Start
Mój profil

Kalisz| 38 letnia naauczycielka z 14 letnim uczniem

Moderator: verysweetcherry
Poetica
BlondDoczep

Bomb Kalisz| 38 letnia naauczycielka z 14 letnim uczniem

Post autor: Poetica »

Pamiętacie tę sprawę? Sprawa bodjaże z 2013 roku, kiedy to Agnieszka K. będącą nauczycielką 14 letniego Patryka urodziła mu córkę.
Wiem, że dostała rok w zawieszeniu, dla mnie to i tak za mało za pedofilię. To wygląda jak tzw. grooming.
Zadzwiające są też podwójne standardy - gdyby to był 38 letni nauczyciel i 14 letnia dziewczynką to by go zlinczowali a tu proszę, jak gdyby nigdy nic :( :puke: (piszę to jako kobieta, żeby nie było).

Od sprawy minęło już 13 lat, ktoś wie co u nich ?
Awatar użytkownika
a_i_jeszcze_jedno
Szarlotta

Post autor: a_i_jeszcze_jedno »

Z publikacji medialnych to w 2015 roku Fakty Kaliskie pisały, że razem wychowywali córkę Lenę. Patryk poszedł do technikum natomiast Agnieszka K. podobno wówczas oskarżyła dziennikarkę Ewę Bąkowską, która nagłośniła sprawę, że ta wykorzystała jej zaufanie. Chodziło podobno o to, że dziennikarka podawała się za psycholożkę i w ten sposób wydobyła od tej Agnieszki zaraz po porodzie szczegóły jej "związku". Bąkowska jeszcze w 2013 została też w specyficzny sposób ukarana przez środowisko dziennikarskie, które nominowało ją za to do anty-nagrody "Hiena Roku". Co do tej kwestii kary, jaką dostała nauczycielka, to w 2014 media miały raportować fragmenty wypowiedzi sądu, być może warto to odnaleźć i się zapoznać.

Tutaj źródło:
https://www.faktykaliskie.info/artykul/ ... ja-dziecko
MAM 190CM WZROSTU WIĘC NIE MASZ RACJI, ODPUŚĆ SOBIE :wrrr:

p.s. z tego miejsca chciałbym pozdrowić znaną gdańską recenzentkę instytucji zdrowia psychicznego, artystkę-prąpciarę i grafomankę - cześć mordeczko!! XD
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

a_i_jeszcze_jedno pisze: sob gru 06, 2025 11:05 pm Z publikacji medialnych to w 2015 roku Fakty Kaliskie pisały, że razem wychowywali córkę Lenę. Patryk poszedł do technikum natomiast Agnieszka K. podobno wówczas oskarżyła dziennikarkę Ewę Bąkowską, która nagłośniła sprawę, że ta wykorzystała jej zaufanie. Chodziło podobno o to, że dziennikarka podawała się za psycholożkę i w ten sposób wydobyła od tej Agnieszki zaraz po porodzie szczegóły jej "związku". Bąkowska jeszcze w 2013 została też w specyficzny sposób ukarana przez środowisko dziennikarskie, które nominowało ją za to do anty-nagrody "Hiena Roku". Co do tej kwestii kary, jaką dostała nauczycielka, to w 2014 media miały raportować fragmenty wypowiedzi sądu, być może warto to odnaleźć i się zapoznać.

Tutaj źródło:
https://www.faktykaliskie.info/artykul/ ... ja-dziecko
Dla mnie to jest i tak obrzydliwe. Jestem w zbliżonym wieku do tej baby i nie wyobrażam sobie kontaktów keksualnych z 14 chłopcem, choćby nie wiem jak dojrzale się zachowywał, wyglądał i choćby sam nawet inicjował kontakt. Jeszcze zaszła w ciążę, całkiem temu dziecku życie komplikując. Ciekawa jestem co chłopak powie za kilka lat, bo wydaje mi się, że z perspektywy czasu jego pogląd na tę sytuację może się diametralnie zmienić.
LobuzKochany
Mokra Włoszka

Post autor: LobuzKochany »

Ale żeście sprawę przypomnieli. Ojciec jest już dorosły, dziecko w szkole, a babka... pewnie ułożyła sobie karierę w innej branży
Awatar użytkownika
a_i_jeszcze_jedno
Szarlotta

Post autor: a_i_jeszcze_jedno »

Pejczyk Pandory pisze: pn gru 08, 2025 8:12 amCiekawa jestem co chłopak powie za kilka lat, bo wydaje mi się, że z perspektywy czasu jego pogląd na tę sytuację może się diametralnie zmienić.
Zajrzałem w social media, poszukałem tej Agnieszki i Lenki (znam ich nazwisko), chyba je znalazłem i wygląda na to, że żyją gdzieś tam sobie zwyczajnym życiem ale o tym Patryku nic nie znalazłem. To nie musi nic złego oznaczać - nie musi się przecież lubić z social mediami, ale też może być tak jak napisałaś.
MAM 190CM WZROSTU WIĘC NIE MASZ RACJI, ODPUŚĆ SOBIE :wrrr:

p.s. z tego miejsca chciałbym pozdrowić znaną gdańską recenzentkę instytucji zdrowia psychicznego, artystkę-prąpciarę i grafomankę - cześć mordeczko!! XD
Pejczyk Pandory
Bransoletka50k

Post autor: Pejczyk Pandory »

Kto w ogóle pozwolił tej babie skazanej za współżycie z nieletnim, czyli nazwijmy to po imieniu - pedofilię, wychowywać dziecko?