A na torbie kateringu twarz Roberta. Zupełnie nie był ich.
Jak mnie nosi żeby komentarz tam zostawić
A na torbie kateringu twarz Roberta. Zupełnie nie był ich.
Juz w sobotę mowil ze przekroczy 2 tys kobiet jak zaakceptuje wszystkich
Ejjj znajdź czas dla Robercika pomiędzy glaskaniem kota i narzeczonejtomasz4999 pisze: ↑pt lis 14, 2025 9:49 am Ja musze przestac marnowac swoj czas na to gowno xD serio, nic ciekawego w kolko to samo, jezdzenie do rolnikow, sklepu rybnego i po galerii szampony nagrywac i ogladac... raz na 2 tyg wizyta u fryzjerki, czasem lajw ze smazenia jajecznicy lub miksowania placka. I wkolko to samo codziennie no ilez mozna, ja juz sie zmeczylem wylapywaniem smaczkow bo zeby to robic to niestety trzeba sluchac jego pitolenia a to mi sie przejadlo xD poza tym mam prace, narzeczona i kota!!!I nie mam czasu na Roberta!!!
![]()
![]()
takze zegnajcie drodzy przyjaciele!![]()
Bede zagladal czasem na forum, moze nawet na odchodne pocisne mu jakis komentarz pod kazdym zdjeciem ktore bylo wrzucone po raz SETNY - w godzinach kiedy spi czyli miedzy 3 w nocy a 13 po poludniu i to pod kazdym zdjeciem (pootwieram w nowych zakladkach) tak, zeby kazdy mogl przeczytac
to bylby hit! Zegnajcie Monika, Ania, Sylwia - bylyscie jak najlepsze kolezanki. Dawid, Michal, Sport Rap Pasja Zycia Robert - wy rowniez zegnajcie, pozdrawiam
xD
Nie Rossmann tylko fale loki koki sklep fryzjerski, a na dodatek uciął relacje jak sprzedawczyni wspomniała o doczepachZubizubizu pisze: ↑pt lis 14, 2025 12:25 pm Ja już zrobiłam unfollow na ig![]()
Na grupie jeszcze jestem ale w sumie nic nowego tam nie ma... I nie będzie... Stare zdjęcia, stare przemiany i szkoda mi tylko patrzeć na te naiwne kobiety, które wchodzą w to tak jak ja kiedyś... I jarają się że na detoksie spadnie im 2 czy 4 kg - norma, w końcu to detox,zejdzie woda to i kg będzie mniej na liczniku.
Jesteśmy pod urzędem, patrzcie tu są flagi
A teraz Rossman, patrzcie ile szamponów... Skąd Ty się czarny urwałeś? Szampony pokazujesz ludziom??
Jeśli on to czyta, i rzeczywiście jest tak jak opisujecie na forum jego przeszłość, to teraz z Magdą będą szopkę odgrywać o ich miłości, jakże wielkiej, wspaniałej i wymagającej... Żeby robić to jedynie pod publiczkę...
Żenada!