No wsadzenie komuś palca w oko a wydrapanie ich to znaczna różnica xd tak się tworzą ploty
Zbrodnia w Rakowiskach
Moderator: verysweetcherry-
Kasiakowalska1
- BlondDoczep
- berry blast
- Kciuk
1. W doniesieniach medialnych było podane że rodzice nie zgadzali się na tę znajomość
2. Dużo było wzmianek o oczach, na wikipedii jest napisane "Zuzanna wydłubała mu oczy paznokciami". To nie jest włożenie palca w oko.
Zanim zarzucisz mi że coś wymyślam to się zapoznaj z artykułami o sprawie.
Nie muszę się zapoznawać z artykułami, bo znam sprawę osobiście. Dlatego to ty powtarzasz plotkę o związku, a ja ją prostuję. Znajomość owszem, ty w swojej wypowiedzi pisałaś o związku romantycznym.berry blast pisze: ↑pt lis 28, 2025 1:44 pm 1. W doniesieniach medialnych było podane że rodzice nie zgadzali się na tę znajomość
2. Dużo było wzmianek o oczach, na wikipedii jest napisane "Zuzanna wydłubała mu oczy paznokciami". To nie jest włożenie palca w oko.
Zanim zarzucisz mi że coś wymyślam to się zapoznaj z artykułami o sprawie.
Ciesze się, że dzięki mnie dowiedziałaś się czegoś nowego
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie no w książce Zuza sama mówiła że to absolutnie nie była relacja romantyczna ani erotyczna.
Ja też gdzieś czytałam o tych oczach, więc już któraś osoba mówi, że było w mediach. Może to nieprawda, ale skąd mamy wiedzieć xd przecież nas tam nie było. Jak macie info z pierwszej ręki to się podzielcie, chętnie posłuchamy, enigmatyczne znajome morderców
-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
Tak, ja też się spotkałam z oczami
-
outofsightoutofmind
- Tritonotti
Do dzis bardzo duzo osob mysli, ze byli para, choc to nieprawda, i do dzis, kiedy media o tym wspominaja, mowia o nich jak o parze w romantycznym sensie. Nigdy nie bylo miedzy nimi milosci, byli przyjaciolmi, ona lesbijka. Trudno nie nazwac ich bratnimi duszami, skoro oboje chcieli kogos zamordowac
. Tak, oboje tego chcieli i oboje na ten pomysl wpadli. Denerwuje mnie to klepanie Kamila po plecach i gadanie „biedny zmanipulowany chlopak”. No nie, nie byl zmanipulowany, nie ma osobowosci zaleznej. Fakt, gdyby jej nie poznal, to by do tego nie doszlo, ale nic z jego obserwacji psychiatrycznej nie wskazywalo na to, ze ona mu namieszala w glowie do tego stopnia. Musial w nim od zawsze byc buntownik i w koncu mial przy kim ta twarz pokazac.
Co do oczu, ona wetknela swoje palce podczas szamotaniny na podlodze, nie bylo zadnego wydlubania, po prostu tak chciala go odepchnac. Widzilam rysunek obrazen tego malzenstwa i oczy na fantomie(?) rysunkowym w ogole nie byly zaznaczone.
Co do oczu, ona wetknela swoje palce podczas szamotaniny na podlodze, nie bylo zadnego wydlubania, po prostu tak chciala go odepchnac. Widzilam rysunek obrazen tego malzenstwa i oczy na fantomie(?) rysunkowym w ogole nie byly zaznaczone.
-
Kruszynka1234
- LemonkowaCola
Przeczytanie o czymś w mediach nie znaczy, że tak było. Ty piszesz, że tak było, bo tak czytałaś w mediach. To nie musi być prawda. Media lubią dramatyzowac.berry blast pisze: ↑pt lis 28, 2025 4:10 pm To współczuję znajomych.
