Ulubione perfumy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Ulubione perfumy
Jaką masz wersję? Różową czy czarną premium?
W różowej, to są jeszcze jakieś inne w ciemnej? Może więcej szczegółów? Działają na facetów czy jest to jedynie chwyt reklamowy? Sam zapach bardzo mi się podoba. Jestem dość wybredna jeśli chodzi o zapachy ponieważ nie przepadam za słodkimi ulepkami ( wolę zapachy mocniejsze i bardziej korzenne), Te są świeże, trochę kwiatowe ale przypadły mi do gostu. Może dlatego, że nie są tak mdłe. Trwałość naprawdę ok. Myślałam,że będą szybciej wietrzały ale użyłam jeden dzień i trzymały się dobrych kilka godzin ( na ubraniach i włosach dłużej).
Tak. Love Desire premium. Miałam pierwszą i drugą wersję ale moim zdaniem te drugie fajniejsze bo nie dość,ze o wiele mocniej się trzymają to jeszcze zawierają w sobie ponoć więcej feromonów. Co do tego tematu to na początku się z tego śmiałam, jednak potem dostrzegłam,że taki zapach naprawdę podoba się innym i podświadomie są dla Ciebie milsi ( szczególnie płeć przeciwna). Jasne, że zapach to nie wszystko ale jest bardzo ważny. O czym piszą psycholodzy.
Używam Love Desire rok temu. Potem mi się skończyły i nie kupiłam ponieważ zakochałam się w innym zapachu. Ale dobrze, że mi o nich przypomniałaś bo zastanawiałam się jakie sobie perfumki kupić na dniach. Nie wiem czy zawierają w sobie prawdziwe feromony cz nie, ale bez wątpienia był to zapach, który podobał się innym.