I czy pił juz solonezawitaminkaa pisze: ↑ndz gru 07, 2025 7:46 pm Spytaj się Kamila czy pociągnął dalej temat w puszce i nauczył się robić jakieś sztuczki nożem i jaką ksywkę ma pod celą, no i oczywiście czy grypsuje.
Zbrodnia w Rakowiskach
Moderator: verysweetcherry- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Re: Zbrodnia w Rakowiskach
Aha, i to oznacza, ze zaslugiwali na bycie brutalnie zamordowanymi? Mnostwo dzieciakow ma w domu musztrę a jakoś nie siedzą w kiciu, więc sorry, g..o mnie ich smutna historia interesuje.estinesti pisze: ↑ndz gru 07, 2025 7:26 pm Np. po za marihuaną brał kryształ, amfetaminę , ojciec go musztrował, traktował jak młodego adepta a nie jak syna, matka ciągle naciskała na bardzo dobre wyniki w nauce - szlaban za 4- ciągłe awantury o oceny, jego matka była pomysłodawcą usunięcia Zuzy ze szkoły.
Każdy medal ma dwie strony, a że w naszym społeczeństwie nie mów się źle o zmarłych nawet jak za życia nie byli najlepszymi ludźmi.
Wystarczy wystąpić do sądu o wgląd do akt, zerknąć, że prokurator generalny wystąpił z kasacją aby oboje dostali dożywocie.
Dokładnie ROTFL.zaje*iste powody żeby starych zaciukac w tak okrutny sposób,to są chyba jaja.sa dzieci alkoholików ,dzieci molestowane w domach ,bite,krzywdzone psychicznie,niekochane.
I nie mordują rodziców.
A tu paniczyk bo za cztery minus miał szlaban i stary go musztrowal ,no straszne.dlatego zasłużył żeby go zarżnąć jak psa.
Nie mogę słuchać takich bzdur-trzeba było szukać pomocy,opowiedzieć w szkole,a nie kombinować z psychopatką i zaszlachtować własnych rodzicow-ob jest w sumie o wiele gorszy od tej fizdy,bo ona ma zryty łeb i jest walnięta a on zabił swoich rodziców.nigdy o tym nie zapomni a co go czeka potem to też jeden Bóg wie.
Teraz to on już jest pewnie na takim etapie, że serwuje soloneza frajerom.
- Kasiabimbasia
- Mokra Włoszka
Dokładnie, jak mu się nie podobało, to przecież był po 18, mógł się wyprowadzić i żyć sobie cudownie z koleżankąAlexa2344 pisze: ↑ndz gru 07, 2025 9:07 pm Dokładnie ROTFL.zaje*iste powody żeby starych zaciukac w tak okrutny sposób,to są chyba jaja.sa dzieci alkoholików ,dzieci molestowane w domach ,bite,krzywdzone psychicznie,niekochane.
I nie mordują rodziców.
A tu paniczyk bo za cztery minus miał szlaban i stary go musztrowal ,no straszne.dlatego zasłużył żeby go zarżnąć jak psa.
Nie mogę słuchać takich bzdur-trzeba było szukać pomocy,opowiedzieć w szkole,a nie kombinować z psychopatką i zaszlachtować własnych rodzicow-ob jest w sumie o wiele gorszy od tej fizdy,bo ona ma zryty łeb i jest walnięta a on zabił swoich rodziców.nigdy o tym nie zapomni a co go czeka potem to też jeden Bóg wie.
-
outofsightoutofmind
- Tritonotti
Jakim cudem ona jest na polotworku? Wczesniej byla w ZK Grudziadz i nagle trafila na polotworek?estinesti pisze: ↑ndz gru 07, 2025 3:25 pm Mnie tak zastanawia, jak łatwo oceniać.
Dlaczego nikt z nie wystąpi o wgląd do akt, tylko opieracie się na doniesieniach prasowych.
Łatwo oceniać, nikt nie pochylił się nad historią obojga.
Kamil i Zuza nie byli parą - byli przyjaciółmi.
Kamil miał i ma wsparcie bardzo słynnej ciotki i w jej interesie było aby zniknął z mediów.
Najłatwiej zrobić z Zuzy Femme fatale. Kamil nie był święty. Kamil jest w Nysie, a Zuza w Turawie - oddział zewnętrzny Aresztu Śledczego w Opolu.
