Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
watacukrowa
WążNaTshircie

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: watacukrowa »

Weszłam w komenatrze pod obydwoma odcinkami castmasu i albo jej publika jest jakaś średnio rozgarnięta, albo usuwanie komentarzy leci taśmowo, bo nikt się nie zająknął o jakości i stylu, tylko samo pianie i sikanie po gaciach z zachwytu nad Jusią.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Jusia szorujesz po dnie, baitując na "Dom dobry".
Chciałaś zarobić porządnie w grudniu, trzeba było rzetelnie podejść do castmas, albo jak już chcesz być prawdziwą influ to kręcić vlogmasy.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Ankawanka

Post autor: Ankawanka »

watacukrowa pisze: sob gru 06, 2025 3:49 pm Weszłam w komenatrze pod obydwoma odcinkami castmasu i albo jej publika jest jakaś średnio rozgarnięta, albo usuwanie komentarzy leci taśmowo, bo nikt się nie zająknął o jakości i stylu, tylko samo pianie i sikanie po gaciach z zachwytu nad Jusią.
To jest właśnie powód, przez który ja się totalnie odbiłam od twórczości Justyny. Prawda jest taka, że jakość podcastu kryminalnego zaczęła spadać dość szybko, a w komentarzach nie dało się o tym podyskutować, bo od razu przylatywał Krzychu z pianą na ustach albo rzucały się obrończynie Justyny i tyle. Justyna miała dobry start, ale potem to już było raczej gorzej, odcinki z takimi błędami, że szkoda gadać, ale zamiast wyciągnąć z tego wnioski, to otoczyła się tym bastionem wielbicielek.
puree
BlondDoczep

Post autor: puree »

To już jest szczyt. Mąż grozi kobiecie, że "spali ją w piecu". Jusia na to, że "to pewnie nie były same słowa, bo od takich słów się nie ucieka z domu". Rzeczywiście, groźby pozbawienia życia to nie jest powód, żeby bać się partnera. Co ona pie*doli? Po co? Na mnóstwo innych sposobów można powiedzieć, że przemoc nie ograniczała się tylko do słów (bo zakładam, że o to jej chodziło).
NocPolarna
Mokra Włoszka

Post autor: NocPolarna »

puree pisze: pn gru 08, 2025 1:58 pm To już jest szczyt. Mąż grozi kobiecie, że "spali ją w piecu". Jusia na to, że "to pewnie nie były same słowa, bo od takich słów się nie ucieka z domu". Rzeczywiście, groźby pozbawienia życia to nie jest powód, żeby bać się partnera. Co ona pie*doli? Po co? Na mnóstwo innych sposobów można powiedzieć, że przemoc nie ograniczała się tylko do słów (bo zakładam, że o to jej chodziło).
Właśnie tego przesłuchałam, bo aż nie mogłam uwierzyć, że mogła coś takiego powiedzieć. No i się zagotowałam. Nie mieści mi się to w głowie.
Comfort person.
Liii
Koczkodan

Post autor: Liii »

Ależ mi żal jak wygląda Castmas w tym roku 😭 Liczyłam się z tym, że nie każdego dnia będzie odcinek albo że pojawią się jakieś krótsze, ale w tym roku jest bardzo mało historii słuchaczy :( Niektóre odcinki mają po kilkanaście minut, był jakiś odcinek z dziećmi (cute, ale nudne), nagrywki z samochodu, kończenie przed czasem... Rozumiem, że Justyna ma obowiązki zawodowe i jest mamą małego dziecka, ale w takim razie niech weźmie współprace do Castmasu i zareklamuje coś za pieniądze - może wpadnie to do koszyczka "zobowiązwnie zawodowe" I zostanie potraktowanie poważnie?
BothSides
SushiRoll

Post autor: BothSides »

Posłuchałam przypadkiem wczorajszego Castmasu i nie mogę się otrząsnąć...Justyna opowiada jak okłamała męża i mówi, że kłamie ze strachu. Plus nie chce jej się czytać historii od widzów. Strzał w kolano ten odcinek totalnie.
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

BothSides pisze: czw gru 11, 2025 9:36 am Posłuchałam przypadkiem wczorajszego Castmasu i nie mogę się otrząsnąć...Justyna opowiada jak okłamała męża i mówi, że kłamie ze strachu. Plus nie chce jej się czytać historii od widzów. Strzał w kolano ten odcinek totalnie.
Aż odsłuchałam po Twojej recenzji i brak mi słów, myślałam że gorzej niż w pierwszych odcinkach być nie może. Laska mówi wprost że jej się nie chce czytać historii i gada o niczym z Krzysiem, którego nie trawię i który tym pseudo śmiesznymi komentarzami psuje cały odcinek (a raczej to, co z niego mogło zostać). Ech...
SkarolinaS
SushiRoll

