Kinga Ożadowicz (ciekawe i niewyjaśnione sprawy zaginięć i śmierci)
Moderator: verysweetcherry-
_bessmyslennyy
- Channelka
Kinga Ożadowicz (ciekawe i niewyjaśnione sprawy zaginięć i śmierci)
Co uważacie? O zbiórce? O aktualnych ambach na grupie i wielkich podziałach?
Widziałam, że założyła już nowa grupę, i będzie prowadzić z 2 osobami.
Nie wiem co tam się dzieje, bo ostatnio tyle tych postów że już się gubię. Czy ja dobrze zrozumiałam, że jej mąż którego wcześniej chwaliła że tyle pomaga jest w areszcie za znecanie się ad dziećmi?
Nie wiem co tam się dzieje, bo ostatnio tyle tych postów że już się gubię. Czy ja dobrze zrozumiałam, że jej mąż którego wcześniej chwaliła że tyle pomaga jest w areszcie za znecanie się ad dziećmi?
-
TheatreKid_
- Ciastko
Z tego co ja zauważyłam, to poszło o to, że jakiś typ oskarżył resztę dziewczyn o przywłaszczenie pieniędzy z buycoffe, które do którego czasami wrzucały linki. Potem Kinga zaczęła po nich jechać, ale dla mnie to dziwne, bo nie zauważyłam, żeby one się w negatywny sposób o niej wypowiadały do tej pory. W sumie im więcej czytam o tej zbiórce i przeglądam wypowiedzi Kingi, tym bardziej wydaje mi się to podejrzane. Jak to możliwe, że ktoś, kto jest rzekomo tak schorowany ma czas i siłę na siedzenie non stop online i w dodatku zaczynanie wojenek?
Ogólnie lubiłam grupę, posty pisane przez Kingę były naprawdę ciekawe, bo nie były to jakieś wklejone linki z innych stronek jak robili to inni.
A teraz tam bałagan, kolejna grupa, póki co jestem na obydwóch, ale z końcem roku zobaczę czy wypisać się czy zostać. Na razie jeden wielki bałagan, nic nie można znaleźć, bo albo linki nic niewnoszące albo jakieś dramy, może ogarną się wszyscy i znowu będzie można czytać ciekawe historie.
A teraz tam bałagan, kolejna grupa, póki co jestem na obydwóch, ale z końcem roku zobaczę czy wypisać się czy zostać. Na razie jeden wielki bałagan, nic nie można znaleźć, bo albo linki nic niewnoszące albo jakieś dramy, może ogarną się wszyscy i znowu będzie można czytać ciekawe historie.
-
TheatreKid_
- Ciastko
Tam chyba jeszcze jedna grupa powstała, nie? Bo najpierw Kinga założyła jakąś grupę z tym gościem co naskoczył na resztę moderatorek i z jakąś inną dziewczyną, a dzisiaj widziała wpis o jeszcze innej grupie, która jest tylko z Kingą i tą drugą dziewczyną…
Tak dokładnie, i tłumaczyła, że to grupa publiczna, żeby do więcej ludzi dotrzeć, a przecież można było zmienić ta grupa z prywatnej na publiczna czyż nie?
Nic nie rozumiem już z tego. A póki co żadnych ciekawych notek nie ma o zaginieciach itd.
Szkoda, bo naprawdę można było odbudować grupę, czy nawet jak coś zrobić od nowa, ale z przytupem, a nie dalej bałagan.
Nic nie rozumiem już z tego. A póki co żadnych ciekawych notek nie ma o zaginieciach itd.
Szkoda, bo naprawdę można było odbudować grupę, czy nawet jak coś zrobić od nowa, ale z przytupem, a nie dalej bałagan.
-
TheatreKid_
- Ciastko
Grupa pewnie jest prywatna, żeby miała pewność, że nie dołączy do niej nikt, kto nie będzie jest przyklaskiwał. Moim zdaniem ta sytuacja jest mocno niesmaczna - Kinga cały czas niby podkreśla, ze nie chodzi o pieniądze, a o hejt, ale przecież do tej ostatniej akcji nikt jej nie hejtował, ludzie jej raczej kibicowali.
-
TheatreKid_
- Ciastko
Póki co wygląda na to, że sprawa ucichła, bo reszta dziewczyn chyba nie bardzo chciała wdawać się w dyskusję z Kingą.
-
TheatreKid_
- Ciastko
Ja też bym tak zrobiła, ale należy wziąć pod uwagę to, że jeżeli faktycznie była ofiarą przemocy, to niekoniecznie może działać racjonalnie, ze wstydu lub ze strachu.
-
TheatreKid_
- Ciastko
No i nastąpiło cudowne ozdrowienie! Wierzycie w to, co Kinga pisała?
-
_bessmyslennyy
- Channelka
Jakie cudowne ozdrowienie? Przestałam śledzić sytuację, bo obecnie nie mam zbyt dużo czasu. Nie publikuje już nic na temat zbiórek i tego, że "przerywa milczenie"?TheatreKid_ pisze: ↑pn gru 15, 2025 6:03 pm No i nastąpiło cudowne ozdrowienie! Wierzycie w to, co Kinga pisała?
-
TheatreKid_
- Ciastko
Nie, napisała tylko że znalazła „Wspaniałego lekarza” skądś tam, nie pamiętam skąd i temat umarł xD
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten wątek jest tuaj?
W sensie, serio nie rozumiem. Bo jak próbowałam wygooglować tą laskę to widziałam tylko jakieś zrzutki, a trochę nie wiem dlaczego i z czego jest jakby "znana" na tyle, żeby robić jej wątek
W sensie, serio nie rozumiem. Bo jak próbowałam wygooglować tą laskę to widziałam tylko jakieś zrzutki, a trochę nie wiem dlaczego i z czego jest jakby "znana" na tyle, żeby robić jej wątek