Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Chiarra
SushiAddict

Re: Olga Herring

Post autor: Chiarra »

blahblahblah pisze: pn lis 10, 2025 7:13 pm Co myślicie o nowym materiale Olgi o Darii Reluga?
Ta sprawa jest wstrząsająca, jednak co wzbudza moje wątpliwości - ojciec zamordowanej został skazany za nękanie jej przyjaciółki, która uważa za winną tej zbrodni…wierzę, że ten człowiek jest zrozpaczony, jednak wygląda tak, jakby trzymał się każdej teorii spiskowej….a w komentarzach zachwyty.
Cieszę się, że zrobili materiał o Darii i mam nadzieję, że kiedyś uda się rozwiązać tą sprawę.
Co do przyjaciółki ofiary - gdzieś czytałam, że była już autorka podcastu Tropiciele Zbrodni, wiecie coś o tym?
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Chiarra pisze: ndz lis 16, 2025 1:40 pm Cieszę się, że zrobili materiał o Darii i mam nadzieję, że kiedyś uda się rozwiązać tą sprawę.
Co do przyjaciółki ofiary - gdzieś czytałam, że była już autorka podcastu Tropiciele Zbrodni, wiecie coś o tym?
W sensie że ona była autorką tego podcastu?
Maximus1111
GreckieWakacje

Post autor: Maximus1111 »

O kurde ale sie teraz zdziwiłam!!!
PatkaKFC
BlondDoczep

Post autor: PatkaKFC »

ineV pisze: czw lis 13, 2025 5:07 pmOo, faktycznie
"Życzymy Olgo, żebyś się dalej spełniała w swojej misji" X D

A ja życzę, żeby nasi najpopularniejsi twórcy TC wykupili sobie przynajmniej to najtańsze premium w Chacie GPT, bo to naprawdę słychać, jak wpisujecie prompty, a on zapomina, co pisał 5 minut wcześniej, zmieniając nazwy miejscowości i nazwiska. Wiadomo, że to taki pusty PR, ale i tak rozbawił.

A że nowa strona, to tradycyjne tfu na nieodpowiedzialne pijawki, przekręcające fakty, tworzące sensacje z niczego, krzywdzące niewinnych ludzi i zbijające hajs na krzywdzie ofiar i ich najbliższych (bez związku oczywiście z tematem wątku :))))
Marja1501
RoyalBaby

Post autor: Marja1501 »

Czy wiadomo dlaczego Olga ma w profilu na ig Olga Herring/Olga Śledź? Wrocila do poprzedniego nazwiska?
executive
Mokra Włoszka

Post autor: executive »

Marja1501 pisze: śr lis 19, 2025 10:03 pm Czy wiadomo dlaczego Olga ma w profilu na ig Olga Herring/Olga Śledź? Wrocila do poprzedniego nazwiska?
Po prostu po jej starym Diplo, nazwisko Śledź jest niemedialne. Herring brzmi światowo.
Marja1501
RoyalBaby

Post autor: Marja1501 »

Tak, tak. Tylko do niedawna używała wyłącznie Herring a dzisiaj zobaczyłam stare nazwisko i mnie to zdziwiło
Limonene
RealDiamond

Marja1501 pisze: śr lis 19, 2025 10:30 pm Tak, tak. Tylko do niedawna używała wyłącznie Herring a dzisiaj zobaczyłam stare nazwisko i mnie to zdziwiło
Ale Sledz to nie jest jej stare nazwisko xd
executive
Mokra Włoszka

Marja1501 pisze: śr lis 19, 2025 10:30 pm Tak, tak. Tylko do niedawna używała wyłącznie Herring a dzisiaj zobaczyłam stare nazwisko i mnie to zdziwiło
Śledź to jej nazwisko po mężu, ktore ma od ślubu. Herring to pseudo, ktore.aobie elastycznie używa. Śledz-Herring. Olga Śledź, po niemiecku Śledź xd
KarmazynowyKruk
Mokra Włoszka

Post autor: KarmazynowyKruk »

executive pisze: czw lis 20, 2025 7:35 am Śledź to jej nazwisko po mężu, ktore ma od ślubu. Herring to pseudo, ktore.aobie elastycznie używa. Śledz-Herring. Olga Śledź, po niemiecku Śledź xd
nie od ślubu ;) najpierw zostawiła sobie panieńskie bo miala robic karierę w tej samej branży co rodzice ale finalnie jej nie kontynuowała, a nazwisko męża pasowało bardziej do nazwy kanału który stworzyła i dopiero wtedy zmieniła
executive
Mokra Włoszka

