Mateusz S. Z Poznania
Moderator: verysweetcherry-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Mateusz S. Z Poznania
Hej, widzieliście, dziś o 19:30 w Polsacie będzie reportaż o właścicielu myjni w Poznaniu, który w zeszłym roku nagle zmarł. Jego matka oskarża jego partnerkę, sugerując ze z kochankiem się go pozbyła… Znacie sprawę? Ta dziewczyna to była przyjaciółka konturovni. Od początku wydawało mi się dziwne to, że w ogóle go nie opłakiwała tylko świeżo po śmierci wrzucała szczęśliwe zdjęcia z imprez itd.
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Tak ja to ogladalam, patologia!!!Marbellaxx pisze: ↑ndz lis 16, 2025 11:50 am Hej, widzieliście, dziś o 19:30 w Polsacie będzie reportaż o właścicielu myjni w Poznaniu, który w zeszłym roku nagle zmarł. Jego matka oskarża jego partnerkę, sugerując ze z kochankiem się go pozbyła… Znacie sprawę? Ta dziewczyna to była przyjaciółka konturovni. Od początku wydawało mi się dziwne to, że w ogóle go nie opłakiwała tylko świeżo po śmierci wrzucała szczęśliwe zdjęcia z imprez itd.
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Co myślisz o tym? Mnie od początku zastanawiało to, że ona w ogóle nie wyglądała na przejętą jego śmiercią, zachowywała się jak gdyby nigdy nic, wyjścia ze znajomymi imprezki, a byli przecież ze soba mega długo. On fajny, pracowity chłopak…
Mnie to tylko zastanawia kto ja zameldowal w tym domu, przeciez matka jako wlascicielka musiala chyba o tym wiedziec.Marbellaxx pisze: ↑wt lis 18, 2025 12:05 am Co myślisz o tym? Mnie od początku zastanawiało to, że ona w ogóle nie wyglądała na przejętą jego śmiercią, zachowywała się jak gdyby nigdy nic, wyjścia ze znajomymi imprezki, a byli przecież ze soba mega długo. On fajny, pracowity chłopak…
Ta dziewczyna widac ze jakas mega patusiara i cwaniara.
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Zwykła umowa najmu/użyczeniaMarbellaxx pisze: ↑wt lis 18, 2025 1:37 am Generalnie do meldunku wystarczy upoważnienie od właściciela, moze je podrobili…
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Widziałam komentarz jego mamy, że syn zameldował konkubinę bez jej wiedzy, a miał upoważnienia do usługodawców (gaz prąd)… żal mi Mateusza, to był fajny chłopak, ona od zawsze mi się wydawała bezwzględna, jak robot bez żadnych uczuć