Mogła siostra zabrać do siebie ale chyba nie chciała?
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherry-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
Ale o czym w ogóle deliberujemy. Po cholerę te rzeczy wyrzucać?
Ginie mu była żona, z którą wychowywał dzieci, wiązało ich kiedyś uczucie, a ten dzień po zaginięciu pakuje jej manatki. Jeśli to nie jest sus, to nie wiem co jest
I znów to samo - czepianie się rodziny.
Przyglądam się trochę tej sprawie i wszędzie, dosłownie wszędzie są osoby próbujące na siłę obciążyć czymkolwiek rodzinę.
Nie mogę doczekać się dnia, kiedy pan J. znajdzie się tam gdzie jego miejsce. On i jego ex
Nie wyrzucił rzeczy dzieci na ulicę tylko spakował w torby bo nie miał 20 walizek. Widziałaś jaka to była ilość? Nie powtarzaj kłamstw po głupiutkich youtuberkach szukających sensacji.
Tak. Jan mówił, że nie miał jak spakować rzeczy które chciała siostra Beaty bo nie miał w co i ja mu wierzę bo nie wyobrażam sobie, żeby ludzie mieli takie ilości walizek. Po drugie wystawił je pod drzwi bo siostra sama tak chciała i potwierdziła to w wywiadzie tvn. Nie chciała, żeby Jan jej zanosił ani żeby ona szła do niego, chciała sobie sama zabrać z podwórka.
A gdzie Jan tak mówił?florella pisze: ↑wt lis 25, 2025 5:18 pm Tak. Jan mówił, że nie miał jak spakować rzeczy które chciała siostra Beaty bo nie miał w co i ja mu wierzę bo nie wyobrażam sobie, żeby ludzie mieli takie ilości walizek. Po drugie wystawił je pod drzwi bo siostra sama tak chciała i potwierdziła to w wywiadzie tvn. Nie chciała, żeby Jan jej zanosił ani żeby ona szła do niego, chciała sobie sama zabrać z podwórka.
- misiapysia890
- Pierścionek_od_passera
Tak, w to akurat wierzę. Jak miał spakować te rzeczy dzieci?
Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział, że tak zacytuję ;)
Polecam ci ostatni filmik LyaBond na YT. Co prawda jest analiza Beaty Pasik ale pokazuje świetnie mechanizmy jak ludzie łatwo kogoś osądzają i łapią za słówka. Potem robi się nagonka i lincz jak w przypadku Jana. Nawet policja nie jest w stanie mu nic udowodnić ale internetowe pseudo detektywki już wszystko wiedzą jak było.
- misiapysia890
- Pierścionek_od_passera
Wystarczy wysłuchać wywiadów z nim,tak jak ja to zrobiłam niedawno i wątpliwości nie mam zadnych. Oczywiście mówię o kanale kryminalnymflorella pisze: ↑wt lis 25, 2025 6:22 pm Polecam ci ostatni filmik LyaBond na YT. Co prawda jest analiza Beaty Pasik ale pokazuje świetnie mechanizmy jak ludzie łatwo kogoś osądzają i łapią za słówka. Potem robi się nagonka i lincz jak w przypadku Jana. Nawet policja nie jest w stanie mu nic udowodnić ale internetowe pseudo detektywki już wszystko wiedzą jak było.
Ale ja sie nie czepiam rodziny. Po prostu zbiorki powinny byc rozliczone. Jak dla mnie jezeli zostalo to przeznaczone np na potrzeby dzieci, bo taki byl priorytet to jak dla mnie super, tylko uwazam, ze jesli zaklada sie zbiorke to oczekuje sie od tych osob mniej wiecej pokazania na co pieniadze zostaly spozytkowane. Mialo byc na poszukiwania, na sprzet i inne rzeczy a temat ucichl i sie zakonczyl. Mamy prawo „czepiac” sie kanalow na yt, rozliczac pana J. Gdzie nawet nie zostal postawiony w stan oskarzenia a rodziny nie kozemy zapytac co stalo sie z NIE ICH pieniedzmi? To taka ogromna tajemnica co sie z nimi stalo?
