Start
Mój profil

Dawna dziewczyna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Nebulos
BlondDoczep

Dawna dziewczyna

Post autor: Nebulos »

Nie mam kogo poradzić się, stąd prośba napiszcie co myślicie. Mój mąż po latach niebytu w sieci założył konto na FB. Oczywiście nic tam nie ma, kilku kolegów sprzed lat odszukał i w sumie to tyle. Ale widocznie algorytm podsunął jego profil dawnej dziewczynie z liceum. Napisała do niego. Raz. Bez odpowiedzi. Napisała zatem drugi raz. Tu też bez reakcji. Ale laska nie zraża się, napisała i 3ci raz w piątek głębokim popołudniem co wg mnie jest starannie przemyślane (może po pracy, w piątek będzie miał czas i odpowie). Zaczyna mnie to irytować. Co byście zrobili? Bo zaczynam mieć ochotę napisać do niej i jej wyłożyć że zaczepia męża od lat i ojca dwójki dzieci. Nie wierzę w bezinteresowność tego kontaktu tym bardziej że laska nikogo nie ma i nagle jej się zachciało odgrzewać starą zupę...
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

No cóż. Ewidentnie szuka bolca, ale fajnie, że mąż Cię poinformował o zakusach desperatki. Raczej nie robiłabym jej awantury, bo tylko wyjdziesz na niestabilną emocjonalnie. Dopóki nic się nie dzieje, a mąż ją zlewa to chyba nie masz powodu do niepokoju. Jak będzie się jeszcze kontaktować, to zrobi z siebie narzucającą się wariatkę i tyle.
Nebulos
BlondDoczep

Post autor: Nebulos »

Pejczyk Pandory pisze: sob lis 22, 2025 8:45 pm No cóż. Ewidentnie szuka bolca, ale fajnie, że mąż Cię poinformował o zakusach desperatki. Raczej nie robiłabym jej awantury, bo tylko wyjdziesz na niestabilną emocjonalnie. Dopóki nic się nie dzieje, a mąż ją zlewa to chyba nie masz powodu do niepokoju. Jak będzie się jeszcze kontaktować, to zrobi z siebie narzucającą się wariatkę i tyle.
Dziękuję, podobnie uważam!