Start
Mój profil

Konrad Kulczyński

Moderator: verysweetcherry
wiktoriawolak
Ciastko

Re: Konrad Kulczyński

Post autor: wiktoriawolak »

berry blast pisze: czw lis 20, 2025 10:24 pm dziękuję za odpowiedź. trzymam kciuki, życzę siły w walce z mamą Konrada bo chyba tak to trzeba nazwać.. będę obserwować sprawę, proszę napisz jakbyś miała jakieś aktualizacje a przede wszystkim się nie poddawaj! wszystkiego dobrego.
Oczywiście jak będę cokolwiek wiedziała będę informować .Dopiero niedawno znalazłam to forum i odrazu napisałam
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

wiktoriawolak pisze: czw lis 20, 2025 10:31 pm Oczywiście jak będę cokolwiek wiedziała będę informować .Dopiero niedawno znalazłam to forum i odrazu napisałam
Ciężko mi zebrać myśli tak na szybko ale chyba większości od początku nam się wydawało że zaginięcie nie ma charakteru kryminalnego i nie podejrzewaliśmy osób trzecich ale sprawa zrobiła się głośna i zajęła trochę przestrzeni medialne przez co szkoda że osoby naprawdę zaginione nie miały więcej uwagi…
wiktoriawolak
Ciastko

Post autor: wiktoriawolak »

PrzemoKondratowicz pisze: czw lis 20, 2025 10:50 pm Ciężko mi zebrać myśli tak na szybko ale chyba większości od początku nam się wydawało że zaginięcie nie ma charakteru kryminalnego i nie podejrzewaliśmy osób trzecich ale sprawa zrobiła się głośna i zajęła trochę przestrzeni medialne przez co szkoda że osoby naprawdę zaginione nie miały więcej uwagi…
Gdybyśmy sami widzieli za dużo dziwnych było sytuacji dwuznacznych bałam się bo sama z dm2 dzieci zostałam a ktoś siekiera potraktował drzwi do kamer w naszym bloku gluche domofony telefony beż numer id strach był dodatkowo nie rozumiałam całej sytuacji dalej nie rozumiem ale nie najmuujemy miejsca dodatkowo sama staram się pomóc w odnalezieniu innych osób wykorzystuje chwilę uwagi na moim profilu i udostępniam posty innych analizyje w wolnym czasie . Dużo jest sytuacji że nie ma zagrożenia życia a i tak każdy szuka proszę się postawić po drugiej stronie .Zrobiłam wszystko wyszło co wyszło odpuściłam nie ciągnę dalej szukajcie go bo ja tak chce nie.Chociaz fakt jeśli ktoś by go zauważył informacja ta pomogłaby policji by wziął odpowiedzialność. Czas pokaże
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

PrzemoKondratowicz pisze: czw lis 20, 2025 10:50 pm Ciężko mi zebrać myśli tak na szybko ale chyba większości od początku nam się wydawało że zaginięcie nie ma charakteru kryminalnego i nie podejrzewaliśmy osób trzecich ale sprawa zrobiła się głośna i zajęła trochę przestrzeni medialne przez co szkoda że osoby naprawdę zaginione nie miały więcej uwagi…
no dobra, ale dopiero z czasem zaczęły wychodzić jakieś "kwiatki". poza tym wciąż nie ma listu gończego i Konrad figuruje jako zaginiony. więc nie wiem czy to fair zarzucać że przez to że najprawdopodobniej zwiał to inni byli mniej szukani. a już na pewno to nie wina partnerki.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

berry blast pisze: pt lis 21, 2025 10:59 pm no dobra, ale dopiero z czasem zaczęły wychodzić jakieś "kwiatki". poza tym wciąż nie ma listu gończego i Konrad figuruje jako zaginiony. więc nie wiem czy to fair zarzucać że przez to że najprawdopodobniej zwiał to inni byli mniej szukani. a już na pewno to nie wina partnerki.
Nie no nie, ona też jest tu ofiarą niestety. Dlatego życzę dużo siły bo to jednak horror co sie zdarzyło z perspektywy partnerki i jeszcze rodzina zaginionego się odcina…