Ta pani co przejęła dzieci ma z rodziny zastępczej 3500, 800+ razy 3 czyli 2400, do tego alimenty od Jana 3000. Nie wiadomo czy jeszcze nie inne zapomogi. Kobieta na wiosce która nigdy nie pracowała znalazła sobie źródło dochodu. Zbióreczka też się rozpłynęła .. Szkoda, że to wszystko kosztem dzieci ..kvsiv17 pisze: ↑śr lis 26, 2025 8:45 am Ale ja sie nie czepiam rodziny. Po prostu zbiorki powinny byc rozliczone. Jak dla mnie jezeli zostalo to przeznaczone np na potrzeby dzieci, bo taki byl priorytet to jak dla mnie super, tylko uwazam, ze jesli zaklada sie zbiorke to oczekuje sie od tych osob mniej wiecej pokazania na co pieniadze zostaly spozytkowane. Mialo byc na poszukiwania, na sprzet i inne rzeczy a temat ucichl i sie zakonczyl. Mamy prawo „czepiac” sie kanalow na yt, rozliczac pana J. Gdzie nawet nie zostal postawiony w stan oskarzenia a rodziny nie kozemy zapytac co stalo sie z NIE ICH pieniedzmi? To taka ogromna tajemnica co sie z nimi stalo?
Kto opiekuje się dziećmi? Siostra Beaty, czy inna niespokrewniona osoba?florella pisze: ↑śr lis 26, 2025 12:43 pm Ta pani co przejęła dzieci ma z rodziny zastępczej 3500, 800+ razy 3 czyli 2400, do tego alimenty od Jana 3000. Nie wiadomo czy jeszcze nie inne zapomogi. Kobieta na wiosce która nigdy nie pracowała znalazła sobie źródło dochodu. Zbióreczka też się rozpłynęła .. Szkoda, że to wszystko kosztem dzieci ..
Sprawa jest w toku,to co maja pokazać?Trolle zgłaszały zbiórkę i portal jej nie zamknął,więc przedstawione tam f-ry są wystarczające.kvsiv17 pisze: ↑śr lis 26, 2025 8:45 am Ale ja sie nie czepiam rodziny. Po prostu zbiorki powinny byc rozliczone. Jak dla mnie jezeli zostalo to przeznaczone np na potrzeby dzieci, bo taki byl priorytet to jak dla mnie super, tylko uwazam, ze jesli zaklada sie zbiorke to oczekuje sie od tych osob mniej wiecej pokazania na co pieniadze zostaly spozytkowane. Mialo byc na poszukiwania, na sprzet i inne rzeczy a temat ucichl i sie zakonczyl. Mamy prawo „czepiac” sie kanalow na yt, rozliczac pana J. Gdzie nawet nie zostal postawiony w stan oskarzenia a rodziny nie kozemy zapytac co stalo sie z NIE ICH pieniedzmi? To taka ogromna tajemnica co sie z nimi stalo?
Sam jk mówił,że jeździł jakiś detektyw.Beaty nie ma 13 miesięcy-podziel sobie kwotę zbiórki na miesiące i zastanów się czy taka kwota jest wystarczająca by zapewnić pomoc prawną i na opłacenie detektywa.
A wpisy zgniłki o "zrobieniu sobie biznesu przez niepracującą kobietę" to
Moja propozycja dla Ciebie jest taka, zebys sie uspoila przede wszystkim.Chruma pisze: ↑śr lis 26, 2025 1:40 pm Sprawa jest w toku,to co maja pokazać?Trolle zgłaszały zbiórkę i portal jej nie zamknął,więc przedstawione tam f-ry są wystarczające.
