Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Laleczka69
Mokra Włoszka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Laleczka69 »

On się w życiu nie dzieli z tą całą Eweliną. Chyba by mu serce pękło gdyby tak miało być, on kradnie zdjęcia z profili prywatnych przecież, już gdzieś ktoś to pisał - i dawał screeny z dowodami.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Aż niemożliwe, coś jest tu na rzeczy, już kilka dni nie ma Madzi, aż mnie korci aby na tą ich siłownię pojechać, aby zobaczyć czy razem ćwiczą :') bo ostatnio to była ta blondynka co kiedyś na bielanach ćwiczyli, to chyba koleżanka Magdy. czyżby wymienił na blondi ?
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Laleczka69 pisze: ndz gru 07, 2025 2:59 am Aż niemożliwe, coś jest tu na rzeczy, już kilka dni nie ma Madzi, aż mnie korci aby na tą ich siłownię pojechać, aby zobaczyć czy razem ćwiczą :') bo ostatnio to była ta blondynka co kiedyś na bielanach ćwiczyli, to chyba koleżanka Magdy. czyżby wymienił na blondi ?
Jakie kilka dni ,w piątek już niby pojechała do domu ,obecnie mamy niedziele ,kilka dni to będzie jak z 2 tygodnie się nie pokaże.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Laleczka69 pisze: ndz gru 07, 2025 2:59 am Aż niemożliwe, coś jest tu na rzeczy, już kilka dni nie ma Madzi, aż mnie korci aby na tą ich siłownię pojechać, aby zobaczyć czy razem ćwiczą :') bo ostatnio to była ta blondynka co kiedyś na bielanach ćwiczyli, to chyba koleżanka Magdy. czyżby wymienił na blondi ?
O boże pojedź i zdaj nam relację jak na żywo wygląda taki trening Robercika 😂😂😂
Awatar użytkownika
Lostnick888
BlondDoczep

Post autor: Lostnick888 »

Monikamm pisze: ndz gru 07, 2025 3:25 am O boże pojedź i zdaj nam relację jak na żywo wygląda taki trening Robercika 😂😂😂
Najlepiej nagraj, tak jak on to robi 😛
Laleczka69
Mokra Włoszka

Zróbmy zakład, Magda w końcu zrozumiała w jakim bagnie jest, i deszła, tylko jak to powiedzieć , przecież to ona prowadzi ludzi ludzi to jej projekt jak to mówią, a ta cała grupa też ona ją stworzyła, za nią idą kobiety bo formę rzeczywiście ma całym rokiem - a ten corny non stop "robi" jakoś nie może skończyć.

A zwróciliście uwagę na kilka dni temu u Magdy w mieszkaniu jak ta cała "fit" nikolka sporcmenka, z brazylijskimi pośladami - już przed śniadaniem zasnęła na wyrze jak zwykle zresztą, a tatuńcio tańczy aby służebnica Madzia poskakała w około tej dziewczyny, królewny. Dlaczego ta dziewczyna nie ma w sobie nawet centa kultury, non stop jak tylko jest u nich to rozwala te swoje cielsko na wyrze, z podbródem /ale nie to woda bo pewnie przed okresem jest, serio że ktoś się na to nabiera/ ewidentnie ma problem dziewczyna, nie dość że wychowania to raczej nie liznęła bo i po kim, studia teraz tego nie uczą, za zagramanicą też nie, a dajcie spokój. Szkoda mi tylko tej całej Magdy, bo widać że to dziewczyna z całkiem innym poziomem, ech
Oby dojrzała do decyzji, bo serio tu coś nie gra
Laleczka69
Mokra Włoszka

