Kamila matka Aurelii opowiada, że uciekała z Norwegii z dzieckiem, bo bała się o jego bezpieczeństwo. Kobieta miała być gw**cona przez partnera, a Aurelia miała być w późniejszym czasie, już po rozstaniu pary - mol**towana przez ojca.
Według jej relacji policja w Norwegii nie chciała zająć się sprawą.
Jednak Sąd Norweski po zapoznaniu się z materiałem dowodowym wydał postanowienie o zamieszkaniu dziecka z ojcem do 30 listopada br. W materiale na YouTube KezuVlog znajdują się wypowiedzi ojca pokazujące drugą stronę tej historii.
Co myślicie?
Uprowadzenie rodzicielskie - Aurelia
Moderator: verysweetcherry-
Wiczka1347
- RoyalBaby
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Kompletnie nie wierzę że policja w Norwegii by się tym nie zajęła. Marne szanse. Aż odpalę tego kezuvloga którego nie lubięWiczka1347 pisze: ↑wt gru 02, 2025 7:56 pm Kamila matka Aurelii opowiada, że uciekała z Norwegii z dzieckiem, bo bała się o jego bezpieczeństwo. Kobieta miała być gw**cona przez partnera, a Aurelia miała być w późniejszym czasie, już po rozstaniu pary - mol**towana przez ojca.
Według jej relacji policja w Norwegii nie chciała zająć się sprawą.
Jednak Sąd Norweski po zapoznaniu się z materiałem dowodowym wydał postanowienie o zamieszkaniu dziecka z ojcem do 30 listopada br. W materiale na YouTube KezuVlog znajdują się wypowiedzi ojca pokazujące drugą stronę tej historii.
Co myślicie?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Oglądam to ale te szczegóły które mama ujawnia na temat dziecka są nienormalne. Powinna naprawdę zachować część rzeczy dla siebie i ograniczyć ilość szczegółów. Ja rozumiem wszystko nawet jeśli ta kobieta jest zrozpaczona i jest ofiarą byłego męża to naprawdę nie powinna ujawniać połowy tego na temat dziecka. Przecież za osiem lat ten filmik nie zniknie pewnie z Internetu a wszyscy są wymienieni z imienia i nazwiska
-
Kasiakowalska1
- BlondDoczep
Barnrvernet by im to dziecko zabrało w jeden dzień więc trochę też nie czaję o co tam chodzi.PrzemoKondratowicz pisze: ↑wt gru 02, 2025 8:15 pm Kompletnie nie wierzę że policja w Norwegii by się tym nie zajęła. Marne szanse. Aż odpalę tego kezuvloga którego nie lubię
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Dokładnie, zabraliby dziecko do czasu wyjaśnienia sprawy gdyby tylko był cień podejrzeń i oddaliby dziecko dopiero po decyzji policji i sądu więc totalnie dziwneKasiakowalska1 pisze: ↑śr gru 03, 2025 9:35 am Barnrvernet by im to dziecko zabrało w jeden dzień więc trochę też nie czaję o co tam chodzi.
- FaconSexe88
- Modna
Nienormalne jest to , ze ona cały wywiad sie cieszy. Z czego ona sie cieszy jak opowiada o masturbowaniu sie dziecka czy o gw**t na sobie.PrzemoKondratowicz pisze: ↑wt gru 02, 2025 8:30 pm Oglądam to ale te szczegóły które mama ujawnia na temat dziecka są nienormalne. Powinna naprawdę zachować część rzeczy dla siebie i ograniczyć ilość szczegółów. Ja rozumiem wszystko nawet jeśli ta kobieta jest zrozpaczona i jest ofiarą byłego męża to naprawdę nie powinna ujawniać połowy tego na temat dziecka. Przecież za osiem lat ten filmik nie zniknie pewnie z Internetu a wszyscy są wymienieni z imienia i nazwiska
Kobieta ma pretensje do partnera ,że ten pracuje i po pracy robi fuchy znajomym pod domem .. że niema czasu aby jej pomagać . Ta sama kobieta daje chłopu cennik na usługi se.ksualne jeśli coś od niej chce musi zapłacić. Dlaczego ona nie powie , że w trakcie procesu Barnrvernet tym bardziej przy takich oskarżeniach konsultuje to z biegłymi psychologami. Dlaczego nie powiedziała , że właśnie po ocenie tych biegłych odebrano jej prawa. Dlaczego nie powiedziała o filmiku gdzie sama się dotyka w krocze w obecności dziecka ?
Mam nadzieje , ze dziecko jest już z ojcem zdala od matki zdala od dziadków . Co oni musieli temu dziecku zrobić i powiedzieć ... żeby to dziecko dotykało sie do filmików nagranych przez nich .
siaka bum bum
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ja jeszcze nie obejrzałem całego ale tak:FaconSexe88 pisze: ↑śr gru 03, 2025 1:53 pm Nienormalne jest to , ze ona cały wywiad sie cieszy. Z czego ona sie cieszy jak opowiada o masturbowaniu sie dziecka czy o gw**t na sobie.