Post autor: SkarolinaS »

Damroka pisze: czw gru 11, 2025 1:14 pm Aż odsłuchałam po Twojej recenzji i brak mi słów, myślałam że gorzej niż w pierwszych odcinkach być nie może. Laska mówi wprost że jej się nie chce czytać historii i gada o niczym z Krzysiem, którego nie trawię i który tym pseudo śmiesznymi komentarzami psuje cały odcinek (a raczej to, co z niego mogło zostać). Ech...
zaraz serio Justyna tak sie w tym roku zachowuje? nie zamierzam odpalac jej podcastu, poniewaz nie trawie jej i nie chce nabijac wyswietlen, ale jestem w ciezkim szoku.
missy_lj
Channelka

Post autor: missy_lj »

W każdym gronie towarzyskim jest para, która się performatywnie przy wszystkich kłóci i sobie dogryza, żeby pokazać, jacy są słodcy, ale mimo to nieidealni, ale piekielnie inteligentni i mają do siebie dystans, i nie zauważają, że ludzie zaczynają wychodzić z pokoju na ich widok, tak krindżowe jest ich pie_lenie. Tym mi zalatują Kudelscy.
crystalorchid
BlondDoczep

Post autor: crystalorchid »

Grubababa pisze: czw gru 04, 2025 10:48 am Ten podcast trwa 40 minut i nie chciało jej się samej wyszukać własnych błędów.
J a p i e r n i c z ę xD Pomyśleć że taki patentowany leń za nieróbstwo ma lepszy hajs niż niejeden pracownik dymający całymi dniami na magazynie czy w biedronce
terrible
BlondDoczep

Post autor: terrible »

Ja już jej nawet nie odpalam, żeby nie nabijać jej wyświetleń, ale czytając wasze relacje i komentarze nawet na csi (!) to ona brzmi jak najbardziej umordowana kobieta na ziemi, a to tylko baba ktora nagrywa swoje gadanie - juz teraz nawet nie kłopocze się wcześniejszym skryptem czy późniejszym odsłuchaniem
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

terrible pisze: pt gru 12, 2025 3:23 pm Ja już jej nawet nie odpalam, żeby nie nabijać jej wyświetleń, ale czytając wasze relacje i komentarze nawet na csi (!) to ona brzmi jak najbardziej umordowana kobieta na ziemi, a to tylko baba ktora nagrywa swoje gadanie - juz teraz nawet nie kłopocze się wcześniejszym skryptem czy późniejszym odsłuchaniem
Na CSI jest o niej watek?
watacukrowa
WążNaTshircie

Post autor: watacukrowa »

terrible pisze: pt gru 12, 2025 3:23 pm Ja już jej nawet nie odpalam, żeby nie nabijać jej wyświetleń, ale czytając wasze relacje i komentarze nawet na csi (!) to ona brzmi jak najbardziej umordowana kobieta na ziemi, a to tylko baba ktora nagrywa swoje gadanie - juz teraz nawet nie kłopocze się wcześniejszym skryptem czy późniejszym odsłuchaniem
Ale jest wciąż gadanie "proszę o subuskrypcje, polubienia, bo JAKIMŚ CUDEM youtube obcina zasięgi, blablabla". I nie pomyśli, że może to jej fuszera za tym stoi, tylko ten zły jutub. Ciekawe ile ma łapek w dół i jakie oraz jak często dostaje krytyczne komentarze.
Ciekawa jestem jej dalszych losów, jak długo da radę trzymać tę farsę.
CUKIERBERG ODDAWAJ JUSI STATYSTYKI!
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

missy_lj pisze: pt gru 12, 2025 2:31 pm W każdym gronie towarzyskim jest para, która się performatywnie przy wszystkich kłóci i sobie dogryza, żeby pokazać, jacy są słodcy, ale mimo to nieidealni, ale piekielnie inteligentni i mają do siebie dystans, i nie zauważają, że ludzie zaczynają wychodzić z pokoju na ich widok, tak krindżowe jest ich pie_lenie. Tym mi zalatują Kudelscy.
This xD
Dreaxo
BagietkaZszarlott

Post autor: Dreaxo »

