsrana i go broni z to nie on i rodzice Mai go pomawiają? Możliwe że to zostało już wykluczone ale taka luźna myśl
-
madzix1.2.3.4.5
- BlondDoczep
Na pewno wiedziała o całym zdarzeniu.. ale jaki był jej czynny udział to zapewne juz wiedzą. Mataczyła to na pewno tylko nie wiem dlaczego za to jeszcze nie została zatrzymana. Może dlatego, że mając Bartka mają w garści i ją bo ona bez niego nigdzie nie pryśnie.Kasiakowalska1 pisze: ↑sob gru 13, 2025 12:21 pm Nowe znam szczegółów tej sprawy ale jest jakaś opcja że matka mu pomagała? Dlatego może jest tak obsrana i go broni z to nie on i rodzice Mai go pomawiają? Możliwe że to zostało już wykluczone ale taka luźna myśl
Ja tam się wcale nie zdziwię jak się okaże, że tak naprawdę to jej był plan bo od początku paliła straszną nienawiścią do tej dziewczyny, pisała obrzydliwe komentarze w stronę Mai, do tego jakiś psychologiczne wpisy dodawała na profilach typu, że szukała sposobu jak się pozbyć natrętnej nastolatki . Ona nawet powiedziała, że Maja była powodem, że założyła monitoring bo niby przychodziła pod dom. Ale później jednak stwierdziła i to chyba nawet powiedziała w reportażu uwagi, że nie znała ani Mai ani jej rodziny i nigdy jej na oczy nie widziała, więc pytanie jak można do tego stopnia nienawidzić jakiejś „małolaty” o której nic nie wiedziała by marnować czas na wyszukiwanie w internecie jak się pozbyć tej nastolatki. Według mnie to ona zaszczepiła w tym chłopaku nienawiść do tej dziewczyny i ją potęgowała.. na pewno data morderstwa Mai też nie była przypadkowa bo się zbiegła wraz z wyjazdem na wycieczkę , miał ten wyjazd odwrócić podejrzenia od chłopaka. A resztą pewnie miała zająć się ona. No ktoś na pewno w tym uczestniczył skoro chłopak był na wycieczce a zwłoki zostały znalezione jak i telefon już po jego wyjeździe. Tam sprawa jest cały czas w toku i jak tylko chłopak wróci do Polski tak ruszy cała machina. Ona się bardzo boi, że Bartek zacznie mówić dlatego nie raz podkreślała to, że oskarżonemu przysługuje prawo do odmowy zeznań i powoływała się na jego „amnestię” Bartek nic nie pamięta, Bartek jest w kiepskim stanie ale jednocześnie pamiętał o wycieczce by się spakować i na nią pojechać. Do tego, w Sądzie potrafił się rozpłakać i powiedzieć, że boi się wrócić do kraju ze względu na lincz. No to jakaś chyba nowa odsłona tej „amnestii”
Matka bezpośrednio przy zabójstwie nie pomagała, bo ma alibi, nie było jej w mieście. Ale na pewno pomagała mu w zacieraniu śladów. Sam telefon mógł podrzucic ktoś kto go znalazł, a niekoniecznie ona. Ten telefon mógł gdzieś wypaść, a osoba która go znalazła jak rozpętała się afera na całe miasto domyśliła się, ze to mógł być telefon dziewczyny i nie chcąc mieć kłopotów na policji specjalnie podrzuciła w okolicach miejsca gdzie mogła znaleźć
- BlackSwan@1
- Szarlotta
Napisali, że matka ma odpowiedzieć za około 10tyś obraźliwych wpisów na temat Mai!!!
- berry blast
- Currently:revenge
grubo.BlackSwan@1 pisze: ↑pn gru 15, 2025 8:24 pm Napisali, że matka ma odpowiedzieć za około 10tyś obraźliwych wpisów na temat Mai!!!
mam nadzieję, że jeszcze odpowie za te które popełniła po zakazie wypowiadania się na temat Mai. A ten zakaz ma od 30 lipca.
Ten unik nie stawiania się w sądzie w celu odroczenia i rozwleczenia rozpraw to już stary numer , wykorzystywany zbyt często . Cieszy mnie , że sąd mimo wszystko nie odwołał rozprawy . 10 tysięcy wpisów …. Nie mogłam uwierzyć .
Fascynujace, ze nie dosc ze jej syn doprowadzil to takiej tragedii to mozna byc tak bezczelnym i swoim zachowaniem dodatkowo doprowadzic np do bankructwa - jezeli wyrok sadu bedzie opiewal na wysoka kwote, a zakladam, ze Pani K. jej nie uisci to co wtedy? TYLKO komornik? Czy moze pojsc siedziec za nieplacenie?
Wycieczka była planowana długo wcześniej i poprostu sobie na nia wyjechał. Jak by ciało odnaleźli tydzień później to on byłby już spowrotem w Polsce, a że odnaleźli je w czasie jego pobytu tam to sprawa się rozciągła w czasie o ekstradycję.
-
GrubaBertaa
- Mokra Włoszka
dlaczego niema tak dlugo deportu na pl ?