-
Joanna Darc
- Kciuk
Te łzawe historyjki na nikogo nie działają. Wiele osób ma różne domy. Wiele osób żyło w wojskowych domach. Można zniknąć, wyjechać, odciąć się. Nie ma usprawiedliwienia. Co jego babcia musiała czuć gdy zabił jej córkę a reszta rodziny? Nie żałujmy morderców, tylko ofiary. To co zrobił własnej matce jest dla mnie niewyobrażalne i świadczy o nim tylko i wyłącznie.
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Też nie dowierzamoutofsightoutofmind pisze: ↑ndz gru 07, 2025 11:01 pm Jakim cudem ona jest na polotworku? Wczesniej byla w ZK Grudziadz i nagle trafila na polotworek?
umówmy się, kamil za moment mógłby się usamodzielnić, gdyby tylko zechciał. mamy w społeczeństwie ludzi, którzy wyszli z jeszcze gorszych domów, gdzie przemoc fizyczna i psychiczna jest na porządku dziennym. ci ludzie potrafią ułożyć sobie życia, bez odbierania ich drugiemu człowiekowi. nie widzę sensu bronienia obojga – zuzy oraz kamila, jednak nie szukajmy też usprawiedliwień dla tego makabrycznego czynu! rzeczywiście, nacisk na oceny i próba odcięcia syna od toksycznej przyjaciółki, to znakomite powody dla zamordowania rodziców. przypomnę może koleżance z góry, że nasi bonnie & clyde zdecydowali się na taki krok dla pieniędzy. powtórzę: dla pieniędzy.
swoją drogą, ty masz jakiś niezdrowy nawyk bronienia morderców. kto następny zostanie obiektem twoich westchnień, poznański?
pozdrów kamila.
swoją drogą, ty masz jakiś niezdrowy nawyk bronienia morderców. kto następny zostanie obiektem twoich westchnień, poznański?
pozdrów kamila.
-
Joanna Darc
- Kciuk
Jeszcze rozumiem gdyby to było w kłótni, a afekcie to może takie tłumaczenie by przeszło ale tu była przez nich zaplanowana z premedytacją zbrodnia. Ohydne jest to, że ktoś ich broni.
odsiedziała prawie połowę kary, miała wzorowe zachowanie, pracowała nieodpłatnie na rzecz zakładuoutofsightoutofmind pisze: ↑ndz gru 07, 2025 11:01 pm Jakim cudem ona jest na polotworku? Wczesniej byla w ZK Grudziadz i nagle trafila na polotworek?
3.2..1.... założę się, że gdy Zuza wyjdzie, będzie tak samo jak w przypadku Gypsy Rose - cala wina spadnie na chlopaka, zostanie kozłem ofiarnym w tej historii, a laska po wyjściu z pierdla będzie odkuta na 4 łapy i zacznie brylować towarzysko, budować socjale i zbierać gaże reklamowe. Już teraz widzimy, że jest hajp na promowanie "problematycznych" celebrytów - patusy z wyrokami, przemocowcy, stręczycielki i inne osobniki spod celi mają swoje książki, programy w TV, walki w MMA, instagramy i grona wiernych, ZAKOCHANYCH w nich klakierów, rzucających się jak armia ratlerków na jakiekolwiek glosy krytyki. Takie osoby z wyrokami powinny byc zdjęte z publicznego afisza, a nie promowane.
Są dwa potencjalne wyjścia z tej sytuacji - albo Zuza po wyjściu doczeka sie jakiegos sądowego zakazu socjali oraz odgórnego permabana od Instagrama, Facebooka i Tiktoka na publikowanie czegokolwiek (cos jak Nitro na YT) albo sąd dojdzie do wniosku, że Zuza jest niebezpieczna, itd. I będzie objęta ustawą o bestiach i skonczy izolowana w jakimś zakładzie, Gostyninie czy cos. Malo prawdopodobne, ale jest nadzieja. Byłoby dobrze, gdyby nigdy nie wyszła- ale znając życie, upiecze się jej. Jestem pewna, ze jej matka juz sie postara żeby córka po wyjściu z więzienia wylądowała na miękkiej poduszce i wróciła do społeczeństwa.
