Start
Mój profil

Love&Desire

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
galds
RóżowePolo

Love&Desire

Post autor: galds »

Dziewczyny czy używałyście może zapachu Love & Desire? To są ponoć feromony, sama jeszcze nigdy nie używałam i zastanawiam się czy rzeczywisćie może mieć to wpływ na inne osoby Jak na razie sam zapach podoba mi się jest dosć słodki.
Janbanka
RoyalBaby

Post autor: Janbanka »

A możesz napisać jakiej wersji uzywasz? Bo jest ich kilka..... W ciemnej butelce czy może w rózowej? Ta ciemniejsza to wersja premium, ta rózowa to ta wcześniejsza. Myślę,że powinnaś byc zadowolona. Mam je :)
galds
RóżowePolo

W różowej, to są jeszcze jakies inne w ciemnej? Może więcej szegółów? Dzialaj na facetów czy jest to jedynie chwyt reklamowy? Sam zapach bardzo mi się podoba. Jestem dość wybredna jeśli chodzi o zapachy ponieważ nie przepadam za słodkimi ulepkami ( wolę zapachy mocniejsze i bardziej korzenne), Te są świeże, trochę kwiatowe ale przypadły mi do gostu. Może dlatego, że nie są tak mdłe. Trwałość naprawde ok. Myślałam,że bedą szybciej wietrzały ale użyłam jeden dzien i trzyamły się dobrych kilka godzin ( na ubraniach i włosach dłużej).
Janbanka
RoyalBaby

Post autor: Janbanka »

Tak. Love Desire premium. Miałam pierwszą i drugą wersję ale moim zdaniem te drugie fajniejsze bo nie dość,ze o wiele mocniej się trzymają to jeszcze zawierają w sobie ponoc więcej feromonów.Co do tego tematu to na początku się z tego śmiałam, jednak potem dostrzegłam,że taki zapach naprawdę podoba się innym i podświadomie są dla Ciebie milsi ( szczególnie płeć przeciwna). Jasne,że zapach to nie wszystko ale jest bardzo ważny. O czym piszą psycholodzy.
galds
RóżowePolo

No nic. Na razie przesteuję te pierwsze :)
Madisson
Siatkarka

Post autor: Madisson »

Love&Desire to moim zdaniem najsłabsze feromony, a przetestowałam ich bardzo dużo. Nie dość, że zapach jest mdły i krótkotrwały, to jako feromony prawie nie działają. Dużo bardziej lubię PheroStrong HQ. Fajnie się sprawdzały NEXT Miyoshi Miyagi. Ale od jakiegoś czasu używam już nieco lepszych feromonów Seductress Just You. Mają świetny zapach i faktycznie, przyciągają… statystycznie duuużo bardziej niż wszystkie inne.