Niesamowite jest w tej jej najniższej linii oporu jest to jak przygotowuje jakis materiał, a potem mówi "w sumie to ja się ja tym nie znam, może jak tu jest jakiś prawnik to niech się wypowie". Kobieto naprawde jak już coś robisz to chociaż jeden odcinek informacyjnie dociągnij do końca a nie "w sumie to sobie sami poszukajcie". I ta kwestia się powtarza praktycznie co chwila i co najlepsze to nawet w TAKICH SAMYCH zagadnieniach. Naprawdę rece opadają.
Słucham jej odcinków zawsze jak cos robię i po prostu nie chce się zatrzymywać i wyszukiwać jakies zagadnienia.
Awatar użytkownika
berry blast
PrinTu

Post autor: berry blast »

podczytuję czasem ten wątek bo mi się na czerwono zaświeci i ciągle nie kumam opcji xD
jedziecie tu po Justynie - oczywiście słusznie - bo jest leniwa, nudna, nierzetelna, a mimo to najwyraźniej ciągle jej słuchacie.
ja już dawno przestałam jej słuchać bo nie mogłam znieść jak ona się strasznie męczy na tych swoich podcastach, jak tam strasznie sapie.
zresztą podobna sytuacja jak Herring - też przestałam jej słuchać bo totalnie idealizowała ofiary, przekręcała fakty, research żaden.
serio może pora przestać nabijać im wyświetlenia bo obie już tak obrosły w piórka że głowa mała.
efekt jest taki, że potem yeee...aaa podeślijcie temat o czym mam wam opowiedzieć? eee a najlepiej to podeślijcie transkrypcję to wam przeczytam ziew.
Dreaxo
BagietkaZszarlott

Post autor: Dreaxo »

berry blast pisze: pt gru 12, 2025 9:42 pm podczytuję czasem ten wątek bo mi się na czerwono zaświeci i ciągle nie kumam opcji xD
jedziecie tu po Justynie - oczywiście słusznie - bo jest leniwa, nudna, nierzetelna, a mimo to najwyraźniej ciągle jej słuchacie.
ja już dawno przestałam jej słuchać bo nie mogłam znieść jak ona się strasznie męczy na tych swoich podcastach, jak tam strasznie sapie.
zresztą podobna sytuacja jak Herring - też przestałam jej słuchać bo totalnie idealizowała ofiary, przekręcała fakty, research żaden.
serio może pora przestać nabijać im wyświetlenia bo obie już tak obrosły w piórka że głowa mała.
efekt jest taki, że potem yeee...aaa podeślijcie temat o czym mam wam opowiedzieć? eee a najlepiej to podeślijcie transkrypcję to wam przeczytam ziew.
To ja się tez przyznam do lenistwa bo mam ustawiony jej podcast jako taki który mi sie automatycznie pobiera na telefon na spotify i nigdy nie pamiętam o tym zeby to zmienić, więc w sytuacjach kryzysowych gdy nie mam internetu albo wolnych rąk to on mi się włącza xD. Chyba po prostu z przyzwyczajenia pozwalam mu lecieć dalej, bo to wlasciwie od jej podcastu zaczęłam słuchać w ogóle podcastów. Ale słucham tych kryminalnych, bo te jej wywiady, rozpytania czy inne to nie są moim syndromem sztokholmskim i usuwam xD
Awatar użytkownika
berry blast
PrinTu

Post autor: berry blast »

Dreaxo pisze: pt gru 12, 2025 9:53 pm To ja się tez przyznam do lenistwa bo mam ustawiony jej podcast jako taki który mi sie automatycznie pobiera na telefon na spotify i nigdy nie pamiętam o tym zeby to zmienić, więc w sytuacjach kryzysowych gdy nie mam internetu albo wolnych rąk to on mi się włącza xD. Chyba po prostu z przyzwyczajenia pozwalam mu lecieć dalej, bo to wlasciwie od jej podcastu zaczęłam słuchać w ogóle podcastów. Ale słucham tych kryminalnych, bo te jej wywiady, rozpytania czy inne to nie są moim syndromem sztokholmskim i usuwam xD
luz, ja nie chcę źle zabrzmieć, każdy słucha tego, na co ma ochotę, ja kiedyś słuchałam jak gotowałam. a potem przyszło takie "ale kurde szanujmy się, nie będę jej słuchać po prostu z przyzwyczajenia".
teraz jak mam ochotę na true crime to odpalam id investigation w tv.
zresztą zawsze wolałam czytać niż słuchać.
missy_lj
Channelka

