Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Ale oni wgl wstydu nie mają przecież w żywe oczy klamac i nic z tego sobie nie robić....
Teraz znów ogłosili cos i prosili zeby ludzie udostępniali a oni na live wyluzuje 2 czy ileś osob które otrzymają darmowa diete🤣a dla nich to sekunda kopiuj wklej a zasiegi i kasa 10 krotnie podskoczy 🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: ndz lis 30, 2025 1:13 pm Ale oni wgl wstydu nie mają przecież w żywe oczy klamac i nic z tego sobie nie robić....
Teraz znów ogłosili cos i prosili zeby ludzie udostępniali a oni na live wyluzuje 2 czy ileś osob które otrzymają darmowa diete🤣a dla nich to sekunda kopiuj wklej a zasiegi i kasa 10 krotnie podskoczy 🤣
Dla nich wstyd jest jak prawda
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

Nie są razem i nikt do nikogo nie wrócił.
Buziak w usta w zamian za rozwianie wszelkich wątpliwości i kilkaset tysięcy w styczniu? Czemu nie 😂
dawidszulcc
SushiRoll

na odchudzanie ale niby nic nie bierze ta jasne
Załączniki
fw_1764577857708.jpg
fw_1764577857708.jpg (46.18 KiB) Przejrzano 307 razy
dawidszulcc
SushiRoll

Załączniki
fw_1764577908537.jpg
fw_1764577908537.jpg (38.5 KiB) Przejrzano 307 razy
dawidszulcc
SushiRoll

A ludziom wciska kit że od jedzenia bez żadnych suple.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Powracają treningi z ekspertką od pośladków 🫣
Ps. Jak myślicie, przedłużą PROMOCJĘ na black friday?
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Już przedłużyli... Proste... Dłuższy termin = więcej naiwnych. Nikola lubi brazylijskie pośladki? Wystarczy przejrzeć jego profil i daaaaaaawne komentarze do zdjęć i widać kto tak na prawdę lubi duże dupy 🤣
Ekspert Magdalena również już poprawia włosy i daje eksperckie rady, prosto od dietetyka, trenera, ch...j wie kogo jeszcze 🤮
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Czarny taki zawalony robotą na prywatnym firmowym messengerze WhatsApp insta i cholere wie gdzie jeszcze, że sam wypisuje z ofertą?
Nigdzie nic mu nie komentowałam, aby nie lajkowałam. Tylko relacje ogladam🫣
Załączniki
fw_1764693858027.jpg
fw_1764693858027.jpg (34.16 KiB) Przejrzano 171 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Zapalenie nerwów korzonkowych i dochodzi do tych tych... rwy kulszowej.....

Weź Robercik już się nie odzywaj, wstyd poprostu :') :') :')
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Pani Magdalena Doktor 🤣🤣😂🤣😂ankiety wypełniać skruptualnie...kur jakbyście je brali pod uwagę wgl wszystko kopiuj wklej i w kolko...człowiek napisze ze nie lubi tego tamtego a w diecie tak to jest to po co ta ankietę?I jeszcze sie odzywają na te tematy wstydu nie mają za grosz ...już mnie tak denerwują tymi kłamstwami ze jak wl.relacje to we mnie sie gotuje...zauważyłam ze coraz gorzej na mnie wpływają swoją gadka...ale z drugiej strony lubie ich oglądać jak cisna ten kit a ludzie dalej to łykają a oni tylko chodza nic nie robia 🤣
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: wt gru 02, 2025 6:36 pm Pani Magdalena Doktor 🤣🤣😂🤣😂ankiety wypełniać skruptualnie...kur jakbyście je brali pod uwagę wgl wszystko kopiuj wklej i w kolko...człowiek napisze ze nie lubi tego tamtego a w diecie tak to jest to po co ta ankietę?I jeszcze sie odzywają na te tematy wstydu nie mają za grosz ...już mnie tak denerwują tymi kłamstwami ze jak wl.relacje to we mnie sie gotuje...zauważyłam ze coraz gorzej na mnie wpływają swoją gadka...ale z drugiej strony lubie ich oglądać jak cisna ten kit a ludzie dalej to łykają a oni tylko chodza nic nie robia 🤣
Z tą dietetyk kliniczną to też wałek, nigdy jej nie było i nie ma. Tak zabrnęli w klamstwach że już im nie wieże w nic. Brzydzą mnie takie osoby, każą ankietę wypełniać bo nie mają pojęcia o niczym ,złodzieje pomysłów innych dietetyków, zmodyfikują i już kasa leci
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Kochani! Oraz Kochane. Petardziochy moje - w szczegolnosci Ty, Moniko, najwieksza z najwiekszych hejterek. Jeszcze raz prosze Was - nie podbijajcie sie na czacie. Jak wyslalyscie wiadomosc w piatek to CZEKACIE. A jezeli czekacie zbyt dlugo to STAWIACIE KROPKE. Inaczej wyladujecie znow na koncu kolejki, dziewczyny zrozumcie.
Na czacie jest czarno dlatego JA ide na silownie bo wiecie JA mam inne priorytety, Magda nie musi cwiczyc 5 razy w tygodniu tak jak ja. a wgl to 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wcale.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Witaj Tomasz :) Najbliższe dni wymagają od nas dużo cierpliwości. To jest historyczny wynik. Znitalne zainteresowanie. Kochani wpłacajcie kaskę na konto i już nie piszcie nic więcej, nie dopytujcie. Czekajcie. Te dni to jest taki strzał (gotówki) pół miesiąca skondensowane w 2 dni.