Są dwa potencjalne wyjścia z tej sytuacji - albo Zuza po wyjściu doczeka sie jakiegos sądowego zakazu socjali oraz odgórnego permabana od Instagrama, Facebooka i Tiktoka na publikowanie czegokolwiek (cos jak Nitro na YT) albo sąd dojdzie do wniosku, że Zuza jest niebezpieczna, itd. I będzie objęta ustawą o bestiach i skonczy izolowana w jakimś zakładzie, Gostyninie czy cos. Malo prawdopodobne, ale jest nadzieja. Byłoby dobrze, gdyby nigdy nie wyszła- ale znając życie, upiecze się jej. Jestem pewna, ze jej matka juz sie postara żeby córka po wyjściu z więzienia wylądowała na miękkiej poduszce i wróciła do społeczeństwa.
- gunernialne
- PrinTu
"No elo Kamilek. Słuchaj, sprawa jest. Bo znalazłam takie forum w internecie i tam ludzie piszą jakieś głupoty o różnych rzeczach. Raz o makówce music (nie znasz? żałuj. jakbyś nie szalał to teraz byś vlogmasy oglądał) a raz o tym jak wyeksmitowałeś rodziców z tego świata. Może pozwoliłbyś mi, żebym coś tam opisała co? A te Twoją ciotkę, znaną aktorkę też mogę wymienić z nazwiska czy nie bardzo? Bo tak to nie wiem czy mi uwierzą, wiesz."
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
„Gdybyś tak nie odwalił to też byś tam sam siedział i się dziwił dlaczego nie w świątecznych kubeczkach…”gunernialne pisze: ↑pn gru 08, 2025 2:36 pm "No elo Kamilek. Słuchaj, sprawa jest. Bo znalazłam takie forum w internecie i tam ludzie piszą jakieś głupoty o różnych rzeczach. Raz o makówce music (nie znasz? żałuj. jakbyś nie szalał to teraz byś vlogmasy oglądał) a raz o tym jak wyeksmitowałeś rodziców z tego świata. Może pozwoliłbyś mi, żebym coś tam opisała co? A te Twoją ciotkę, znaną aktorkę też mogę wymienić z nazwiska czy nie bardzo? Bo tak to nie wiem czy mi uwierzą, wiesz."
- SmokAnalog
- Lilu
Kozłem ofiarnym to on zostać nie może, skoro jest współwinny mniej więcej w tym samym stopniu co ona. Nie jest niewinny ani nie ma za bardzo okoliczności łagodzących typu afekt czy działanie pod presją np. zagrożenia własnego życia. Natomiast też mam obawy, już tutaj wyrażane, że dzięki staraniom mamusi Zuza zaliczy miękkie lądowanie - obym się mylił.Piegusek pisze: ↑pn gru 08, 2025 2:14 pm 3.2..1.... założę się, że gdy Zuza wyjdzie, będzie tak samo jak w przypadku Gypsy Rose - cala wina spadnie na chlopaka, zostanie kozłem ofiarnym w tej historii, a laska po wyjściu z pierdla będzie odkuta na 4 łapy i zacznie brylować towarzysko, budować socjale i zbierać gaże reklamowe. Już teraz widzimy, że jest hajp na promowanie "problematycznych" celebrytów - patusy z wyrokami, przemocowcy, stręczycielki i inne osobniki spod celi mają swoje książki, programy w TV, walki w MMA, instagramy i grona wiernych, ZAKOCHANYCH w nich klakierów, rzucających się jak armia ratlerków na jakiekolwiek glosy krytyki. Takie osoby z wyrokami powinny byc zdjęte z publicznego afisza, a nie promowane.
Chodzi mi bardziej o to, że moralnie będzie na sobie dźwigał większe piętno, w koncu zabił swoich rodziców, poderznal gardło wlasnej matce, a matkobójca to juz ostry kaliber. Na jego tle Zuza to juz taka "zwykla' morderczyni rabunkowa, ktora owszem, zainspirowala, ale jej udzial az tak nie szokuje.SmokAnalog pisze: ↑pn gru 08, 2025 3:41 pm Kozłem ofiarnym to on zostać nie może, skoro jest współwinny mniej więcej w tym samym stopniu co ona. Nie jest niewinny ani nie ma za bardzo okoliczności łagodzących typu afekt czy działanie pod presją np. zagrożenia własnego życia. Natomiast też mam obawy, już tutaj wyrażane, że dzięki staraniom mamusi Zuza zaliczy miękkie lądowanie - obym się mylił.
