Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
ZALOSNE! CHAT GPT ULOZY CI ZGODNIE Z TWOIMI LOGICZNYMI WYTYCZNYMI MEGA DIETE PELNOWARTOSCIOWA BOGATA DOKLADNIE WE WSZYSTKIE SKLADNIKI: MINERALNE I ODZYWCZE, WITAMINY, PO CO KOMU DIETA WARIATA?? BUAHHAHAHAHA ZE TEZ LUDZIE TACY GLUPI SA BUHAHAHAHA PLAN CWICZEN CI ULOY WSZYSTKO! LISTE ZAKUPOW CENY NO WSZYSTKO NIC TYLKO WYSLAC KURIERA PO ZAKUPY ALBO ZAMOWIC Z DOWOZEM DO DOMU! tanio szybko bezpiecznie ekonomicznie zdrowo i efektywnie
Ich docelowa grupa klientów w większości nie ogarnia AIMichalQQ pisze: ↑ndz gru 14, 2025 4:35 pm ZALOSNE! CHAT GPT ULOZY CI ZGODNIE Z TWOIMI LOGICZNYMI WYTYCZNYMI MEGA DIETE PELNOWARTOSCIOWA BOGATA DOKLADNIE WE WSZYSTKIE SKLADNIKI: MINERALNE I ODZYWCZE, WITAMINY, PO CO KOMU DIETA WARIATA?? BUAHHAHAHAHA ZE TEZ LUDZIE TACY GLUPI SA BUHAHAHAHA PLAN CWICZEN CI ULOY WSZYSTKO! LISTE ZAKUPOW CENY NO WSZYSTKO NIC TYLKO WYSLAC KURIERA PO ZAKUPY ALBO ZAMOWIC Z DOWOZEM DO DOMU! tanio szybko bezpiecznie ekonomicznie zdrowo i efektywnie
Ja wgl nie jestem za Magda ok dobrze ze przejrzała na oczy czasem lepiej późno niż wcale....ale tak samo kłamała naciągają ludzi, przytakiwala mu.On ja wielokrotnie poniżał a ona nie potrafiła nic powiedzieć tylko dla kasy kiwnąć głową....kasa, kasa kasa...watpie ze pracowała gdzieś....bo niby kiedy? Jak do 4/5 rano pracowała z Robercikiem to kiedy niby miala gdzieś indziej pracować? Utrzymywali sie razem z naciągania co sie juz skończyło dla niej zapewne ....I teraz trzeba bd isc do pracy....przykre ale prawdziwe
.....robercik caly czas powtarzal ze od 11 lat nie ma dnia wolnego wczoraj pow ze dzis nic nie nagra itd chce miec wolny dzień
takze ma juz nie bd tak gadał bynajmniej... czekam aż sir Magda przyzna byla osoba publiczna więc powinna....a.noe odejść bez słowa a tydzien przed odejściem pajacował razem z nim na black fridaj wymyślając kolejna ściema...przed chwila oglądałam ten filmik no porażka....!!!!i te vouchery na których sa razem 

.....robercik caly czas powtarzal ze od 11 lat nie ma dnia wolnego wczoraj pow ze dzis nic nie nagra itd chce miec wolny dzień
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Tak... Ojojajcie jeszcze biedną Madzię, bo ona nie ma własnego rozumu i poddawała się wszystkiemu, co ten pajac jej kazał! Wcale ale to wcale nie jest mi jej szkoda... Siedziała z nim razem w tym samym bagnie i robiła to samo, co on. Wielka ekspertka d/s odchudzania całego społeczeństwa. Jak on nie wiedział, co odpisać na zadawane pytania na messangerze to ona pisała słowami z chata gpt swoje elaboraty. Dajcie spokój, oboje siebie warci...
Znów wstawił wpis ze swoim życiorysem, żeby wzruszyć wszystkie PE TAR DY.

