Skoro tyle wiesz, jaka jest generalnie niewinna, to może przedstawisz nam również wytłumaczenie tego wszystkiego? Skoro nie ona, to kto według ciebie zabił? Jak to w końcu było?spaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 7:44 pm ogólnie osoby oskarżone raczej zostawiają wypowiedzi obronie, i to jest też najczęstsze zalecenie obrony, a że chciała się ostatecznie wypowiedzieć widząc nieobiektywny bieg tego procesu, to chyba każdy by tak zrobił? miała prawo
skoro detektyw R. po tygodniu wydobył z niej prawdę, to dlaczego dużo silniejsze naciski śledczych nie zadziałały? tak jak mówię, ona może być niewinna, to do czego miałaby się przyznać? może ukryła ciało dziecka, bo spanikowała?
przeprosiła jeszcze przed procesem, w wywiadzie mówiła, że chciałaby przeprosić każdego z osobna, a i przed ogłoszeniem wyroku mówiła o tym, że przeprasza wszystkich za wprowadzenie w błąd
wyraziła skruchę, w wywiadzie: zrobiłam głupotę, zrobiłam, bo nakłamałam,
a ten mecenas potwierdził, że wyciągnęła idące w dobrym kierunku wnioski ze swojego zachowania
potem ten obrońca mówił o rażących zaniedbaniach procesowych i że tego typu sprawy kończą się uniewinnieniem
z tego co ja kojarzę, to ona nie składała wykluczających się zeznań, wszyscy co mieli z nią kontakt, przekazali tę samą jej wersję wypowiedzi
Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca
Moderator: verysweetcherry-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
Re: Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca
i zakończcie te bzdury, proszęOjojojka pisze: ↑śr lis 12, 2025 7:41 pm Tyle w pierdlu siedzisz i dalej nie znasz prawa? Coś z twoją inteligencją nie bardzo .Sąd oddalił wniosek obrońcy o kasację i koniec. Wniosek twojego przedstawiciela ustawowego czyli adwokata. To nie koncert życzeń, to zwykłe procedury więc nie bredź o niedopuszczaniu do głosu.
ja nie jestem K. W.
Ty serio jesteś ograniczona. Ona liczyła na zawiasy w wyniku nieszczęśliwego wypadku i ewentualnego bejbi blusa ale się nie udało bo sekcja jednoznacznie wskazała na uduszenie dziecka które przeżyło upadek nawet nie z metra wysokości. Jakby się przyznała do morderstwa to by został skazana więc lazła w swoją bzdurną wersję. Koniec kropka. Nie ma żadnego niesprawiedliwego skazania, nie ma żadnych machlojek. Google nie gryzą, wszystko bez problemu można wyszukać. Bredzisz ze śledziłaś sprawę a ja jednoznacznie widzę że przeczytałaś część książki opisującej kaske, bo właśnie min tam jest ten wywód o jej inteligencji (której nie ma, co dodatkowo udowadnia jej kretynskie postepowanie). Darla mordę po zamknięciu bo myślała że coś ugra. Naoglądała się filmów sensacyjnych z USA gdzie nie raz na info że ktoś coś wyzna zapraszano do więziennego pokoju zwierzeń. Ja osobiście myślę że ona nawet jak wyjdzie to wróci za długi bo nie ma opcji żeby spłaciła ponad 120k. Spaprała sobie życie, spaprała rodzinie i odebrała je biednemu dziecku. Jesteś obrzydliwa, pozbawiona moralności głupia osoba że w ogóle śmiesz tu pisać choć jedno słowo popierające tą kreaturespaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 7:44 pm ogólnie osoby oskarżone raczej zostawiają wypowiedzi obronie, i to jest też najczęstsze zalecenie obrony, a że chciała się ostatecznie wypowiedzieć widząc nieobiektywny bieg tego procesu, to chyba każdy by tak zrobił? miała prawo
skoro detektyw R. po tygodniu wydobył z niej prawdę, to dlaczego dużo silniejsze naciski śledczych nie zadziałały? tak jak mówię, ona może być niewinna, to do czego miałaby się przyznać? może ukryła ciało dziecka, bo spanikowała?
