Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Magda jedzie do biura, my pracujemy na dwa mieszkania, cały czas się rozwijamy 🤣

iiiiiii idzie nowe. W sobotę Robercik jest zapisany do stomatologa. Będzie miał zęba. Kiedyś już pamiętam miał zryw na uzupełnienie ubytku ale jakoś nie doszło to do skutku.

Zastanawiam się co to ma wspólnego z dietą, i tematem jego profilu. Cóż... pozostaje nam czekać na sobotnią relacje z fotela.....
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Jade zrobic sobie placek furiata...........
...... do biura :') :') :')

w przyszlym roku chcemy was jeszcze bardziej dopiescic, pewnie bedzie kolejne WYZWANIE pt. zrob 4 serie brzuszkow i 2 serie podskokow albo wypij wode (2l codziennie orzez tydzien) :') i dalej nie wiem ktora petarda zadzialala na pania z przemiany!!!

aha i uwaga HIT: Maja bardzo duzo osob na wozkach! faktycznie, widze co rusz na profilu nowe przemiany osob na wozkach, dzieci, itd. Nie to co inni dietetycy, non stop to samo xD

wgl widze ze jest nowa faza na ZAPCHAJDZIURE czyli wstawianie Madzi gotujacej gorfy/jajecznice/tortille.... juz serio nie ma co wstawiac a te filmiki z nia widac ze krecone jednym ciagiem dawno temu xD

aahahahahhahaahahahhahaahhaha

Magda jedzie do biura, my pracujemy na dwa mieszkania, cały czas się rozwijamy 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

A tak mowili ze maja miec sesje zdjęciowa? I gdzie jest ??? Cisza póki co 🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

AniaW91 pisze: pt lis 21, 2025 4:51 am A tak mowili ze maja miec sesje zdjęciowa? I gdzie jest ??? Cisza póki co 🤣
Tak, pod koniec listopada. Codziennie o tym mówił. I na gadaniu się zakończy. Jak zawsze....
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

"W 2026 jeszcze bardziej Was dopiescimy... zastanawialismy sie z Magdalena moja kochana nad Petarda 4 ale 4ki juz raczej nie bedzie - mamy wiele programow dla Pan i panow i ktorys inny bedzie naszym sztandarowym..."

ej... jak to Robert?? xD przeciez Petardy 4ki mialo nic nigdy nie przebic, bestseller, top topów.... a teraz beda inne programy sztandarowe?

Ja nalegam na wyjasnienie bo guzil z tego rozumiem xD

Dobra, uciekam Petardziochy, ide robic Placek Furiata i zjem go w BIURZE.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Rugbiści, żołnierze, sklepikarze, handlarze precjozjami, panowie drutujący garnki, obwoźni sprzedawcy artkulow wszelakich,.... pominalem jakas grupe? Chyba to juz wszyscy.
Załączniki
fw_1763710631503.jpg
fw_1763710631503.jpg (21.47 KiB) Przejrzano 495 razy
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Mieszkają razem, pracuja zawsze na 2 BIURA, 2 komputery a ona.... na kazdej relacji u niego w biurze w butach - nie wygodniej byloby sciagnac? tylko tak PRACOWAC wiele godzin siedzac w kozakach? No chyba nie powiecie mi ze ona przyjezdza tylko na 10min zeby rolke nagrac dla pozorow, w to nie uwierze...

xD hahahhahhahahahaahhaha
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: pt lis 21, 2025 9:11 am Mieszkają razem, pracuja zawsze na 2 BIURA, 2 komputery a ona.... na kazdej relacji u niego w biurze w butach - nie wygodniej byloby sciagnac? tylko tak PRACOWAC wiele godzin siedzac w kozakach? No chyba nie powiecie mi ze ona przyjezdza tylko na 10min zeby rolke nagrac dla pozorow, w to nie uwierze...

xD hahahhahhahahahaahhaha
Ja uważam że powinna zmieniac buty na te diamentowe szpileczki, tak to widzę B)
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: pt lis 21, 2025 8:26 am "W 2026 jeszcze bardziej Was dopiescimy... zastanawialismy sie z Magdalena moja kochana nad Petarda 4 ale 4ki juz raczej nie bedzie - mamy wiele programow dla Pan i panow i ktorys inny bedzie naszym sztandarowym..."

ej... jak to Robert?? xD przeciez Petardy 4ki mialo nic nigdy nie przebic, bestseller, top topów.... a teraz beda inne programy sztandarowe?

