Start
Mój profil

Białystok - polecajki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
majowy_bez
GreckieWakacje

Re: Białystok - polecajki

Post autor: majowy_bez »

tupalskasara pisze: sob lis 01, 2025 7:17 pm Masz na myśli onycholiza? Ja robiłam hybrydy w domu i też się tego nabawiłam, to nie jest choroba zakaźna.
Może chodziło jej o zieloną bakterię? Zielona bakteria może się zrobić jak hybryda lekko odstaje i zachodzi wilgoć, ale to żadna grzybica. Szybko schodzi z paznokci.
the best is yet to come <3
tupalskasara
PsychoFanka

Post autor: tupalskasara »

majowy_bez pisze: pt lis 07, 2025 6:54 pm Może chodziło jej o zieloną bakterię? Zielona bakteria może się zrobić jak hybryda lekko odstaje i zachodzi wilgoć, ale to żadna grzybica. Szybko schodzi z paznokci.
Nie wiem... Może. Ale z opisu pasuje onycholiza :) bo długo się leczy, można zapomnieć o hybrydach na pewno na kilka miesięcy.
Mumunmnm
Skarpeta Rakieta

Post autor: Mumunmnm »

Dziewczyny co myslicie o pilatesie w bialymstoku? Szczegolnie pilates na reformerach. Jest juz kilka miejsc. Jakie macie zdanie na tenat joe na warszawskiej, polates studio (krakowska i slonimska), reform body na kaczorowskiego?
Sylwia111444
Ciastko

Post autor: Sylwia111444 »

Dziewczyny, a gdzie chodzicie na mezoterapię mikroigłową? Dobrze wykonana i przystępna cenowo?
Endermologia, kriolipoliza??
[email protected]
Siatkarka

Post autor: [email protected] »

grabowska83 pisze: ndz wrz 14, 2025 10:20 am Trudno trafic na dobrego fryzjera. A jesli juz sie taki znajdzie to odlegle terminy albo ceny kosmos. W Białymstoku jeszcze nie trafilam na takiego do ktorego chcialabym wrocic. W Bielsku Podlaskim moge polecic salon Violeta Hair. Oceniam jedynie strzyzenie bo wlosow jeszcze nie farbuje, ale z tej uslugi zawsze jestem zadowolona. Czasami warto poszukac w mniejszych miejscowosciach.
Jeśli odpowiada Ci Violetta to sprawdź w Białym Paule Patrycje na ig pati.fryzjerka. Mi uratowała włosy przed własnym ślubem. Pracowała u Violi, a teraz ma w swój salon
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

Mumunmnm pisze: pt lis 28, 2025 5:53 pm Dziewczyny co myslicie o pilatesie w bialymstoku? Szczegolnie pilates na reformerach. Jest juz kilka miejsc. Jakie macie zdanie na tenat joe na warszawskiej, polates studio (krakowska i slonimska), reform body na kaczorowskiego?
W Joe przy ul. Warszawskiej jedyną osobą, która ma pocięcie o pilatesie to Emilka i te zajęcia polecam. Samo studio bardzo, bardzo ładne. Ściągnięte z Polka Pilates, ale naprawdę ładnie wyszło. No i wspólne śniadania, matcha też fajne.
Mumunmnm
Skarpeta Rakieta

Post autor: Mumunmnm »

Lol123!!! pisze: śr gru 03, 2025 1:41 pm W Joe przy ul. Warszawskiej jedyną osobą, która ma pocięcie o pilatesie to Emilka i te zajęcia polecam. Samo studio bardzo, bardzo ładne. Ściągnięte z Polka Pilates, ale naprawdę ładnie wyszło. No i wspólne śniadania, matcha też fajne.
O ciekawe, ze tak piszesz. Nie wiedzialam ze jest jakas inspiracja z polka pilates. Joe ma swoje pierwsze studio w Krakowie. Akurat bylam na zajeciach Gosią w joe i uwazam, ze tez zna sie bardzo dobrze na pilatesie. Ceny tylko zastanawiajace, bo zeby w Bialymstoku ceny byly takie same jak w Krakowie? To troche mnie smieszy. A moze masz zdanie o Pilates studio slonimska:krakowska? Tam tez chodzilam i vibe jest totalnie inny.
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

Mumunmnm pisze: śr gru 03, 2025 4:05 pm O ciekawe, ze tak piszesz. Nie wiedzialam ze jest jakas inspiracja z polka pilates. Joe ma swoje pierwsze studio w Krakowie. Akurat bylam na zajeciach Gosią w joe i uwazam, ze tez zna sie bardzo dobrze na pilatesie. Ceny tylko zastanawiajace, bo zeby w Bialymstoku ceny byly takie same jak w Krakowie? To troche mnie smieszy. A moze masz zdanie o Pilates studio slonimska:krakowska? Tam tez chodzilam i vibe jest totalnie inny.
W innym wątku ktos nie polecał Nikoli ze słonimskiej jak coś 😅
🍿🍿🍿
Lol123!!!
BlondDoczep

Post autor: Lol123!!! »

amica90 pisze: śr gru 03, 2025 4:47 pm W innym wątku ktos nie polecał Nikoli ze słonimskiej jak coś 😅
Jeśli Nicola to ta blondi z bicz fejs, to potwierdzam. Ja i kilka innych dziewczyn w innym wątku faktycznie pisałyśmy tak. Byłam u niej na początku wakacji, może coś się zmieniło. Ale jeśli constans, to odradzam.

Klimat faktycznie inny.

Co do cen, wydaje mi się że porównywalne? Ponad 100 zł za zajęcia w obydwu studiach?
Są jeszcze dwa inne studia w Bialym chyba, ale nie sprawdzałam. Jak przetestuje to dam znać.

Lubie w pilatesie to, ze ruchy są płynne, można poćwiczyć mięśnie głębokie. Jednakże jeśli zajęcia prowadzi trenerka fitnessu to robi nam się fitness na reformerach. I wtedy sorry, lepiej iść na osiedlową siłkę i nie nazywać tego pilatesem