Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

ML111 pisze: czw gru 11, 2025 11:25 am Magda wrzuciła kolejna relację, z której wynika, że raczej go pogoniła :)
Ja trzymam za nią kciuki, bo nie jest łatwo uwolnić się od toksycznego człowieka.
Żadnej relacji nie widać, gdzie niby wrzuciła? Chyba jesteś spuzniony w temacie
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

dawidszulcc pisze: czw gru 11, 2025 12:01 pm Żadnej relacji nie widać, gdzie niby wrzuciła? Chyba jesteś spuzniony w temacie
Jest na IG
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

dawidszulcc pisze: czw gru 11, 2025 12:01 pm Żadnej relacji nie widać, gdzie niby wrzuciła? Chyba jesteś spuzniony w temacie
Jestem kobietą ;) Jest na IG na profilu.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

ML111 pisze: czw gru 11, 2025 12:18 pm Jestem kobietą ;) Jest na IG na profilu.
Widziałem na fb chwilę było, nie wiem czy nie usunęła już. Ale to i tak zaprzecza temu co mówił on wczoraj, o tej sytuacji, nic się nie pokrywa. Któreś z nich kłamie i to perfidnie .
ML111
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: czw gru 11, 2025 12:21 pm Widziałem na fb chwilę było, nie wiem czy nie usunęła już. Ale to i tak zaprzecza temu co mówił on wczoraj, o tej sytuacji, nic się nie pokrywa. Któreś z nich kłamie i to perfidnie .
I nic nie będzie się pokrywać, bo to jedno wielkie kłamstwo. Nagrań nagle z domu nie będzie, bo względy bezpieczeństwa 🤣 I tak każdy kto jest z Warszawy zna wszystkie te miejsca, gdzie oni robią zakupy, przebywają itp. i nagle po kilku latach już on nie będzie tego pokazywał, bo tak postanowili, śpi do popołudnia, ale czasu nigdy dla znajomych i rodziny nie mieli - przecież to wszystko, to śmiech na sali :) Robi sobie podkładkę pod to, że Magda go rzuciła i nie będzie jej na relacjach. Takich osób jak my, co go czytają jak z nut trochę jest, ale patrząc na zachwyty w komentarzach i to jak ludzie dają się nabierać, to jeszcze na tych kłamstwach chwilę pociągnie. Potem już nie da rady albo zapętli się tak, że sam już nie będzie wiedział, jakie kity ludziom wciskał i jak zwykle zacznie zaprzeczać sam sobie.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

ML111 pisze: czw gru 11, 2025 12:27 pm I nic nie będzie się pokrywać, bo to jedno wielkie kłamstwo. Nagrań nagle z domu nie będzie, bo względy bezpieczeństwa 🤣 I tak każdy kto jest z Warszawy zna wszystkie te miejsca, gdzie oni robią zakupy, przebywają itp. i nagle po kilku latach już on nie będzie tego pokazywał, bo tak postanowili, śpi do popołudnia, ale czasu nigdy dla znajomych i rodziny nie mieli - przecież to wszystko, to śmiech na sali :) Robi sobie podkładkę pod to, że Magda go rzuciła i nie będzie jej na relacjach. Takich osób jak my, co go czytają jak z nut trochę jest, ale patrząc na zachwyty w komentarzach i to jak ludzie dają się nabierać, to jeszcze na tych kłamstwach chwilę pociągnie. Potem już nie da rady albo zapętli się tak, że sam już nie będzie wiedział, jakie kity ludziom wciskał i jak zwykle zacznie zaprzeczać sam sobie.
Popłynął ostro ona również, powinna powiedzieć co jest grane a nie jakieś z internetu filmiki dodaje, ucieka przed prawdą, bo się boi reakcji ludzi ,I że kłamstwa okazały się prawdą.
optometrysta
Siatkarka

Post autor: optometrysta »

Witam serdecznie Państwa.
Z przyjemnością zagłębiam się w tutejsze analizy, komentarze i wnioski — momentami aż trudno się nie uśmiechnąć pod nosem. Ciekawie tu u Was, bardzo ciekawie.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Moim zdaniem Magdalena do końca nie zle grała...również kłamała tak jak on to o niej również zle świadczy jakby była w porządku mogła od poczatku nie klamac nie grać wgl w tym z nim...to ze on jej nakazał ok rozumiem ale ma swoje lata i swoje życie i swoj rozum...teraz odeszła bez śladu i wgl tez to nie fajnie wygląda a pokazywała wszystko nawet na pół.naga siebie a teraz prywatność 🤣o czym my mówimy..!!?kto w to uwierzy 😅chyba interes upadl ...albo naprawdę grożą im.surowe kary za to co dotychczas robili....ona 3 lata a on 11 czasem trzeba odpowiedzieć zq kłamstwa i naciąganie darmowej kasy..
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: czw gru 11, 2025 2:21 pm Moim zdaniem Magdalena do końca nie zle grała...również kłamała tak jak on to o niej również zle świadczy jakby była w porządku mogła od poczatku nie klamac nie grać wgl w tym z nim...to ze on jej nakazał ok rozumiem ale ma swoje lata i swoje życie i swoj rozum...teraz odeszła bez śladu i wgl tez to nie fajnie wygląda a pokazywała wszystko nawet na pół.naga siebie a teraz prywatność 🤣o czym my mówimy..!!?kto w to uwierzy 😅chyba interes upadl ...albo naprawdę grożą im.surowe kary za to co dotychczas robili....ona 3 lata a on 11 czasem trzeba odpowiedzieć zq kłamstwa i naciąganie darmowej kasy..