Ja nalegam na wyjasnienie bo guzil z tego rozumiem xD

Dobra, uciekam Petardziochy, ide robic Placek Furiata i zjem go w BIURZE.
Kiedyś Robert wyjaśni Ci wszystkie wątliwości, wierzę w to glębko 🤣 dopilnujemy tego !! 🤣🤣

Smacznego placka, już go widzę, taki kleisty 🤣 zrób z truskawkami w buźkę ułozonymi😉

ja dziś jajecznicę 🤣zrobię ją na patelce🤣

Jesteście kochani, cudowni. Miłego dnia i smacznej kawusi 🤣 😘
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Ty to kolezanko lepiej uwazaj bo zostaniesz zdemaskowana :') :') a placek jest bardzo smaczny, na mnie dziala, wogole nie jest suchy, panowie nie lubia zmian, my jestesmy prosci i lubimy monotonie, a teraz wejdzie rotacja bo wiecie, nic tak dobrze nie dziala jak rotacja czyli nagla zmiana dla organizmu yyyyyy..... czekajcie czekajcie pogubilem sie, skocze do biura sprawdzic i sie Wam nagram z balkonu.

Monikamm pisze: pt lis 21, 2025 9:47 am Kiedyś Robert wyjaśni Ci wszystkie wątliwości, wierzę w to glębko 🤣 dopilnujemy tego !! 🤣🤣

Smacznego placka, już go widzę, taki kleisty 🤣 zrób z truskawkami w buźkę ułozonymi😉

ja dziś jajecznicę 🤣zrobię ją na patelce🤣

Jesteście kochani, cudowni. Miłego dnia i smacznej kawusi 🤣 😘
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Monikamm pisze: pt lis 21, 2025 6:58 am Tak, pod koniec listopada. Codziennie o tym mówił. I na gadaniu się zakończy. Jak zawsze....
Może najpierw zęba musi wstawić 😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: pt lis 21, 2025 10:00 am Ty to kolezanko lepiej uwazaj bo zostaniesz zdemaskowana :') :') a placek jest bardzo smaczny, na mnie dziala, wogole nie jest suchy, panowie nie lubia zmian, my jestesmy prosci i lubimy monotonie, a teraz wejdzie rotacja bo wiecie, nic tak dobrze nie dziala jak rotacja czyli nagla zmiana dla organizmu yyyyyy..... czekajcie czekajcie pogubilem sie, skocze do biura sprawdzic i sie Wam nagram z balkonu.
Hahhaha ja wiem że tu sami najlepsi stalkerzy, hejterzy, do wszystkiego dojdziecie i wszystkiego się dowiecie 🤣🤣🤣 powinniście wszyscy zasilić grupę zawodową służb specjalnych, snajperów czy tych tam beretów czerwonych 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Sara345 pisze: pt lis 21, 2025 10:55 am Może najpierw zęba musi wstawić 😂😂
Hahhahahah może🤣 hahahha

Robert my wiemy że jest problem stomatologiczny ale bez obaw, my na to nie patrzymy zupełnie 🤣🤣 nas interesuje ten słynny ośmiopak, mówią że mało ludzi na świecie taki ma 🤣🤣 już tyle czekamy, nie daj się prosić i idz na tą sesję 🤣🤣
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

