Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
a jak byla dzieckiem to zaden wyczyn zdobywac medale w plywactwie czy innym sporcie bo dla dzieciaka to naturalne jakos teraz to poszlo w przeciwna strone kawal
baby jakby cos kolo 95 albo i duuzo wiecej wyglada przy takiej otylosci to powinna sie odchudzic i dopiero biegac no bo jak tu biegac z taka otyloscia
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Upsik, pościk usunięty 

on komentuje swoje posty z trzeciej osoby 

- Załączniki
-
- fw_1763494098219.jpg (31.41 KiB) Przejrzano 473 razy
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Syn musi być dumny z mamusi świecacej golizną...
- Załączniki
-
- fw_1763494325456.jpg (35.35 KiB) Przejrzano 471 razy
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Ponoć jest zachwycony i nauczyciele również, nawet nauczycielka Janka też jest u nich w gronie
to to lajtowe zdjecie szkoda, ze nie zamiescisz jak dupskiem swieci niczym nastepna zakompleksiona Chodako... kobieta 47 i siano i kielbie we lbie z dzieckiem na dodatek tamta przynajmniej bezdzietna jedynie mezowi wstyd przynosi byly setki zdjec wypietego golego dupska
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
21.55
mialem dac se spokoj a siedze z Furiatami w sklepie rybnym... niech juz idą po ten chleb do Putki, potem pare relacji na rozowym tle z informacja ze w 4 tyg gubi sie do 500kg i można gasic światlo i isc spac.
Dobrej nocy moje kochane PE TAR DZIOSZ KI!!!
P.S. Monikammmm przypomniej nam Moniu, dla kogo jest grupa Petarda i czy mozna przejsc z 1ki od razu na 3ke?
xD
Aaaaaaaahhahahaahahahaahahhahahahaha
mialem dac se spokoj a siedze z Furiatami w sklepie rybnym... niech juz idą po ten chleb do Putki, potem pare relacji na rozowym tle z informacja ze w 4 tyg gubi sie do 500kg i można gasic światlo i isc spac.
P.S. Monikammmm przypomniej nam Moniu, dla kogo jest grupa Petarda i czy mozna przejsc z 1ki od razu na 3ke?
xD
nie nie mozesz musza byc dokladnie 2 i pol maliny bo tak wyszlo Kleopatrze z diety ulozonej przez chat gpt jest podana dokladna gramatura, kaloryka i konsystencja musza byc one lekko twarde ale nie za miekkie i koniecznie zbierane w polowie fazy ksiezycowej przy porannej rosie wowczas dojrzewaja najlepiej z krzaka obsikanego przez jeza pamietaj nigdzie nie dostaniesz lepszej porady niz u furiatosow czeszemy ludzi na hajs zawodowo to co mozesz miec za darmo u nas masz za jedyne 399 pamietaj i wracaj po wiecej wyskakuj z kasy frajerze to nowe motto

Grupa petarda jest dla wszystkich kobiet które zapłacą 399 na konto Robercikatomasz4999 pisze: ↑wt lis 18, 2025 9:56 pm 21.55
xD
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Ruchome schody w galerii -" to jest wasza droga do formy, do lepszego ja " 

szuka frajerow i idiotow a skoro taki ktos zarabia to tylko swiadczy o tych idiotach, ktorzy dali sie na to nabrac na samozwanczego dietetyka, odchudzic. kogos to banal ale zapytaj te osoby za pol roku za rok za 3 lata za 5 itp czy czasem nie wygladaja tak jak Karolina Szostak chociazby albo Dominika Gwitt, jojo takie, ze gorzej niz bylo xxxxx razy, TO ZADNA SZTUKA KOMUS ZBIC WAGE OT TAK NA SZYBKO WAZNE, CZY REALNIE MOZESZ POKAZAC Z CZYSYM SUMIENIEM ZDJECIA TEJ OSOBY PO ILUS LATACH CZY MA TA SAM SZCZUPLA WAGE ALBO NAWRT CHUDSZA CZY TYLKO WSPOMNIENIA I JOJO I FINALNIE JEST GRUBSZA XXX RAZY NIZ BYLA PIERWOTNIE.TO JEST DOWOD A NIE PIERDOLENIE KOCOPOLOW 24 NA DOBE NIE MAJAC ANI WYKSZTALCENIA MEDYCZNEGO, ANI PSYCHOLOGICZNEGO ANI TRENERSKIEGO ANI ZADNEGO KIERUNKOWEGO UWAZAM WRECZE, ZE TAKIE PRAKTYKI POWINNY BYC ZAKAZANE LUB SCIGANE PRZEZ POSZKODOWANYCH, BO MOZNA KOMUS ORGANIZM ROZWALIC I ZDROWIE PRZECIEZ A POTEM PO LATAMI BEDZIE DOCHODZIL DO SIEBIE PO TAKICH EKSPERYMENTACH A TAKIE DIETY I TRENINGI TO AI LEPSZE UKLADA UWZGLEDNI WSZYSTKO I WIEK I TRYB ZYCIA I WZROST I PLEC I ZAPOTRZEBOWANIE ENERGETYCZNE I SPALANIE I RUCH I KALORYKE I SKLAD I GRAMATURE WSZYSTKO! MYSLE, ZE TO SAMO ZRESZTA ROBIA WRZUACAHA W CHATA I WIELKIE DIETY SMIECH NA SALI