-
witaminkaa
- GreckieWakacje
Ciekawe, czyli Zuza zostanie pierwszą polską influ z prawdziwym criminal record. Taką protoplastką była Katarzyna Waśniewska, ale ona była za wcześnie i jedyne na co się załapała to tabloidy dla dziadków zamiast na instagrama. Wyprzedziła za bardzo swoje czasy. Chyba, że ktoś wyprzedzi Zuzkę zanim ona wyjdzie.
- SmokAnalog
- Lilu
A Kaźmierska? Nie wiem, czy to, co ona ma na sumieniu jest aż tak bardzo lżejsze od m**derstwa.witaminkaa pisze: ↑pn gru 08, 2025 4:17 pm Ciekawe, czyli Zuza zostanie pierwszą polską influ z prawdziwym criminal record. Taką protoplastką była Katarzyna Waśniewska, ale ona była za wcześnie i jedyne na co się załapała to tabloidy dla dziadków zamiast na instagrama. Wyprzedziła za bardzo swoje czasy. Chyba, że ktoś wyprzedzi Zuzkę zanim ona wyjdzie.
W necie jest takie info:SmokAnalog pisze: ↑pn gru 08, 2025 4:54 pm A Kaźmierska? Nie wiem, czy to, co ona ma na sumieniu jest aż tak bardzo lżejsze od m**derstwa.
Jak podaje Fakt, Dagmara Kaźmierska została oskarżona o dokonanie aż 17 przestępstw. Z akt sądowych Sądu Okręgowego w Świdnicy z dnia 22 maja 2012 r. uwolniono ją od zarzutu handlu ludźmi i prowadzenia grupy przestępczej, ale skazano za sześć przestępstw. Chodziło m.in. o czerpanie korzyści materialnych z prostytucji, grożenie pozbawieniem życia, kierowaniem wykonaniem czynu zabronionego tj. przestępstwa zgwałcenia "X. X." (dane są tu zanonimizowane — przyp. red.) w ten sposób, że zleciła innej, nieustalonej osobie doprowadzenie jej przemocą do obcowania płciowego, a także udział w pobiciu.
Prowadziła agencję towarzyską, była skazana za przestępstwa, w tym sutenerstwo i stręczycielstwo.
Wg danych z internetu, byla w wiezieniu rok i 2 miesiace chociaz dostala 3 lata niby prawomocnie.
A teraz idolka kobiet, pisarka, gwiazda i celebrytka zapraszana do telewizji i mediów.
Polska.
Już ta pisarka ,,Rakowisk" w rozmowie w maju 2024 na kanale Ślady chyba mówiła, że jest na półotwartym i pracujeoutofsightoutofmind pisze: ↑ndz gru 07, 2025 11:01 pm Jakim cudem ona jest na polotworku? Wczesniej byla w ZK Grudziadz i nagle trafila na polotworek?
-
nektarynka123
- RoyalBaby
To ich klasa napisała petycje, żeby Zuzę usunąć ze szkoły, bo rozwalała im lekcje, uważała się za lepszą od nauczycieli. Do tego doszła dość duża absencja.estinesti pisze: ↑ndz gru 07, 2025 7:26 pm Np. po za marihuaną brał kryształ, amfetaminę , ojciec go musztrował, traktował jak młodego adepta a nie jak syna, matka ciągle naciskała na bardzo dobre wyniki w nauce - szlaban za 4- ciągłe awantury o oceny, jego matka była pomysłodawcą usunięcia Zuzy ze szkoły.
Każdy medal ma dwie strony, a że w naszym społeczeństwie nie mów się źle o zmarłych nawet jak za życia nie byli najlepszymi ludźmi.
Wystarczy wystąpić do sądu o wgląd do akt, zerknąć, że prokurator generalny wystąpił z kasacją aby oboje dostali dożywocie.
-
witaminkaa
- GreckieWakacje
Faktycznie, ale u niej to chyba było maks pobicie kobiety w ciąży i pimping, a Zuza ma jednak na koncie własnoręcznie zrobioną głowę, czyli szczytowe osiągnięcie kryminalne.Piegusek pisze: ↑pn gru 08, 2025 5:36 pm W necie jest takie info:
Prowadziła agencję towarzyską, była skazana za przestępstwa, w tym sutenerstwo i stręczycielstwo.
Wg danych z internetu, byla w wiezieniu rok i 2 miesiace chociaz dostala 3 lata niby prawomocnie.
A teraz idolka kobiet, pisarka, gwiazda i celebrytka zapraszana do telewizji i mediów.
Polska.