PO TYGODNIU -3 KG WIADMO, ZE MINUS 3 KG: TRESC JELIT-ZOLADKA+ZEJSCIE NAGROMADZONEJ WODY+GLIKOGEN POZNIEJ SCHODZI Z MIESNI I TLUSZCZU ZLA WIADOMOSC DLA TEGO IDIOTY, KTORY DAL SIE NABRAC, ZE JOJO NASTAPI SZYBCIEJ NIZ SPADLA WAGA I NIEDLUGO JEGO ROZMIAR BEDZIE 2-KROTNIE WIEKSZY CHLOPIE CHAT GPT CI ULOZY LEPSZA DIETE ⭐ DIETA 1800 kcal – pełne 100% witamin i minerałów

🍳 ŚNIADANIE (450 kcal)

Omlet warzywno-białkowy + awokado
• 3 jajka
• 1 szklanka szpinaku
• ½ czerwonej papryki
• ½ cebuli
• 1 łyżeczka oliwy
• ½ awokado
• 1 pomidor z solą i pieprzem

Makro:
Białko: 28 g
Tłuszcz: 30 g
Węgle: 12 g

Witaminy/minerały:
✔ A, E, K, C
✔ foliany
✔ żelazo, cynk
✔ witamina B12 (100% z jaj)
✔ cholina (super ważna dla mózgu)

🥗 DRUGIE ŚNIADANIE (300 kcal)

Sałatka z makrelą
• 100 g makreli wędzonej
• duża garść rukoli
• ogórek
• 10 pomidorków koktajlowych
• sok z ½ cytryny
• 1 łyżeczka oliwy

Makro:
Białko: 20 g
Tłuszcz: 20 g

Witaminy/minerały:
✔ Omega-3 DHA + EPA (200–300% normy)
✔ witamina D (40–60% normy)
✔ B12
✔ jod
✔ selen (100%)

🍽 OBIAD (600 kcal)

Łosoś pieczony + kasza + duża porcja warzyw
• 150 g łososia
• 80 g suchej kaszy gryczanej (ok. 240 kcal po ugotowaniu)
• brokuł (½ dużego)
• 1 marchew
• 1 łyżka oliwy
• przyprawy

Makro:
Białko: 35–40 g
Tłuszcz: 28 g
Węgle: 40 g

Witaminy/minerały:
✔ jod i selen – z łososia
✔ potas i magnez – z kaszy i brokułu
✔ witamina C – brokuł
✔ wit. B6, B3
✔ pełny profil aminokwasów

🥣 KOLACJA (450 kcal)

Sałatka: jajko + tuńczyk + warzywa + pestki
• 2 jajka
• ½ puszki tuńczyka w sosie własnym (60–70 g)
• ogórek
• papryka
• ½ cebuli
• 1 łyżeczka oliwy
• 15 g pestek dyni

Makro:
Białko: 30 g
Tłuszcz: 25 g
Węgle: 10 g

Witaminy/minerały:
✔ cynk, magnez
✔ żelazo
✔ wit. B12
✔ E, K
✔ dużo błonnika
✔ omega-3

⭐ CZY DIETA SPEŁNIA 100% WITAMIN I MINERAŁÓW?

Tak — dzięki jajkom + rybom + warzywom + pestkom masz praktycznie pełne pokrycie:

Najważniejsze składniki:12
200–500%
jaja, ryby
D
50–120%
łosoś, makrela
A
100%
jajka, szpinak, marchew
K
200%
brokuł, rukola
E
100%
oliwa, pestki
Omega-3
300–500%
makrela, łosoś
Jod
100%
ryby
Żelazo
40–80%
jajka, pestki
Foliany
80–120%
szpinak, brokuł
B6
100%
ryby
Magnez
100%
kasza, pestki ⭐ CZY DIETA SPEŁNIA 100% WITAMIN I MINERAŁÓW?

Tak — dzięki jajkom + rybom + warzywom + pestkom masz praktycznie pełne pokrycie:Super — robię listę zakupów EXACT pod dietę 1800 kcal, którą ułożyłam wyżej.
Lista jest tak przygotowana, żeby starczyła na 7 dni, bez marnowania jedzenia.