Ja piszę to o czym przeczytałam w mediach a ty mi zarzucasz że wymyślam. Dotrzyj do źródła i tam miej pretensje że wymyślają nieprawdę.
-
Ratatuj123
- Ciastko
A jakie studia skończył w więzieniu ten Kamil? I jak to wgl. wygląda takie studiowanie?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Trochę niedowierzam że już skończył studia, w 2015 dopiero zapadł pierwszy wyrok, to by miał dużo farta ze przenieśliśmy go na oddział otwarty i mógłby studiować przy takim wyrokuRatatuj123 pisze: ↑sob lis 29, 2025 5:38 pm A jakie studia skończył w więzieniu ten Kamil? I jak to wgl. wygląda takie studiowanie?
-
nektarynka123
- RóżowePolo
Zaraz minie 11 lat, a ja wciąż pamiętam jakby to było wczoraj. Ja ich widziałam kilka razy jak spacerowali po osiedlu gdzie mieszkała Zuza, zapamiętałam ich, bo ona nosiła dresy i glany co wyglądało komicznie.
Matka Kamila pracowała razem z moimi rodzicami i z tego co wiem to tam był straszny problem, że on nie chodził do szkoły tylko przesiadywał u niej całe dnie, jego wychowawca próbował interweniować i nic nie wskórał.
Matka Kamila pracowała razem z moimi rodzicami i z tego co wiem to tam był straszny problem, że on nie chodził do szkoły tylko przesiadywał u niej całe dnie, jego wychowawca próbował interweniować i nic nie wskórał.
-
witaminkaa
- Mokra Włoszka
W tym wszystkim byli jeszcze Linda i Marcin. Też ciekawa sprawa. Zuzka ma potencjał na udzielanie się medialne po wyjściu więc trzeba się uzbroić w cierpliwość na więcej contentu.
Wiesz coś więcej na temat rodziny Kamila i jego samego? Były jakieś oznaki, że coś jest nie tak w jego relacjach z rodzicami?nektarynka123 pisze: ↑sob lis 29, 2025 7:09 pm Zaraz minie 11 lat, a ja wciąż pamiętam jakby to było wczoraj. Ja ich widziałam kilka razy jak spacerowali po osiedlu gdzie mieszkała Zuza, zapamiętałam ich, bo ona nosiła dresy i glany co wyglądało komicznie.
-
outofsightoutofmind
- Tritonotti
W 2015 albo w 2016 roku napisal mature w wiezieniu. Do studiow to mu jeszcze daleko. Na oddzial otwarty przechodzi sie chyba dopiero blisko wyjscia, a to wyjscie bedzie dopiero w 2039 roku. Tak swoja droga to ludzie z takimi zarzutami rzadko wychodza przedterminowo, wiec beda siedziec do konca.PrzemoKondratowicz pisze: ↑sob lis 29, 2025 6:45 pm Trochę niedowierzam że już skończył studia, w 2015 dopiero zapadł pierwszy wyrok, to by miał dużo farta ze przenieśliśmy go na oddział otwarty i mógłby studiować przy takim wyroku
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Mam rozkmine. Ja nie mowie ze nie napisał ale zastanawia mnie ja w 2015 zapadł pierwszy wyrok a on był gdzie w areszcie to jak te mature miał pisać?outofsightoutofmind pisze: ↑ndz lis 30, 2025 12:27 am W 2015 albo w 2016 roku napisal mature w wiezieniu. Do studiow to mu jeszcze daleko. Na oddzial otwarty przechodzi sie chyba dopiero blisko wyjscia, a to wyjscie bedzie dopiero w 2039 roku. Tak swoja droga to ludzie z takimi zarzutami rzadko wychodza przedterminowo, wiec beda siedziec do konca.