Kobieta ma pretensje do partnera ,że ten pracuje i po pracy robi fuchy znajomym pod domem .. że niema czasu aby jej pomagać . Ta sama kobieta daje chłopu cennik na usługi se.ksualne jeśli coś od niej chce musi zapłacić. Dlaczego ona nie powie , że w trakcie procesu Barnrvernet tym bardziej przy takich oskarżeniach konsultuje to z biegłymi psychologami. Dlaczego nie powiedziała , że właśnie po ocenie tych biegłych odebrano jej prawa. Dlaczego nie powiedziała o filmiku gdzie sama się dotyka w krocze w obecności dziecka ?
Mam nadzieje , ze dziecko jest już z ojcem zdala od matki zdala od dziadków . Co oni musieli temu dziecku zrobić i powiedzieć ... żeby to dziecko dotykało sie do filmików nagranych przez nich .
1. Dziwny uśmieszek
2. Wchodzenie w AŻ TAKIE szczegóły
3. To że norweskie służby rzekomo nie reagowały
To wszystko jest dziwne. Ile to dziecko ma lat. Trzy? Za pięć lat w szkole dzieci będą wiedzieć że je babcia nagrywała ja się dotykała i … nieistotne, będą wiedzieć wszystko co mama i babka z imienia i nazwiska opowiedziały. Naprawdę te szczegóły wypowiadane z uśmiechem służą ochronie dziecka? Gdyby mnie jako dziecko spotkała taka tragedia ostatnie czego bym potrzebował to rodziny która wyciągnie najintymniejszy szczegół publicznie
- FaconSexe88
- Modna
Mnie zastanawia co Kamili robili rodzice skoro ona sam daje cennik facetowi i swoje usługi , dotyka się przy dziecku , wysyła facetowi po.rno filmiki i zdjęcia .. rzekomo w okresie gdy on ja gw.ałcił.
Chłop wiedział do jakiej rodziny się wpakował bo od razu wszystko dokumentował. Musiał mieć konkretne dowody na fałszywe oskarżenia , musiało to być poparte opiniami specjalistów , skoro zarzuty odrzucono. Mało tego sad stwierdził , że jednak facet pracujący jest lepszym opiekunem niż matka i dziadkowie.
Chłop wiedział do jakiej rodziny się wpakował bo od razu wszystko dokumentował. Musiał mieć konkretne dowody na fałszywe oskarżenia , musiało to być poparte opiniami specjalistów , skoro zarzuty odrzucono. Mało tego sad stwierdził , że jednak facet pracujący jest lepszym opiekunem niż matka i dziadkowie.
siaka bum bum
-
Kasiakowalska1
- BlondDoczep
Szczerze to jeśli sama dała mu cennik to nie przychodzi mi nic innego do głowy niż określić ją słowem którym nazywamy takie osoby xd oczywiście nie neguje że mogła zostać zgw bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale to co tu wymieniacie jest przynajmniej dziwne i nie jest to jakieś super środowisko dla dziecka. Nie wiem jak z ojcem czy w końcu był winny czy nie ale ta matka na pewno normalna też nie jestFaconSexe88 pisze: ↑śr gru 03, 2025 2:35 pm Mnie zastanawia co Kamili robili rodzice skoro ona sam daje cennik facetowi i swoje usługi , dotyka się przy dziecku , wysyła facetowi po.rno filmiki i zdjęcia .. rzekomo w okresie gdy on ja gw.ałcił.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Takie coś się nazywa Shame dumping. Ktoś celowo ujawnia bardzo intymne, dramatyczne szczegóły, żeby druga osoba poczuła się niezręcznie i przez te niezręczność zrezygnowała z dalszego dopytywania. Takie szokowanie szczegółami jako forma presji żeby przymknąć widzowi usta żeby nic już nie kwestionował, żeby kogoś sparaliżować szokiem, bo przecież „kto by wymyślał takie szczegóły to już musi być prawda”. Nie mówię że ta matka to robi i może naprawdę są ofiarami ale to nie zmienia faktu że naprawde 95% szczegółów była totalnie zbędna i to krzywda dla dziecka że zostało to powiedziane publicznie tak że każdy z nas ma do tego dostęp. Dalej się nie mogę pozbierać po tym co usłyszałem. Pewne rzeczy powinny zostać w sądzie u w gabinecie przesłuchań dla dzieci a nie zostać wywleczone nawet w dobrej intencji.Kasiakowalska1 pisze: ↑śr gru 03, 2025 4:28 pm Szczerze to jeśli sama dała mu cennik to nie przychodzi mi nic innego do głowy niż określić ją słowem którym nazywamy takie osoby xd oczywiście nie neguje że mogła zostać zgw bo jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale to co tu wymieniacie jest przynajmniej dziwne i nie jest to jakieś super środowisko dla dziecka. Nie wiem jak z ojcem czy w końcu był winny czy nie ale ta matka na pewno normalna też nie jest