Ale nie martwcie się. Komentarze będą pod postami kasowane na bieżąco. Na diety poczekacie

Bene bene bene. Tak mi chodzi po głowie 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Dlaczego Robercik tak dziwi na zdjęcia potraw z diet które sprzedaje? Nie wie co tam jest w tych rozpiskach czy jak? 😁
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

To nie prawda ze maja nie pisac, maja pisac ale na grupie PE TAR DA a tam juz dziewczyny same Wam odpowiedza :') :') :')

Idziemy po forme zycia w 2026.

Ide na silownie. Bo 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wogole. A jak bylem maly to zarabialem kupe kasy w podstawowce handlujac warzywami - taka sytuacja!

Monikamm pisze: śr gru 03, 2025 5:52 am Witaj Tomasz :) Najbliższe dni wymagają od nas dużo cierpliwości. To jest historyczny wynik. Znitalne zainteresowanie. Kochani wpłacajcie kaskę na konto i już nie piszcie nic więcej, nie dopytujcie. Czekajcie. Te dni to jest taki strzał (gotówki) pół miesiąca skondensowane w 2 dni.

Ale nie martwcie się. Komentarze będą pod postami kasowane na bieżąco. Na diety poczekacie

Bene bene bene. Tak mi chodzi po głowie 😂😂😂
dawidszulcc
SushiRoll

Czy oni każdy chory pomysł muszą, wyłudzać kasę? Ka pierdziele znów coś wymyślili i znów kasę przytula, bardzo bogatych mają obserwatorów i podopiecznych no no. Za ich wytwór płacą, choć to nie ich wytwór tylko modyfikacja posiłków, innych dietetyków. Potem ludziom nie służy i zamienników szukają, jak jest kopiuj wklej dla wszystkich 🤦
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Dochodzi ze byl mistrzem sportu za czasów podstawowki😂😂🤣🤭kim ty kurde jeszcze nie byłeś co ty jeszcze nie widziałeś chlopie ....wszechwiedzacy czlowiek
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
?dlaczego ja go nigdy nie jadłem....podobno nowe przepisy wjechały....jp przecież sam sie wygaduje i oni układają diety a nie wiedzą wgl co jest?po tej jego gadce widac ze nie układają nic a nic tylko wszystko zdzierają od kogoś jaki wstyd!!!!!
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 12:24 pm Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
?dlaczego ja go nigdy nie jadłem....podobno nowe przepisy wjechały....jp przecież sam sie wygaduje i oni układają diety a nie wiedzą wgl co jest?po tej jego gadce widac ze nie układają nic a nic tylko wszystko zdzierają od kogoś jaki wstyd!!!!!
Zdzierają i to dobrze, nagle Lekarz Magdalena i Dyrektor Robert , mają taką wiedzę że reszta to się chowa .Nawet zataili ze panią Elunie Michalik odchudzila jego żona,a nie oni ,nawet potwierdziła to komentarzem, że nie oni tylko jego żona, następne osoby pewne małżeństwo również potwierdziło że tak dobrali dietę że kobieta podupadła na zdrowiu, również u siebie dała komentarz pod swoim zdjęciem, także oni działają bez wykształcenia i wiedzy ogólnej. Niech pokażą i on i ona że co kolwiek mają i robią legalnie i że działają legalnie,bo gadać to oni będą pięknie, aby naiwnych naciągnąć.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 12:24 pm Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
Hahaha no dokładnie. Może faktycznie czat gpt im układa diety. Ludzie za to płacą, masakra 🙄🙄🙄
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Monikamm pisze: śr gru 03, 2025 12:57 pm Hahaha no dokładnie. Może faktycznie czat gpt im układa diety. Ludzie za to płacą, masakra 🙄🙄🙄
Kurde ale biznes ?😆😁chyba sama nad tym musze pomyśleć czy cos takiego nie rozkręcić 🤣😅🤣po co mam tyrać i płacić podatki takie wysokie mając firme jak.moge lekko zarobic nie robiąc nic..
🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Oj Tomasz, tylko chcesz namącić. Weź się po porządnej roboty. Atakujesz bo u Robercika dobrze sie dzieje 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Dal przemiane ale skąd on wziął to pierwsze przed przecież to nie jest ta Iwona Witek popatrzyłam na jej profil i ona nigdy taka gruba nie była....
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Chyba czytają nasze komentarze bo jak sie tłumaczył my pracujemy my sie nie obijamy my jesteśmy uczciwi w tym co robimy itd
...właśnie nie!nie robicie praktycznie nic oprócz oszustwa