🛒 LISTA ZAKUPÓW NA 7 DNI (dieta 1800 kcal)

Oparta na: jajkach, rybach morskich, warzywach, kaszy, oliwie, pestkach.

🥚 JAJKA
• 30 jaj (5 opakowań po 6 szt.)
→ potrzeba ok. 4–5 jaj dziennie do omletów, sałatek, kolacji

🐟 RYBY (morskie, bogate w omega-3)
• Łosoś świeży – 4 × 150 g = 600 g
• Makrela wędzona – 3 × 100 g = 300 g
• Tuńczyk w sosie własnym – 4 puszki
• Śledź (opcjonalnie, zamiennie) – 200–300 g

🥦 WARZYWA (duże ilości, 7 dni)

Zielone:
• Szpinak świeży – 3 duże paczki (3 × 200 g)
• Rukola – 2–3 opakowania
• Brokuły – 4 sztuki

Kolorowe:
• Papryki – 7 sztuk (1/dzień)
• Cebule – 7 sztuk
• Marchew – 7 sztuk
• Ogórki – 5–7 sztuk
• Pomidorki koktajlowe – 3 opakowania
• Pomidory duże – 5 sztuk

Dodatki:
• Cytryny – 5 sztuk
• Czosnek – 1 główka

🥑 ZDROWE TŁUSZCZE
• Oliwa z oliwek extra virgin – 1 butelka 500 ml
• Awokado – 4 sztuki
• Pestki dyni – 200 g
• Orzechy włoskie (opcjonalnie) – 100–150 g

🌾 WĘGLOWODANY / BAZA

(tylko zdrowe źródła)
• Kasza gryczana – 2 × 500 g
• Kasza jęczmienna (opcjonalnie) – 1 × 400 g
• Ryż brązowy (opcjonalnie) – 1 × 500 g

🧂 PRZYPRAWY I DODATKI
• Sól morska
• Pieprz
• Papryka słodka
• Kurkuma
• Zioła (tymianek, bazylia, oregano)
• Sos sojowy (opcjonalnie, do sałatek — wersja low sodium)

🥄 FERMENTOWANE (opcjonalnie, dla jelit)
• Jogurt naturalny 2% – 2 × 400 g
lub
• Kefir – 3 × 400 g

🧴 MAŁE PRODUKTY / DODATKI
• Musztarda (do winegretu)
• Ocet jabłkowy lub balsamiczny

🍽️ ROZDZIELENIE NA POSIŁKI (co z czego)

Śniadanie
• jajka
• warzywa
• szpinak
• oliwa
• awokado

II śniadanie
• makrela / tuńczyk
• rukola
• cytryna

Obiad
• łosoś
• kasza
• brokuły + marchew

Kolacja
• jajka
• tuńczyk
• pestki dyni
• warzywa

Potas
100–120%
warzywa, kasza
MichalQQ
Mokra Włoszka

O ku*wa NASTEPNY GNIOT AMERYKE ODKRYL BO W 4,5 MIESIACA BABSKO ODCHUDZIL O 18 KG GDZIE WIADOMO, ZE NAWET 9 KG TO MBYLY ZLOGI TRESC JELIT+ WODA A W 4 MIESIACE ZWALIC 10 KG TO SERIO SMIESZNY WYNIK BUAHHAHAHAH TO WYCHODZI 2,5 KG NA MIESIAC ZALOSNE TEMPO ZOLWIA BUHAHAHHA 0,6 KG NA TYDZIEN BUHAAHHAA DEBIL NO DEBIL :puke: :puke: :puke:
MichalQQ
Mokra Włoszka

po tygodniu detokxu 1,8 kg mniejczapomnial dodac, ze to tresc jelit + woda buhahahah z tluszczu zero!!!! :puke: :puke: :puke:
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Oni dodawja stare przemiany x lat temu...,dodaje tez stare filmiki z Magda między innymi mordowanie 🤣to bylo w ubiegłym roku...śmiech na sali a ja nw c,y ludzie nadal sa tak ślepi...ale widzę ze juz limit sie chyba wyczerpał coraz mniej ludzi dołącza do petardy a oni mówią ze sa tłumy 😅🤣🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