Sam jk mówił,że jeździł jakiś detektyw.Beaty nie ma 13 miesięcy-podziel sobie kwotę zbiórki na miesiące i zastanów się czy taka kwota jest wystarczająca by zapewnić pomoc prawną i na opłacenie detektywa.
A wpisy zgniłki o "zrobieniu sobie biznesu przez niepracującą kobietę" to. JK płacze o kasę i widać że jego prawniczki również.
![]()
Nie sadze ze prawnicy pracują za darmo, nie sadze tez ze sie wzbogaciła na tych dzieciach bo jakby to byl taki dochodowy biznes to wszyscy by adoptowali zamiast płodzić.
Uwazam tylko, ze warto po prostu unikac tego typu zaczepek pokazujac faktyczne ponoszone koszty. Z czegonwynika kwota w celu zbiorki, jaki jest koszt dektektywa, jaki jest koszt prawnika, jakie sa inne koszty zwiazane z prowadzeniem poszukiwan P. beaty. Chociazby w celu uzmyslowienia ludziom jakie ogromne koszty ponosi rodzina przy znikomym wsparciu sluzb.
Po co od razu sie rzucasz?
Ani J.K. Ani jego ex konkubina nie dostali zarzutow. Nikt nie zostal postawiony w stan oskarzenia. Dopoki nie ma oskarzenia KAZDY jest niewinny. Zwisa ki ten caly J. - jezeli faktycznie sie przyczynil licze na najwyzszy wymiar kary.
kvsiv17 pisze: ↑śr lis 26, 2025 2:05 pm Moja propozycja dla Ciebie jest taka, zebys sie uspoila przede wszystkim.
Nie sadze ze prawnicy pracują za darmo, nie sadze tez ze sie wzbogaciła na tych dzieciach bo jakby to byl taki dochodowy biznes to wszyscy by adoptowali zamiast płodzić.
Uwazam tylko, ze warto po prostu unikac tego typu zaczepek pokazujac faktyczne ponoszone koszty. Z czegonwynika kwota w celu zbiorki, jaki jest koszt dektektywa, jaki jest koszt prawnika, jakie sa inne koszty zwiazane z prowadzeniem poszukiwan P. beaty. Chociazby w celu uzmyslowienia ludziom jakie ogromne koszty ponosi rodzina przy znikomym wsparciu sluzb.
Po co od razu sie rzucasz?
Ani J.K. Ani jego ex konkubina nie dostali zarzutow. Nikt nie zostal postawiony w stan oskarzenia. Dopoki nie ma oskarzenia KAZDY jest niewinny. Zwisa ki ten caly J. - jezeli faktycznie sie przyczynil licze na najwyzszy wymiar kary.
Bo to jest pani zaangażowana prywatnie w sprawę dlatego dostaje furii i nagina fakty. Na discordzie u kryminopedii ma ten sam nick i robi to samo. Święta rodzinka Beatki. Nawet jak nie rozliczają się ze zbiórki albo wychodzi że siostrzyczka kłamała w sądzie i kazała kłamać dzieciom nie widzi w tym nic złego.

-
Dupcyngier
- BlondDoczep
Pokazac powinni, bo w treści zrzutki jest nawet, że będzie pokazywane na co pieniądze poszły. I byle co na nich napiszesz, to Olga z mamą lata i klapie po mediach dziobem. O tej zrzutce i braku rozliczeń jest coraz głośniej i 0 komentarza. Dają robic z siebie złodziei. Skoro dla ciebie to normalne to ok.Chruma pisze: ↑śr lis 26, 2025 1:40 pm Sprawa jest w toku,to co maja pokazać?Trolle zgłaszały zbiórkę i portal jej nie zamknął,więc przedstawione tam f-ry są wystarczające.
A wpisy zgniłki o "zrobieniu sobie biznesu przez niepracującą kobietę" to. JK płacze o kasę i widać że jego prawniczki również.
![]()