przeprosiła jeszcze przed procesem, w wywiadzie mówiła, że chciałaby przeprosić każdego z osobna, a i przed ogłoszeniem wyroku mówiła o tym, że przeprasza wszystkich za wprowadzenie w błąd
wyraziła skruchę, w wywiadzie: zrobiłam głupotę, zrobiłam, bo nakłamałam,
a ten mecenas potwierdził, że wyciągnęła idące w dobrym kierunku wnioski ze swojego zachowania
potem ten obrońca mówił o rażących zaniedbaniach procesowych i że tego typu sprawy kończą się uniewinnieniem
z tego co ja kojarzę, to ona nie składała wykluczających się zeznań, wszyscy co mieli z nią kontakt, przekazali tę samą jej wersję wypowiedzi
Ostatnio zmieniony śr lis 12, 2025 7:56 pm przez Zolo666, łącznie zmieniany 1 raz.
- berry blast
- Kciuk
uważam, że to był wypadek, a ona spanikowała, zwykła panika młodej osoby, i to oskarżenie o zabójstwo mogło się wziąć z tego, że to dziecko miało osłabione zdrowie i śmierć mogła dać nietypowe objawy,Kasiabimbasia pisze: ↑śr lis 12, 2025 7:50 pm Skoro tyle wiesz, jaka jest generalnie niewinna, to może przedstawisz nam również wytłumaczenie tego wszystkiego? Skoro nie ona, to kto według ciebie zabił? Jak to w końcu było?
tyle przynajmniej
a głębiej to ja mam pewne informacje na ten temat, które cały czas sprawdzam, ale tu ich nie wyłożę, bo prawne zbadanie tej sprawy leży w możliwościach tylko pewnej grupy osób, o określonych uprawnieniach, po mojej stronie jest tylko pewna grupa świadków mających świadomość co się wtedy działo
Janusz Szostak się tym interesował, miałam z nim kontakt od końca października 2021r., dążył do tego, by spotkać się z K. W., a to jest pewna procedura, tyle że zachorował, trafił do szpitala i zmarł nagle 10 grudnia 2021r. i ta sprawa stoi, on mógł ją wyjaśnić
po prostu nie rozumiem dlaczego wszyscy obrali kierunek na tę negatywną stronę wywiadów, choć tam są różne informacjeberry blast pisze: ↑śr lis 12, 2025 7:54 pm opierasz swoją wiedzę na wywiadach a nam każesz odrzucić materiał medialny i udział mediów,
a proces, to proces, tam były ogromne różnice w opiniach dwóch frakcji ekspertów
Przez przypadek udusiła dziecko. Uhum. Jak masz jakieś informacje na ten temat to zapieprzaj na policję a nie siedź na wandziespaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:06 pm uważam, że to był wypadek, a ona spanikowała, zwykła panika młodej osoby, i to oskarżenie o zabójstwo mogło się wziąć z tego, że to dziecko miało osłabione zdrowie i śmierć mogła dać nietypowe objawy,
tyle przynajmniej
a głębiej to ja mam pewne informacje na ten temat, które cały czas sprawdzam, ale tu ich nie wyłożę, bo prawne zbadanie tej sprawy leży w możliwościach tylko pewnej grupy osób, o określonych uprawnieniach, po mojej stronie jest tylko pewna grupa świadków mających świadomość co się wtedy działo
Janusz Szostak się tym interesował, miałam z nim kontakt od końca października 2021r., dążył do tego, by spotkać się z K. W., a to jest pewna procedura, tyle że zachorował, trafił do szpitala i zmarł nagle 10 grudnia 2021r. i ta sprawa stoi, on mógł ją wyjaśnić
No masz informacje z tego samego źródła, co te o śmierci Iwony Wieczorek, czyli ze swojego snu. Pani już podziękujemy.spaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:06 pm uważam, że to był wypadek, a ona spanikowała, zwykła panika młodej osoby, i to oskarżenie o zabójstwo mogło się wziąć z tego, że to dziecko miało osłabione zdrowie i śmierć mogła dać nietypowe objawy,
tyle przynajmniej
- berry blast
- Kciuk
bo materiał dowodowy (ten z akt a nie z wywiadów) jest tak silny że tu nie ma o czym dyskutować
a to że się różni opinia prokuratora i obrońcy to jakby ci to powiedzieć.. tak jest w każdym procesie
-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
Szkoda strzępić ryja na twoje wywodyspaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:06 pm uważam, że to był wypadek, a ona spanikowała, zwykła panika młodej osoby, i to oskarżenie o zabójstwo mogło się wziąć z tego, że to dziecko miało osłabione zdrowie i śmierć mogła dać nietypowe objawy,
tyle przynajmniej
tak było, wystarczy cofnąć się do opisów z 2012r., a to co potem podawano do akt i co cytowano w uwadze tvn, to jest zupełnie niezgodne z tym co ona mówiła, poza tym to był środek zimy i głęboki mróz
Nie było dwóch frakcji ekspertów. Były dwa ośrodki uniwersyteckie i po kolei wykluczano wszystkie możliwe przyczyny zgonu, aż zostało tylko jedno: morderstwo. Nie było kontrowersji wokół wyroku, wręcz przeciwnie,chwalono sąd za sprawiedliwy wyrok,bo media i społeczeństwo domagały się dożywocia. Sąd nie uległ presji mediów, ludzi i super expressu i zasądził 25 lat zamiast dożywocia .Nie tylko bredzisz ale i zwyczajnie kłamiesz.