Post autor: missy_lj »

berry blast pisze: pt gru 12, 2025 10:09 pm luz, ja nie chcę źle zabrzmieć, każdy słucha tego, na co ma ochotę, ja kiedyś słuchałam jak gotowałam. a potem przyszło takie "ale kurde szanujmy się, nie będę jej słuchać po prostu z przyzwyczajenia".
teraz jak mam ochotę na true crime to odpalam id investigation w tv.
zresztą zawsze wolałam czytać niż słuchać.
To jest często sentyment do "starych dobrych czasów" i nadzieja, że wróci poziom, za którego się danego twórcę polubiło. A że u każdego ta czara goryczy się przelewa indywidualnie, to mimo że większość nas tutaj jest zirytowana indolencją i ignorancją Jusi, część nadal jej daje osiemdziesiątą szóstą szansę 🥲
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

missy_lj pisze: pt gru 12, 2025 11:30 pm To jest często sentyment do "starych dobrych czasów" i nadzieja, że wróci poziom, za którego się danego twórcę polubiło. A że u każdego ta czara goryczy się przelewa indywidualnie, to mimo że większość nas tutaj jest zirytowana indolencją i ignorancją Jusi, część nadal jej daje osiemdziesiątą szóstą szansę 🥲
No właśnie, na przykład ja, cały czas mam złudną nadzieję, że wróci dawny poziom. No i sentyment.

Poza tym, tutaj można swobodnie pogadać o tym, co się nie podoba w jej twórczości, bez cenzury, psychofanek i ratlerka Krzysia.
Ankawanka

Post autor: Ankawanka »

Dreaxo pisze: pt gru 12, 2025 9:25 pm Niesamowite jest w tej jej najniższej linii oporu jest to jak przygotowuje jakis materiał, a potem mówi "w sumie to ja się ja tym nie znam, może jak tu jest jakiś prawnik to niech się wypowie". Kobieto naprawde jak już coś robisz to chociaż jeden odcinek informacyjnie dociągnij do końca a nie "w sumie to sobie sami poszukajcie". I ta kwestia się powtarza praktycznie co chwila i co najlepsze to nawet w TAKICH SAMYCH zagadnieniach. Naprawdę rece opadają.
Słucham jej odcinków zawsze jak cos robię i po prostu nie chce się zatrzymywać i wyszukiwać jakies zagadnienia.
U niej tak było od początku, to razi najbardziej właśnie w podcaście kryminalnym, no k***a, ale to jej obowiązkiem jest się przygotować i wiedzieć, a nie śnuć domysły.
paprotka1238
Siatkarka

Post autor: paprotka1238 »

missy_lj pisze: pt gru 12, 2025 11:30 pm To jest często sentyment do "starych dobrych czasów" i nadzieja, że wróci poziom, za którego się danego twórcę polubiło. A że u każdego ta czara goryczy się przelewa indywidualnie, to mimo że większość nas tutaj jest zirytowana indolencją i ignorancją Jusi, część nadal jej daje osiemdziesiątą szóstą szansę 🥲
A bierze ktoś pod uwagę, ze jej podcasty od samego początku były słabe i mało wymagajace? Czlowiek po prostu nie mial porównania i dlatego myslal, ze Justyna jest top, a gdy zaczely pojawiac sie inny twórcy bardziej zmotywowani i rzetelni to okazalo sie, ze Justyna ma do zaproponowania jedynie dobry głos.
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

paprotka1238 pisze: sob gru 13, 2025 1:41 pm A bierze ktoś pod uwagę, ze jej podcasty od samego początku były słabe i mało wymagajace? Czlowiek po prostu nie mial porównania i dlatego myslal, ze Justyna jest top, a gdy zaczely pojawiac sie inny twórcy bardziej zmotywowani i rzetelni to okazalo sie, ze Justyna ma do zaproponowania jedynie dobry głos.
Może masz rację. Ale dochodzi jeszcze rozczarowanie jej postawą wobec słuchaczy i brakiem szacunku.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Dreaxo pisze: pt gru 12, 2025 9:25 pm Niesamowite jest w tej jej najniższej linii oporu jest to jak przygotowuje jakis materiał, a potem mówi "w sumie to ja się ja tym nie znam, może jak tu jest jakiś prawnik to niech się wypowie". Kobieto naprawde jak już coś robisz to chociaż jeden odcinek informacyjnie dociągnij do końca a nie "w sumie to sobie sami poszukajcie". I ta kwestia się powtarza praktycznie co chwila i co najlepsze to nawet w TAKICH SAMYCH zagadnieniach. Naprawdę rece opadają.
Jej druga ulubiona wymówka to "no ja już tak mam" xD