Start
Mój profil

Wlosy airtouch

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
123wiosna123
Trening tenisa

Wlosy airtouch

Post autor: 123wiosna123 »

Czy któraś rozjaśniała wlosy metoda airtouch? Polecacie? Jak wyszlo? Ja mam kolor wlosow mysi blond
frajerskikot
Gacie z oceanu

Post autor: frajerskikot »

123wiosna123 pisze: śr lis 12, 2025 1:00 pm Czy któraś rozjaśniała wlosy metoda airtouch? Polecacie? Jak wyszlo? Ja mam kolor wlosow mysi blond
Rozjaśniłam włosy pół na pół airtouch i balejażem do dosyć jasnego blondu więc nie wiem na ile moja opinia będzie przydatna, ale daje na prawdę piękny naturalny kolor. Odezwij się priv mogę Ci podesłać jakieś fotki
123wiosna123
Trening tenisa

Post autor: 123wiosna123 »

frajerskikot pisze: sob lis 15, 2025 12:08 am Rozjaśniłam włosy pół na pół airtouch i balejażem do dosyć jasnego blondu więc nie wiem na ile moja opinia będzie przydatna, ale daje na prawdę piękny naturalny kolor. Odezwij się priv mogę Ci podesłać jakieś fotki
A jak później z pielęgnacja takich wlosow? Czy mysi byc mocniejszą czy nie? Rozumiem ze do jasnych włosów jest potrzebna większa pielęgnacja ale do takich po airtouch taka sama czy wieksza?
frajerskikot
Gacie z oceanu

Post autor: frajerskikot »

123wiosna123 pisze: sob lis 15, 2025 2:50 pm A jak później z pielęgnacja takich wlosow? Czy mysi byc mocniejszą czy nie? Rozumiem ze do jasnych włosów jest potrzebna większa pielęgnacja ale do takich po airtouch taka sama czy wieksza?
Wiesz co, raczej stosuje to co zawsze po prostu sprawdza mi sie na moich blond włosach + tonowanie tonerem z milkshake przemieszany z odzywka w piance też od nich. Wiadomo raz na jakis czas olejowanie i jest okej. Nie kupowałam żadnych specjalnych kosmetyków po air touch.
Cebula Po Polsku
Samarka

Post autor: Cebula Po Polsku »

ja robiłam 2 x airtouch, pierwszy raz byłam nawet zadowolona, drugi raz mniej
wg mnie czas który trzeba przesiedziec na fotelu - u mnie około 7h i kasa która trzeba wydac - 850zł
to nie jest to efekt wart tego poświęcenia
więcej razy nie zrobię
Awatar użytkownika
lkjhg
Channelka

Post autor: lkjhg »

Cebula Po Polsku pisze: pn lis 24, 2025 10:31 am ja robiłam 2 x airtouch, pierwszy raz byłam nawet zadowolona, drugi raz mniej
wg mnie czas który trzeba przesiedziec na fotelu - u mnie około 7h i kasa która trzeba wydac - 850zł
to nie jest to efekt wart tego poświęcenia
więcej razy nie zrobię
7h na fotelu w tej samej pozycji - podziwiam, ledwo bym wstała po takim czasie xD
Jak długie masz włosy, że tak długo zeszło?
Awatar użytkownika
Echoidalia
HottStripper

Post autor: Echoidalia »

Ja robię się touch od jakichś 3 lat średnio 2 razy w roku (ze względu finansowego, bo to dość droga usługa - w moim przypadku ok.700zl). Na fotelu wysiedzieć trzeba ok. 5h. Ale nie jest tak, że totalnie bez ruchu - jeśli mam potrzebę, wstaje po uprzedzeniu fryzjerki. Poza tym bawię się telefonem, są różne mycia/płukania, więc też trzeba się przemieścić - oczywiście, nie są to wielkie przejścia, ale jednak jakiś ruch od czasu do czasu jest. Ja jestem zadowolona, bo mam od lat świetna fryzjerkę i ona mnie zna i wie po prostu ,co robi. Szkoli się i nie skąpi na kosmetykach.
Najlepiej po takim zabiegu w przypadku blondynek myć włosy fioletowym szamponem i to nie jakimś za 5zl. Jednak ja nie kupuje kosmetyków za setki złotych, bo to spory wydatek. Mam to szczęście, że blond się dość długo ładnie póki co utrzymuje na włosach, a mam ładne po mamie. Takze u mnie ogólnie spoko, jeśli chodzi o takie rozjaśnianie.
Awatar użytkownika
marlas
Channelka

Post autor: marlas »

Ja też mam airtouch. Włosy wyglądają fajnie, ale nie widzę jakiejś spektakularnej różnicy - przedtem robiłam balejaż. Może rzeczywiście mniej się łamią, a może to zasługa mojej pielęgnacji (polecam mega Kerastase blond coś tam “kąpiel” do włosów i odżywkę”). W sumie potwierdzam to, co piszą przedmówczynię- siedzisz długo, aż boli tyłek i telefon się rozładuje, warto wziąć ze sobą jedzenie. Koszt ok 750 zł za włosy średnie. Ale włosy mam spoko, kilka osób nawet myślało, że to mój naturalny kolor, gdzie ja jestem brunetka.
Cebula Po Polsku
Samarka

Post autor: Cebula Po Polsku »

Dokładnie, może efekt jest po wyjściu z salonu a potem średniawka.
Także wracam do balejazu, szybszego i tańszego.