Znów wstawił wpis ze swoim życiorysem, żeby wzruszyć wszystkie PE TAR DY.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Dorabia w branży kosmetycznej, moja żona ma kontakt z Iwą I to Iwa powiedziała, zgadnij kto pracuje w tej branży, moja żona kto a Iwa no Magda tylko w innym zespole.AniaW91 pisze: ↑ndz gru 14, 2025 4:45 pm Ja wgl nie jestem za Magda ok dobrze ze przejrzała na oczy czasem lepiej późno niż wcale....ale tak samo kłamała naciągają ludzi, przytakiwala mu.On ja wielokrotnie poniżał a ona nie potrafiła nic powiedzieć tylko dla kasy kiwnąć głową....kasa, kasa kasa...watpie ze pracowała gdzieś....bo niby kiedy? Jak do 4/5 rano pracowała z Robercikiem to kiedy niby miala gdzieś indziej pracować? Utrzymywali sie razem z naciągania co sie juz skończyło dla niej zapewne ....I teraz trzeba bd isc do pracy....przykre ale prawdziwe
.....robercik caly czas powtarzal ze od 11 lat nie ma dnia wolnego wczoraj pow ze dzis nic nie nagra itd chce miec wolny dzieńtakze ma juz nie bd tak gadał bynajmniej... czekam aż sir Magda przyzna byla osoba publiczna więc powinna....a.noe odejść bez słowa a tydzien przed odejściem pajacował razem z nim na black fridaj wymyślając kolejna ściema...przed chwila oglądałam ten filmik no porażka....!!!!i te vouchery na których sa razem
![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ten wpis to juz jest żałosny jak on i jego rodzina, wszyscy w jedną trąbę walą.Zubizubizu pisze: ↑ndz gru 14, 2025 5:14 pm Tak... Ojojajcie jeszcze biedną Madzię, bo ona nie ma własnego rozumu i poddawała się wszystkiemu, co ten pajac jej kazał! Wcale ale to wcale nie jest mi jej szkoda... Siedziała z nim razem w tym samym bagnie i robiła to samo, co on. Wielka ekspertka d/s odchudzania całego społeczeństwa. Jak on nie wiedział, co odpisać na zadawane pytania na messangerze to ona pisała słowami z chata gpt swoje elaboraty. Dajcie spokój, oboje siebie warci...
Znów wstawił wpis ze swoim życiorysem, żeby wzruszyć wszystkie PE TAR DY.![]()
Ale to zapewne tex zdalnie nie jakoś fizycznie zeby gdzies w zakładzie czy cos....dawidszulcc pisze: ↑ndz gru 14, 2025 5:18 pm Dorabia w branży kosmetycznej, moja żona ma kontakt z Iwą I to Iwa powiedziała, zgadnij kto pracuje w tej branży, moja żona kto a Iwa no Magda tylko w innym zespole.
Zubizubizu pisze: ↑ndz gru 14, 2025 5:14 pm Tak... Ojojajcie jeszcze biedną Madzię, bo ona nie ma własnego rozumu i poddawała się wszystkiemu, co ten pajac jej kazał! Wcale ale to wcale nie jest mi jej szkoda... Siedziała z nim razem w tym samym bagnie i robiła to samo, co on. Wielka ekspertka d/s odchudzania całego społeczeństwa. Jak on nie wiedział, co odpisać na zadawane pytania na messangerze to ona pisała słowami z chata gpt swoje elaboraty. Dajcie spokój, oboje siebie warci...
Znów wstawił wpis ze swoim życiorysem, żeby wzruszyć wszystkie PE TAR DY.![]()
Jestem tego samego zdania i koniec!!teraz uciekła z mediow bez śladu...o czym to świadczy? O tym jaka jest ze nie potrafi co kolwiek powiedzieć tylko pajacowała razem równo z nim!!!!gdzie jest jej poszanowanie samej siebie,godność?
I to wrzucanie na relację tych śmiesznych voucherów z wizerunkiem Magdy, to też hit 
Na jej miejscu zażądałabym usunięcia wizerunku z jego profilu. Co z tego, że postanowiła się od niego uwolnić, jak materiały dalej są na jego stronie i ona jest z nim identyfikowana. Powinna też jasno wypowiedzieć się na ten temat, bo skoro udostępniała tak ochoczo swoje życie, to teraz powinna ludziom wytłumaczyć o co chodzi, a nie wrzucać relacje, z których można się domyślać, że kopnęla go w zada.
Na jej miejscu zażądałabym usunięcia wizerunku z jego profilu. Co z tego, że postanowiła się od niego uwolnić, jak materiały dalej są na jego stronie i ona jest z nim identyfikowana. Powinna też jasno wypowiedzieć się na ten temat, bo skoro udostępniała tak ochoczo swoje życie, to teraz powinna ludziom wytłumaczyć o co chodzi, a nie wrzucać relacje, z których można się domyślać, że kopnęla go w zada.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Z przemianą jakiegoś faceta, bo pojawiły się komentarze o Magdzie i komentarz, że to przemiana jest wątpliwą, więc usunął post i wrzucił teraz nowy z niby przemianą kobiety (już kiedyś wrzucał ją, więc to nic nowego).
Trudne pytania go paraliżują
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Straszna ona jest ta osoba i te tatuaże
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
tomasz4999
- Modna
PE TAR DA 3