Dopóki nie zna się kulis, warto zachować pokorę w ocenach.
Nie wszystko jest tak proste, jak się wydaje z perspektywy komentarza.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

czorcikakysz pisze: czw gru 11, 2025 3:13 pm Ale tutaj są tylko dwie opcje.
Grała z nim bajkę o niewyobrażalnej miłości, bo była uzależniona finansowo, musiała wytargać kasę i to był jej plan albo ma syndrom sztokholmski. Co wolisz?
Bo to, że Robert jest bardzo przemocowy to już wiadomo i że trzeba się po nim leczyć na kozetce u psychoterapeuty.
Niemniej jednak obydwoje w tym trwali i każdy ma swój udział. Magda również. Pytanie tylko czy była tak wyrachowana czy jest ofiarą i nadaje się na leczenie.
W PUNKT!!! Ciagle laleczka broni tej Magdy achhhh🤣😅wcielona 😆
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: czw gru 11, 2025 3:35 pm W PUNKT!!! Ciagle laleczka broni tej Magdy achhhh🤣😅wcielona 😆
Ta laleczka pewnie jest jakaś podopieczna która z nimi obcuje ,dali jej namiar na tą grupę i nagle jest, dziwne bardzo.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: czw gru 11, 2025 3:51 pm Ta laleczka pewnie jest jakaś podopieczna która z nimi obcuje ,dali jej namiar na tą grupę i nagle jest, dziwne bardzo.
To bd Magda albo bliska znajoma jej ze tak mega ja broni 😅a Magda tak samo jak Robercik jest jaka jest i byli siebie warci teraz poszło o cos grubo i nagle znikła bez słowa i myśli ze sprawą zakończona 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Kurde czarny jeszcze byl meteorologiem co nigdy nie wiedzieliśmy 🤣o matko kim on jeszcxe nie był...wstal len wyszedł na balkon i nagrywa bajki 😅
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Wczoraj powiedzial ze nie bd nagrywać itd a dziś nagrywa z mieszkania szok...o Magdzie ani słowa...tylko z cora sie spotkamy...no bo z kim ma gadac ..ze ściana?aaa i na święta pojedzie do mamy z corka takze no wszystko jasne 🤗
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Czarny na swoim profilu prywatnym nie ma ani jednego zdjęcia z Magda ....a Magda ma w galerii z nim hmmm
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: czw gru 11, 2025 4:57 pm Kurde czarny jeszcze byl meteorologiem co nigdy nie wiedzieliśmy 🤣o matko kim on jeszcxe nie był...wstal len wyszedł na balkon i nagrywa bajki 😅
Tak mało żyje a ile zawodów miał ja nie mogę 🤦ciekawe od kiedy zaczoł swoją karierę z zawodami 🤣 jedyny człowiek na ziemi z tyloma zawodami i pracami dorywczymi plus używki i alkohol, takie prowadził życie, I nagle jak za pomocą czarodziejskiej różdżki, powstał CZARNY FURIAT 🤣🤣🤣🤣🖤🖤🖤🖤AZ 11 LAT TKWI W TEJ ZASŁONIE DYMNEJ🤣🤣🤣🤦
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Widocznie dlugo nigdzie nie zagrzewał miejsca i szybko zmeinial 🤣
Ciekawe czemu
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Zobaczcie relacje Magdy on ja zdradzał
Patkrz4584
Channelka

Post autor: Patkrz4584 »

Relacja Magdy mówi wszystko.
Dobrze, że się dziewczyna w końcu ocknęła.
ML111
MiamiBicz

Nie wiem po co specjalnie jeździ na drugą stronę Wisły do Zdrofitu tuż obok Magdy, jak też ma obok siebie Zdrofit... Mam nadzieję, że ktoś w końcu go opieprzy za to latanie po siłowni z telefonem.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Patkrz4584 pisze: czw gru 11, 2025 10:37 pm Relacja Magdy mówi wszystko.
Dobrze, że się dziewczyna w końcu ocknęła.
Zgadza się
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Furiat jak już wiemy co się stało, wypadałoby by powiedzieć prawdę, a nie oszukujesz dalej ludzi. O udajesz, że wszystko jest ok.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sylwkap25 pisze: czw gru 11, 2025 8:50 pm Widocznie dlugo nigdzie nie zagrzewał miejsca i szybko zmeinial 🤣
Ciekawe czemu
Lubi ten sport, nigdzie miejsca nie potrafi zagrzać na długo z poprzednim partnerkami też tak było, wszyscy nie dobrzy tylko on najlepszy i bez skazy.
Laleczka69
Mokra Włoszka

dawidszulcc pisze: czw gru 11, 2025 11:38 pm Furiat jak już wiemy co się stało, wypadałoby by powiedzieć prawdę, a nie oszukujesz dalej ludzi. O udajesz, że wszystko jest ok.
On tego nie powie - to burak i tchórz
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Laleczka69 pisze: pt gru 12, 2025 1:19 am On tego nie powie - to burak i tchórz
W końcu będzie musiał, ludzie nie są ślepi