stad pytanie do osob, ktore kupily 17, ile czekaliscie na dostawe?
iphone 17
Moderator: verysweetcherryA nie brałaś pod uwagę zakupu Samsunga s24? Ten model w żaden sposób nie jest gorszy od iphona 17, a cenowo wypada przy nim rewelacyjnie. Często słyszę, że iphon robi lepsze zdjęcia- już nie. Robiłam bardzo długo rozeznanie, na który telefon się zdecydować i wybrałam s24. Mam go od sierpnia i jestem zachwycona. Serio nie warto przepłacać, skoro tańszy model nie jest w niczym gorszy od drogiego
- perelka123
- BlondDoczep
aktualnie masz dostępnych kilka kolorów w media expert, wysyłka po 01.12 ale tego dnia powinnaś go dostać
zamawiałam 24.10 a przyszedł 29.10 z zaznaczoną wysyłką po 29.10
-
unfaithfully
- Samarka
Ale dziewczyna chce iPhona, a nie Samsunga. I pyta sie o iPhona, a nie Samsunga.Magda0888 pisze: ↑ndz lis 16, 2025 9:15 am A nie brałaś pod uwagę zakupu Samsunga s24? Ten model w żaden sposób nie jest gorszy od iphona 17, a cenowo wypada przy nim rewelacyjnie. Często słyszę, że iphon robi lepsze zdjęcia- już nie. Robiłam bardzo długo rozeznanie, na który telefon się zdecydować i wybrałam s24. Mam go od sierpnia i jestem zachwycona. Serio nie warto przepłacać, skoro tańszy model nie jest w niczym gorszy od drogiego![]()
WYobraz sobie, ze sa ludzie, ktorzy nie lubia Androida badz nawet nie potrafia sie nim poslugiwac (jestem jedna z takich osob) i lubia produkty Apple, wiec nie wciskaj im czegos, czego nie chca. Nie pytala sie ani o cene, ani o porade czy lepszy Samsung czy iPhone.
Czytam ze zrozumieniem i przede wszystkim nie pisałam do Ciebie, zaś Ty kompletnie nie piszesz na temat.unfaithfully pisze: ↑czw lis 20, 2025 12:34 pm Ale dziewczyna chce iPhona, a nie Samsunga. I pyta sie o iPhona, a nie Samsunga.
WYobraz sobie, ze sa ludzie, ktorzy nie lubia Androida badz nawet nie potrafia sie nim poslugiwac (jestem jedna z takich osob) i lubia produkty Apple, wiec nie wciskaj im czegos, czego nie chca. Nie pytala sie ani o cene, ani o porade czy lepszy Samsung czy iPhone.
-
unfaithfully
- Samarka
To pisz na temat, bo robisz wycieczki personalne.unfaithfully pisze: ↑pt lis 21, 2025 9:27 am No nie wiem jak czytasz ze zrozumieniem skoro napisalas nie na tematNikt nie pytal czy masz Samsunga i czy jestes zadowolona.