- berry blast
- Kciuk
nie, ja nie piszę, że tak było xD tylko że tak przeczytałam w mediach xD serio, czytanie ze zrozumieniem nie boli, warto to poćwiczyć.Kruszynka1234 pisze: ↑sob lis 29, 2025 4:37 pm Przeczytanie o czymś w mediach nie znaczy, że tak było. Ty piszesz, że tak było, bo tak czytałaś w mediach. To nie musi być prawda. Media lubią dramatyzowac.
bo chyba zdajesz sobie sprawę, że 95% tego forum to są nasze wnioski, rozkminy i to co wiemy z mediów, a nie jako naoczni świadkowie, wiesz o tym prawda?
-
Kruszynka1234
- LemonkowaCola
Dosłownie piszesz jak było krok po kroku i dlaczego zrobili to co zrobiliberry blast pisze: ↑ndz lis 30, 2025 10:40 am nie, ja nie piszę, że tak było xD tylko że tak przeczytałam w mediach xD serio, czytanie ze zrozumieniem nie boli, warto to poćwiczyć.
bo chyba zdajesz sobie sprawę, że 95% tego forum to są nasze wnioski, rozkminy i to co wiemy z mediów, a nie jako naoczni świadkowie, wiesz o tym prawda?
Jak media piszą nieprawdę i ty to powielasz to ty odpowiadasz za powielanie bzdur, nie media. Piszesz w czasie przeszłym i trybie dokonanym jak było i co zrobili. Jeszcze o nozach, jakie były a jakie nie były
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- berry blast
- Kciuk
niunia, przecież to są informacje z internetu, ja tego nie wymyśliłam xDKruszynka1234 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 11:59 am Dosłownie piszesz jak było krok po kroku i dlaczego zrobili to co zrobili.
Jak media piszą nieprawdę i ty to powielasz to ty odpowiadasz za powielanie bzdur, nie media. Piszesz w czasie przeszłym i trybie dokonanym jak było i co zrobili. Jeszcze o nozach, jakie były a jakie nie były. Więc tak, twoje posty to twoja odpowiedzialność, nie powielaj niesprawdzonych informacji z taką pewnością jak było.
skąd ja mam wiedzieć czy tak było przecież nie brałam w tym udziału xD
pisze co wiem na ten tam, może powinnam cytować każde zdanie?
na forum jesteś wiesz? nie na sali sądowej, tak to tutaj działa.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Btw czy z wami wszystko w porządku? Dajecie wkurzone buźki zamiast mi to wyjaśnićPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz lis 30, 2025 10:13 am Mam rozkmine. Ja nie mowie ze nie napisał ale zastanawia mnie ja w 2015 zapadł pierwszy wyrok a on był gdzie w areszcie to jak te mature miał pisać?
Maturę można napisać też w areszcie - przy areszcie czy więzieniu działają szkoły.PrzemoKondratowicz2492587 pisze:ndz lis 30, 2025 10:13 am Mam rozkmine. Ja nie mowie ze nie napisał ale zastanawia mnie ja w 2015 zapadł pierwszy wyrok a on był gdzie w areszcie to jak te mature miał pisać?
Tutaj informacja ze strony SW: https://share.google/WZKxom7f5omIqGPDp
Moja nauczycielka angielskiego ze szkoły średniej prowadziła też zajęcia w więzieniu.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Dziękuję!Bonanza94 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 12:22 pm Maturę można napisać też w areszcie - przy areszcie czy więzieniu działają szkoły.
Tutaj informacja ze strony SW: https://share.google/WZKxom7f5omIqGPDp
Moja nauczycielka angielskiego ze szkoły średniej prowadziła też zajęcia w więzieniu.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Biała Podlaska to małe miasteczko. Dość hermetyczne środowisko (zanim mnie ktoś zjedzie za wtrącenie się w wątek - pochodzę z miasteczka obok. W BP chodziłam do szkoły) Nie sądzę żeby ludzie tam zapomnieli. Pewnie matka ją zabierze do Siedlec albo obie wylądują w Warszawie… Chociaż charakter Zuzy (o ile nie zmieniła frontu w kiciu) pokazuje,że mogłaby latać jak celebrytka po mieście.