On do stomatologa jechal nie wiedząc w jakiej to miejscowości jest...mam wrażenie ze Magda nim kieruje bo inaczej by sie zapuścił jak nw co...I ta kamera u stomatologa ja bym ze wstydu sie spaliłam...a jemu coraz więcej w świetle dziennym wychodzi jakichś dziur na twarzy aż to paskudnie wygląda...do warzywniaka szli to.mowil pewno sie za nami stesknili😂a nikt nawet uwagi na nich nie zwrocil haha
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Uwaga to też jest konto furiata Obrazek[/img][/img]
Załączniki
fw_1763851105345.jpg
fw_1763851105345.jpg (28.78 KiB) Przejrzano 204 razy
dawidszulcc
SushiRoll

Załączniki
fw_1763851441525.jpg
fw_1763851441525.jpg (38.63 KiB) Przejrzano 204 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Zanowil ze strony 2 pary butów czerwonych a bo taniej....przecież tyle petard po 399 zl to na buty mnke nie stać?chyba mocno obciazeni sa jakimis kredytami albo inwestuje w córkę...
MichalQQ
Mokra Włoszka

NIkt tego badziewia nie zamawai ludzie juz tego nie biora a oni niebawem pojda do normalnej pracy :fire: :fire: :fire: :fire:
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

MichalQQ pisze: ndz lis 23, 2025 10:37 am NIkt tego badziewia nie zamawai ludzie juz tego nie biora a oni niebawem pojda do normalnej pracy :fire: :fire: :fire: :fire:
Obserwuje to kilka osob teraz tyg tylko kupuje....wiec moze sie lenie rusza do pracy i skończą naciagac
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Hahaha hołdujemy starym wartościom... Dobre sobie... Szkoda, że prawdzie tak nie hołdujesz Robercik, bo kłamiesz tak, że masakra... Niewygodne komentarze kasowane bo tyś jako założyciel i właściciel masz decydujące zdanie kto i co może napisać na twojej grupie... Post z Madzią w kostiumie utarł Wam już noski? Wy zazdrośnicy leniwi... Wy, co nic nie robicie, nie pracujecie nad sobą jak Madzia... A Madzia się nie wstydzi pokazać... A Wy pewnie tak... 🤮🤮🤮

Swoją drogą zaczyna mi on przypominać tego najmniejszego z Braci Dalton 🤣🤣🤣
Załączniki
fw_1763915252993.jpg
fw_1763915252993.jpg (51.23 KiB) Przejrzano 113 razy
dawidszulcc
SushiRoll

Zubizubizu pisze: ndz lis 23, 2025 5:31 pm Hahaha hołdujemy starym wartościom... Dobre sobie... Szkoda, że prawdzie tak nie hołdujesz Robercik, bo kłamiesz tak, że masakra... Niewygodne komentarze kasowane bo tyś jako założyciel i właściciel masz decydujące zdanie kto i co może napisać na twojej grupie... Post z Madzią w kostiumie utarł Wam już noski? Wy zazdrośnicy leniwi... Wy, co nic nie robicie, nie pracujecie nad sobą jak Madzia... A Madzia się nie wstydzi pokazać... A Wy pewnie tak... 🤮🤮🤮

Swoją drogą zaczyna mi on przypominać tego najmniejszego z Braci Dalton 🤣🤣🤣
To zdjęcie jest z tamtego lub jeszcze kolejnego roku pod carfurem jest ciemno ,a potem w relacji jasno i Magda musiała gdzieś iść 🤣,ta jasne a relacja jest z dnia ,to jest nagrywane nie na bieżąco. Ponacierali się jak to usłyszałem to aż parsknolem smiechem. Bez kitu nie wiem czemu oni to robią.