Ostatnio zmieniony śr lis 12, 2025 8:25 pm przez Ojojojka, łącznie zmieniany 1 raz.
Tyle że akta opierają się na tym co znaleziono w miejscu ukrycia zwłok a nie na wypowiedziach wasniewskiej i TVN-u.
byle uczciwieberry blast pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:19 pm bo materiał dowodowy (ten z akt a nie z wywiadów) jest tak silny że tu nie ma o czym dyskutować
a to że się różni opinia prokuratora i obrońcy to jakby ci to powiedzieć.. tak jest w każdym procesie
- berry blast
- Kciuk
a potem zakopała z czułością ciałko w ziemi, przykryła gałązką, zgasiła peta i poszła do domu.
nie ze snu, tylko z realnych kontaktów z ludźmi
ale we śnie widziałam kilka razy K. W. w zk,
radzi sobie, choć początki miała trudne
dziękuję za uwagę
-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
A jak wytłumaczysz fakt ze przed śmiercią dziecka (która podobno byla wypadkiem jak mowisz) sprawdzała wysokość zasiłku pogrzebowego w Polsce, cenę trumny dla niemowlaka oraz robiła research nad śmiercią dziecka w wyniku zaczadzenia?spaceofm pisze: ↑śr lis 12, 2025 8:06 pm uważam, że to był wypadek, a ona spanikowała, zwykła panika młodej osoby, i to oskarżenie o zabójstwo mogło się wziąć z tego, że to dziecko miało osłabione zdrowie i śmierć mogła dać nietypowe objawy,
tyle przynajmniej
Jeśli to był wypadek jak mówisz to po co czytała o zasiłku pogrzebowym i trumnie dla dziecka?
Jakie masz tego inne wytłumaczenie niż to iż z premedytacją zaplanowała pozbycie sie córki bo jej przeszkadzała?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Jak chrumknąłemberry blast pisze: ↑śr lis 12, 2025 5:06 pm Wyloguj się już bo koleżankom spod celi cały internet zużyjesz
- berry blast
- Kciuk
już mówiła.Marti37 pisze: ↑śr lis 12, 2025 9:23 pm A jak wytłumaczysz fakt ze przed śmiercią dziecka (która podobno byla wypadkiem jak mowisz) sprawdzała wysokość zasiłku pogrzebowego w Polsce, cenę trumny dla niemowlaka oraz robiła research nad śmiercią dziecka w wyniku zaczadzenia?
Jeśli to był wypadek jak mówisz to po co czytała o zasiłku pogrzebowym i trumnie dla dziecka?
Jakie masz tego inne wytłumaczenie niż to iż z premedytacją zaplanowała pozbycie sie córki bo jej przeszkadzała?
ciąża była zagrożona a po porodzie mała była w inkubatorze więc sprawdzała "na wszelki wypadek"
logiczne nieprawdaż?
-
Kasiabimbasia
- Gacie z oceanu
Będzie pierdolić o trudnościach w rodzinie i braku wsparcia od Bartka i teściowej xDMarti37 pisze: ↑śr lis 12, 2025 9:23 pm A jak wytłumaczysz fakt ze przed śmiercią dziecka (która podobno byla wypadkiem jak mowisz) sprawdzała wysokość zasiłku pogrzebowego w Polsce, cenę trumny dla niemowlaka oraz robiła research nad śmiercią dziecka w wyniku zaczadzenia?
Generalnie wszyscy winni oprócz kasiulki