Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Modna

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

100g łososia - to bylaby porcja dobra dla kobiet. Ja wezme sobie 150g.

Tak tak Robert, wszystkie kobiety na swiecie maja takie wlasnie zapotrzebowanie kcal na 100g lososia :') :') :')

Wafle ryzowe, losos w plastrach i keczuk - pachnie mi to rozpiskana dobrze nam znana, moze i jemu sie juz wszystko poje#%^^€ło i sam sobie wyslal kopiuj wklej :') :') :') :')
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Mnie też ciekawi co u Kasi i Iwy. Oglądam to od lat jak tekenowelę 😬🫣 Kasia wydawała mi się najmądrzejsza a teraz mnie trochę dziwi jej zachowanie no i tyje… Iwa odleciała i leci gdzieś daleko, jej profile są tak nudne chyba dla starych dziadów aby tylko… Magda mnie zadziwiała tą swoją służebnością i tym jak znosi jego uwielbienie nad Nikola i wywyższanie jej itd Wiem że chore że to oglądam i o tym myślę 🤫🤭😬😝
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Kasie mam w znajomych ale ona od dłuższego czasu nic nie publikuje q iwa zablokowała mnie bo tez jej jakis kom kiedyś napisałam ze kłamie
Wicia77
Channelka

Kasia ma profil na Instagramie k nazwie Lekka Kobieta
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Wicia77 pisze: ndz gru 07, 2025 1:23 pm Kasia ma profil na Instagramie k nazwie Lekka Kobieta
Tak znadzlam na insta Kasię:) dziękuję:).
Długo jej nie widziałam ale sie zmieniła bardxooo rzeczywiście na twarz bardzo przytyłam, mam wrażenie ze Kaśka jest od czegoś uzależniona...
tomasz4999
Modna

17 godzina OBUDZI GO KTOS?????
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

On na jarmarku Bożonarodzeniowym sam zwiedza 🤣i kameruje 🤣o Magdzie ani słowa....yhhh
..to tylko.swiadczy o jednym teraz to już konkretnie...aż to nie mozliwe zeby Magda z nim nie szla....mimo.wszystko...
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Hm 🤔
Miałam wykupione diety furiata Kleopatra i coś tam jeszcze w ub roku. Nudne, ubogie, ciągle to samo. 2 m- ce jadłam, robiłam co kazali 0 efektu. Najbardziej jednak wkurzało mnie to, że jak napisałam wiadomość to albo wogóle nie było odpowiedzi albo po tygodniu, dwóch. Dałam sobie spokój. Magdy rzeczywiście nie widać od kilku dni.
tomasz4999
Modna

I tu sie mylisz kolego / kolezanko:

Robert prowadzi ten profil i cala armie juz 11 lat. A wsumie doswiadczenia ma ponad 25 lat i jest najstarszym na social mediach (oprocz Michala Karmowskiego, jak sam mowi pan Robert) expertem od dietetyki. Przetestowal wszystkie typy sylwetek, ma wszystko w malym palcu.. wiec wie co robi, uwierz mi.... i zapłac 399 :') :') :')

xD

czorcikakysz pisze: ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

czorcikakysz pisze: ndz gru 07, 2025 7:13 pm Magda nie ma żadnego sensownego wykształcenia dietetycznego. Zatem jaki jadłospis może ułożyć?
Może wpleść, to co sama gotuje bez ładu i składu. Program dietetyczny do układania jadłospisów może kupić każdy. I Każdy może w nim coś ułożyć, bo wklepuje się tylko potrawy. Natomiast co z minerałami i witaminami? Tutaj trzeba mieć troszkę więcej wiedzy niż ma Magda i Robert razem wzięci.
Ona ściąga diety od innych dietetyków, modyfikuje je i uznaje ze to jej pomysły, wystarczy zobaczyć kogo ona obserwuje. Ona nie ma wiedzy w tym temacie.
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Wymowna relacja u Magdy i czarno-białe zdjęcie :) Chyba daje znaki.
tomasz4999
Modna

Cos mnie sie zdaje ze te wyjazdy, rozjazdy, choroby w rodzinie itd. itp. to jedna wielka ścieeeeeemaaaaaaa :') :')

Robert po co tak klamac, nie lepiej powiedziec prawde?
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

" jestem dobrym czlowiekiem. Jeśli ktoś mówi coś innego, zapytaj go, co mi zrobil"😲😲😲

Ile czasu dajecie Robercikowki na ujawienie tajemnicy o rozstaniu? I wasze typy co będzie mówil na Madzię 😁😁😁
Wicia77
Channelka