chlop to mega obciach a wobec info od bylych o nim to juz nikt nie ma watpliwosci dziecko sie odsuwa czuje, ze to idiota pierdolacy kocopoly, jakby byl taki dobry, to by w zawodzie pracowal a nie naciagal ludzi na dietyi musial szukac byle robot bo do niczego innego sie nie nadawal. Nie mam szacunku do celebrytow, bo to pasozyty podobnie jak wszyscy samozwanczy koaczowie, jutiuberzy i cale to zenujace leniwe towarzystwo
- Lostnick888
- PsychoFanka
Ja pier... jak ta babka ma takie marzenia to współczuję jej życia, ale tu widac, ze raczej oni założyli wiekszosc lewych kont z których komentują bo az sie wierzyć nie chce jak obcy człowiek moze wypisywać takie farmazony...xdd
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Znów wstawił przemianę Pani Moniki z grudnia tamtego roku, I przed chwilą też młodą manę z dzieckiem również z tamtego roku .
I wszystko jasne Panie,,Dawid -Michał "dawidszulcc pisze: ↑śr lis 19, 2025 8:20 pm Znów wstawił przemianę Pani Moniki z grudnia tamtego roku, I przed chwilą też młodą manę z dzieckiem również z tamtego roku .
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Przepraszam bardzo ale napisałem do niego żeby przestał tak pisać, widać że dobrze się bawi ,napisałem kiedyś że kończę z pisaniem o nich bo to moja prywatna sprawa jest ,ale na litość boską ja nie jestem jakimś Michałem. Nie wiem czemu gościu robi to i wyzywa .
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
I cyk kolejny niewygodny komentarzyk skasowany... Ktoś w końcu napisał, że ma dość oglądania relacji z półek sklepowych 

za to lecą stare przemiany jedna po drugiej...
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ciekawe jak dlugo ten powisi....

-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Haha jaka zenada z tej starowki, jakbym nigdy na oczy lampek nie widzial albo Costa Cafe xD
Madzia jak od niego uciekla jak sie zblizyl zeby nagrac ich razem
mnie zastanawia jeszcze jedno, chlop po polibudzie, matematyke mial w 1 palcu a 10latkowi z lekcjami pomaga babcia od dwoch miesiecy
to co on ma tam takiego w tej szkole, calki czy co
haha inzynier od systemow wentylacji

Madzia jak od niego uciekla jak sie zblizyl zeby nagrac ich razem
mnie zastanawia jeszcze jedno, chlop po polibudzie, matematyke mial w 1 palcu a 10latkowi z lekcjami pomaga babcia od dwoch miesiecy
Madzia go nie chce. Może i są razem, a może robią tylko biznes. Niewżne. Mowa ciała mowi jedno i nie tylko na tej relacji ze starówkitomasz4999 pisze: ↑czw lis 20, 2025 11:43 am Haha jaka zenada z tej starowki, jakbym nigdy na oczy lampek nie widzial albo Costa Cafe xD
Madzia jak od niego uciekla jak sie zblizyl zeby nagrac ich razem![]()
mnie zastanawia jeszcze jedno, chlop po polibudzie, matematyke mial w 1 palcu a 10latkowi z lekcjami pomaga babcia od dwoch miesiecy![]()
![]()
to co on ma tam takiego w tej szkole, calki czy co
![]()
![]()
haha inzynier od systemow wentylacji
![]()
![]()
Mały chyba w 5 klasie. Może Robercika już materiał przerasta