KarmazynowyKruk pisze: czw lis 20, 2025 8:33 am nie od ślubu ;) najpierw zostawiła sobie panieńskie bo miala robic karierę w tej samej branży co rodzice ale finalnie jej nie kontynuowała, a nazwisko męża pasowało bardziej do nazwy kanału który stworzyła i dopiero wtedy zmieniła
A, fakt! W każdym razie Śledź to po patologu Diplo.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Mnie rozwalila historia ich poznania sie 🫢
Jej maz na pytanie jak sie poznali powiedzial "wyslalem jej zdjecie bydlaka i spodobalo jej sie"😂 i tak zostali para
executive
Mokra Włoszka

Marti37 pisze: czw lis 20, 2025 11:04 am Mnie rozwalila historia ich poznania sie 🫢
Jej maz na pytanie jak sie poznali powiedzial "wyslalem jej zdjecie bydlaka i spodobalo jej sie"😂 i tak zostali para
Jedno drugiego warte.
puree
BlondDoczep

Post autor: puree »

Marti37 pisze: czw lis 20, 2025 11:04 am Mnie rozwalila historia ich poznania sie 🫢
Jezu, coś mi się pomyliło i myślałam że jestem w wątku o eterycznej prezesowej, mocne wtf :')

Bardzo romantyczne, Diplo <3
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

puree pisze: czw lis 20, 2025 12:06 pm Jezu, coś mi się pomyliło i myślałam że jestem w wątku o eterycznej prezesowej, mocne wtf :')

Bardzo romantyczne, Diplo <3
Nie uwierzylabym gdybym nie widziala screena
Tzn screena jak o tym opowiadal a nie bydlaka (na szczescie)😂
Btw myslalam ze po takiej akcji to norma ze sie kolesia blokuje bo jest oblechem a nie wchodzi z nim w zwiazek no ale mylilam sie 🫢😆
Awatar użytkownika
IrlandkazWarszawy
ZdalnaFanka

Post autor: IrlandkazWarszawy »

Przeciez Herring to po angielsku sledz :')
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

IrlandkazWarszawy pisze: czw lis 20, 2025 5:17 pm Przeciez Herring to po angielsku sledz :')
Już myślałam, że zdurniałam, ale też mi przyszło na myśl, że po angielsku to śledź. Może wybrała to w formie "pseudonimu"? I tyle. Poza tym w jednym z odcinków na yt, na początku pojawia się termin "red herring", który pasuje w kontekście tych podcastów kryminalnych właśnie i jednocześnie łączy się z jej nazwiskiem (bądź pseudonimem, jak zwał, tak zwał) i logiem czerwonego śledzia.
🍿🍿🍿
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

Marti37 pisze: czw lis 20, 2025 12:54 pm Nie uwierzylabym gdybym nie widziala screena
Tzn screena jak o tym opowiadal a nie bydlaka (na szczescie)😂
Btw myslalam ze po takiej akcji to norma ze sie kolesia blokuje bo jest oblechem a nie wchodzi z nim w zwiazek no ale mylilam sie 🫢😆
O ile to w ogóle prawda, a nie tekst na odczepnego.
Limonene
RealDiamond

amica90 pisze: czw lis 20, 2025 6:52 pm Już myślałam, że zdurniałam, ale też mi przyszło na myśl, że po angielsku to śledź. Może wybrała to w formie "pseudonimu"? I tyle. Poza tym w jednym z odcinków na yt, na początku pojawia się termin "red herring", który pasuje w kontekście tych podcastów kryminalnych właśnie i jednocześnie łączy się z jej nazwiskiem (bądź pseudonimem, jak zwał, tak zwał) i logiem czerwonego śledzia.
Myślałam że każdy to już wie, że ona sobie wymyśliła to Herring bo Śledź jest za bardzo plebejskie XD
Marbellaxx
Pierścionek_od_passera

Post autor: Marbellaxx »

KarmazynowyKruk pisze: czw lis 20, 2025 8:33 am nie od ślubu ;) najpierw zostawiła sobie panieńskie bo miala robic karierę w tej samej branży co rodzice ale finalnie jej nie kontynuowała, a nazwisko męża pasowało bardziej do nazwy kanału który stworzyła i dopiero wtedy zmieniła
Czym zajmowali się rodzice?
KarmazynowyKruk
Mokra Włoszka

Post autor: KarmazynowyKruk »

Marbellaxx pisze: pt lis 21, 2025 10:17 pm Czym zajmowali się rodzice?
Leśnicy
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

Ktoś pamiętaj jaki nick miała herring i jej mąż na wykopie?
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

laura_bunko pisze: sob lis 22, 2025 1:28 am Ktoś pamiętaj jaki nick miała herring i jej mąż na wykopie?
Wystarczy przewertować wątek...

ps. Diplo i nama.
executive
Mokra Włoszka

KarmazynowyKruk pisze: pt lis 21, 2025 10:53 pm Leśnicy
Ojciec to jakiś szef szefów w rejonie Katowic, nie zwykły gajowy.