Nie wiem czy kamera obejmie, bo on taki duży już się robi, te bary takie szerokie, libido na maksa podkręcone, i ten poślad w dechę coraz wypuklejszy. Nie dam rady raczej, to zbyt wiele jak dla mnie. w zachwyt wpadnę i co wtedy? Ale autograf wezmę i licytację zrobimy na rzecz armii
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Moim zdaniem tak jak wyżej napisałam od wykombinował z tym workiem na śmieci specjalnie by nagrać ze niby byl u Magdy a nie był...na bank!
Druga rzecz widax ze caly czas kłamie i moim zdaniem sie rozeszli i graja dobrze
...w rozjazdach czyli tu tam tu tam yhhh ale zeby nie nagrać chociaż tego jak jej kawę wręcza wręcz to nie mozliwe bo on zawsze wszystko nagrywa ...od czwartku przebywa na swoim.mieszkaniu...no chodzby Magdy nje bylo czy cos on zawsze u nich był czekał.nagrywal jak wraca i wgl...nie sa razem ....bd tak mowil ciągnąć dla kasy przerabiał z all zdj i wgl a za jakis czas powie ze jednak Magda sie musiala przenieść na wieś opiekować i po wszystkim....ludzie uwierzą....ostatnio z ta koleżanką na tą siłkę poszedl no to tez bylo podejrzane a Magda zostala w domu już to cos nie pasowało...I pozniej cos jej pokazywała na komputerze moze jak.obslugiwac strone 🤣🤣moze jej rolę wykonuje...nie zle grają...wszystko jest na rzeczy ...zobaczymy co pokaże dziś moze Nikola wejdzie na plan bd szukał pocieszenia....niby Magda w rozjazdach itd a on partnerem i nie jedzie z nia?taki z niego dobry facet ....yhhh....wszędzie go maja dość pajaca.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Nawet na zakupy do marketu tez pojechal sam i był.po posilku🤣a głodny...taaak ciekawe jakim.ppsilku ....slamerowalbys od razu wszystko....ty i sam przyrządzić posiłek?haha len...nawet łososia kupił w markecie 🤣nie pojechal do przyjaciół zakupić aż dziwne ....no nie wierzę co sie dzieje...
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Ja myślę że on ma weekend na to żeby zabrać resztę sowich klamotow od Magdy, dlatego tam bywa a ona na ten czas wyjechała.
Zakupy niezłe 😂
Badziewna choinkę kupi za 32 zł bo więcej nie da
I łososia z marketu w paczce, wafle ryżowe i ketchup
Teraz już nie zobaczymy żadnego jego posiłku, tylko placek
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Moze jeszcze jajka kupił to jajecznica wejdzie ...teraz niedawno Magda dodała zdj z tą swoją koleżanką ona ubrana na czerwono jak mikolajka no dziwne ....czyli Magda sie świetnie bawi a on ściemnia i został na pastwę losu...
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Zdjęcie nw czy sie doda w załączeniu...ale próbuje zeby zobaczyli wszyscy :)
Załączniki
fw_1765087586824.jpg
fw_1765087586824.jpg (55.85 KiB) Przejrzano 352 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Wow jak ładnie Madzia wygląda, ja tam jej kibicuje. Może sie oderwie od tego świra :he:

On będzie udawał do kiedy się tylko da że są parą. Rozstanien to dla niego porażka wizerunkowa, on tak sie boi krytyki 😂 same serduszka mają być 😂 Ale wierze że będzie potrafił to wytlumaczyć 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: ndz gru 07, 2025 5:30 am Nie wiem czy kamera obejmie, bo on taki duży już się robi, te bary takie szerokie, libido na maksa podkręcone, i ten poślad w dechę coraz wypuklejszy. Nie dam rady raczej, to zbyt wiele jak dla mnie. w zachwyt wpadnę i co wtedy? Ale autograf wezmę i licytację zrobimy na rzecz armii
Hahhahaha , weź autograf dla fanek wiernych z paragrupki pe tar da 😂😂😂 i fanów też oczywiście, jezeli sobie życzą😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: ndz gru 07, 2025 5:24 am Zróbmy zakład, Magda w końcu zrozumiała w jakim bagnie jest, i deszła, tylko jak to powiedzieć , przecież to ona prowadzi ludzi ludzi to jej projekt jak to mówią, a ta cała grupa też ona ją stworzyła, za nią idą kobiety bo formę rzeczywiście ma całym rokiem - a ten corny non stop "robi" jakoś nie może skończyć.