Ciekawe. Telenowela się rozkręca. Ciekawa jestem czemu Kasia odeszła. To było zaraz po tych kateringach. I strona dieta na każdy cel jest tylko jej. Ale co do uzależ… jak ktoś wyżej pisał to mi też się wydaje, że ma „bogatą przeszłość” ale nie wiem, nie znam, po wyglądzie tylko gdybam
tomasz4999
Modna

Wicia77 zobacz sobie jeden z ostatnich postow Kasi nt. przemocy w zwiazku, zastraszania itd. Tez bardzo wymowny - oczywiscie nie jest powiedziane wprost o kogo chodzi. Iwa z reszta mowila podobnie o przemocy w zwiazku. Ja tam nie wiem jak jest na prawde, nikt nie wie tego oprocz osob bezposrednio zaangazowanych ale widac golym okiem ze cos jest na rzeczy. A najbardziej widac Roberta i jego klamstewka - sluchac sie tego nie da, co nie znaczy ze zamierzam przestac xD
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Kasia, Iwa. Madzia chyba uwierzyła czarnemu w jego wersję o Iwie. Teraz trochę za to zaplaci.
Wicia77
Channelka

Ech, niechże się pogodzą, bo co będę w styczniu/ lutym z parzuchą oglądać? Przyzwyczaiłam się do Dominikany 🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Ja związek z Iwą obserwowałam dokładnie, jak ona szła z tyłu zawsze za nim, nosiła torby, jak on nagrywał a ona nie zawsze chciała, uśmiech który nie był uśmiechem itp.
A później te nagrania jak ona była na policji, on ją bił, poniżał jej synów.
A z Madzią też były dziwne akcje, włam na jej fejsbuka, jakieś nowe konto utworzone, on coś gadał że Madzia ma fałszywych znajomych, a no i wyciek wiadomosci w których Madzia mówi że on ją popycha itp.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Wicia77 pisze: ndz gru 07, 2025 9:04 pm Ech, niechże się pogodzą, bo co będę w styczniu/ lutym z parzuchą oglądać? Przyzwyczaiłam się do Dominikany 🤣
Będzie nowa i to szybko. Na 10000000% 😂😂😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Ciekaw jestem czy dama dziś wróci, przecież Janek jutro do szkoły musi iść.
Andzula
RóżowePolo

Post autor: Andzula »

Ciekawa jestem czy to jakiś przekaz czy zbieg okoliczności ta sama piosenka u Magdy na in i u Ivo na relacji FC ?
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Yhjj....chyba wszystko jasne...
Załączniki
fw_1765145788700.jpg
fw_1765145788700.jpg (35.45 KiB) Przejrzano 414 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

On caly dzien dziś Cardio robil pp mieście 😅🤣no i bam musial.sie spotkać z corka musial zastąpić czymś bo to już nudne bylo...corka tak sie luźno ubiera zeby nie bylo widac ze nic nie schudla na tej jego diecie 🤣Magdy nie ma ....raczej odeszła....bo aż to jest nie mozliwe......czekamy znow na jutro
..
Jak już jutro nie bd jej wgl to już bd na stówę wiadomo..
Bo Magda dodaje relacje i wgl a dla niego nie ma czasu...nei mozliwe....
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Dobrze ze tu trafilam bo jakiś czas sledze Czarnego tzn moze ze 3 lata i juz chcialam dietę zamawiać ale coś mi nie pasowało
On moal inne kobiety?
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Grubba pisze: ndz gru 07, 2025 11:35 pm Dobrze ze tu trafilam bo jakiś czas sledze Czarnego tzn moze ze 3 lata i juz chcialam dietę zamawiać ale coś mi nie pasowało
On moal inne kobiety?

Hahhaha dobrze że w porę się opamietałaś.

Miał. Jedna z nich to Iwona. Wiekszość filmików z nią zniknęła. Ale była odchudzana, ważona jak Madzia. Była wspólna siłownia, kardio, i relacje z balkonu. 1:1 , byla wielka milość i były Iwki zdjęcia, że tak powiem przyciągające uwagę 😂😂😂 a później nagle Iwka pewnwgo dnia zniknęła z relacji. Więcej ani słowa o Iwce.... po krótkim czasie zdjęcia z tajemniczą czarnulką - Madzią która była jego poopieczną przez wiele lat. Chyba zaczęli wspópracę jak ona urodziła synka?

Wpisz w wyszukiwarkę Iwa, czarny furiat, rozstanie, jezzcze jwden filmik jest 😉