Start
Mój profil

Maski LED

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
zjs65481
Channelka

Maski LED

Post autor: zjs65481 »

Zastanawiam się nad zakupem maski lub paneku LED, ale nie wiem, czy to w ogole działa, oraz jaką wybrać.
Nie za bardzo ufam poleceniem influ, bo za kasę potrafią wciskać nawet najgorszy szit. Z drugiej strony widzę, ze w gabinetach dermo-kosmetologicznych pojawiają się zabiegi z wykorzystaniem światła, ale (jesli to rzeczywiście dziala), to może wiekszy sens ma regularne naświetlanie w domu, niż dość drogie w gabinecie?

Czy któraś z was miała, używała lub używa i widziała rzeczywiste efekty? Jeśli tak (lub nie), to jaka maska LED to była? Na co zwracać uwagę przy zakupie?
pitupitu
Migocząca Świeczka

Post autor: pitupitu »

Mialam maske Qure, taka mietowozielona. Zero efektow.

Zastanawiam sie czy te maski faktycznie cos daja czy to kolejna moda i dajemy sie nabrac na marketingowy hype.
Agadou

Post autor: Agadou »

Z polecenia kolezanki kupilam maske LED z Current Body (swiatlo czerwone). Bardzo ja chwali. Trzeba ja uzywac regularnie, tak 5 dni w tygodniu po 10 minut. Inaczej to nie ma sensu.
mariaow
ZdalnaFanka

Post autor: mariaow »

Agadou pisze: pt gru 12, 2025 10:33 am Z polecenia kolezanki kupilam maske LED z Current Body (swiatlo czerwone). Bardzo ja chwali. Trzeba ja uzywac regularnie, tak 5 dni w tygodniu po 10 minut. Inaczej to nie ma sensu.
Też ją mam, używam regularnie od lata i nie potrafię powiedzieć czy przynosi jakieś spektakularne efekty np. jeśli chodzi o zmarszczki, może też być tak, że pielęgnacja dużo robi, ALE na pewno widzę rozjaśnienie przebarwień potrądzikowych (typu PIE) i ogólnie ładniejszy koloryt skóry. Może zmarszczek też jest mniej ale widziałabym różnicę dopiero jakbym przestała jej używać 😅
Karoryfer
Gacie z oceanu

Post autor: Karoryfer »

Na mojej siłowni jest sauna ze światłem czerwonym i skóra po tym jest taka ładna i promienna :he: też mysle o masce ale nie zdecydowałam się na żaden model póki co