A zwróciliście uwagę na kilka dni temu u Magdy w mieszkaniu jak ta cała "fit" nikolka sporcmenka, z brazylijskimi pośladami - już przed śniadaniem zasnęła na wyrze jak zwykle zresztą, a tatuńcio tańczy aby służebnica Madzia poskakała w około tej dziewczyny, królewny. Dlaczego ta dziewczyna nie ma w sobie nawet centa kultury, non stop jak tylko jest u nich to rozwala te swoje cielsko na wyrze, z podbródem /ale nie to woda bo pewnie przed okresem jest, serio że ktoś się na to nabiera/ ewidentnie ma problem dziewczyna, nie dość że wychowania to raczej nie liznęła bo i po kim, studia teraz tego nie uczą, za zagramanicą też nie, a dajcie spokój. Szkoda mi tylko tej całej Magdy, bo widać że to dziewczyna z całkiem innym poziomem, ech
Oby dojrzała do decyzji, bo serio tu coś nie gra

On Madzi latwo nie puści, będzie loveboming, a poźniej, jeśli to nie poskutkuje to szantaże itp. Czuję że to ten typ 😬😬😬

A Nikusie widziałam i jej zachowanie, wywalic sie tyłem i wszystko w miec w d****. Ona za każdym razem tak, czy to wigilia czy zwykłe spotkanie. Madzia w garach a księżniczka zmęczona. Może w sumie naje sie w domu, a sobie zapewne nie żałuje, a później musi trawić... to leży. Robercik chyba to rozumie bo jak był większy to opowiadał że tez tak miał..... z tą sennością. 🫢 to rozumie Nikusie
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Miala Nikusia na kogo sie podać 😅na lenia tatusia
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Ale sluchajcie to zdjęcie mikołajkowe 😂😂😂 Al jakoś zmienił twarz Robercikowi, wygląda jak 70+ hahhaha słaba reklama 😂😂😂 teraz będzie przerabial, na sylwestra z kieliszkami i szampanem, na walentynki walnie z serduszkami, na wielkanoc z zającami i jajem, wakacje Al zrobi z palmą. Madzie sie doklei. Tam go onserwuja chyba w wiekszości starsi ludzie, oni mniej zauważają takie rzeczy. Serduszka będą nadal 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Ale powiem wam coraz ciekawiej sie robi ostatnio byla taka nuda monotonność a teraz aż czlowi3kna czeka z niecierpliwością na relacje co wymysli...🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

A może Madzia kazała mu zabrac resztę swoich rzeczy i wywialił je w tym worku 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

To by najbardziej pasowało hahah 🤣🤣kurde no czekamy dzisiaj aż sie odpali....jak zostanie sam to już całkowicie bd po nim bo on nie przyciąga ludzi ...wczoraj mu tez komentarz ktos dal ze wystarczy ze słucha jego tych bredni 🤣czy jakoś tak to bylo nw czy usunął ten kom
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Jest 🤣
Załączniki
fw_1765093179876.jpg
fw_1765093179876.jpg (40.41 KiB) Przejrzano 272 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

AniaW91 pisze: ndz gru 07, 2025 8:39 amJest 🤣
Już zablokowany? 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Monikamm pisze: ndz gru 07, 2025 8:54 am Już zablokowany? 😂😂😂
Ja widzę:)pod ich przekazem starym ....
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Jezusie slodki co tu sie dzieje na tym forum :') :') :') wzial reszte swoich rzeczy i wywalil worek do kosza - padlem hahaha, czekam jak na szpilkach na rozwoj telenoweli, chyba po jej relacji nikt nie ma watpliwosci ze Robercik klamie od 3ech dni :') :') :') yyy tzn. od 11 lat i 3ech dni :') :')
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Nikusie to myślę że odebrał wtedy rano z imprezy bo na ulicy szybko uciął relację i jej nie pokazał, w domu też nie
Dlatego musiała odespać