Start
Mój profil

Tablet/iPad/notebook

Moderator: verysweetcherry
Olakota
BlondDoczep

Tablet/iPad/notebook

Post autor: Olakota »

Hej, potrzebuje polecajki tableta, na studia, zależy mi żebym mogła podpiąć klawiaturę ale też pisać ręcznie (jak się to sprawdza?), bardzo lubię papier i pisanie, niekoniecznie umiem na klawiaturze xd ale czuję że taki sprzęt może mi trochę pomóc w studiowaniu. Wiem że najłatwiej pewnie byłoby kupić iPada ale to nie ta półka cenowa, chciałabym coś tańszego.
Awatar użytkownika
maly.ludek
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: maly.ludek »

Hej, mój znajomy ma tablet od Samsunga, robi w nim notatki i bardzo sobie chwali.
Ja tu tylko czytam

:zzz: :zzz: :zzz:
mistrzyniexcela
MoetGlass

Post autor: mistrzyniexcela »

do kazdego tableta podepniesz klawiature bluetooth. Ja na codzien uzywam zarowno ipada jak i najtanszego samsunga i zero roznicy. Dopoki nie jesyes artysta albo dopoki nie chcesz odpalac ciezkich apek to kazdy tablet bedzie git ;3
unfaithfully
Samarka

Post autor: unfaithfully »

Ze swojej strony nie polece nic innego jak iPad. Napisalas, ze iPad to nie Twoja polka cenowa, ale teraz iPady nie kosztuja milionow monet. Nie mowie o iPad Air czy iPad Pro, ale o zwyklym. A Apple Pencil do niego mozesz kupic na Amazonie za okolo 100 zl (polecam czekac na black friday). Mam 10 gen z 2022 roku, 64gb. Jest swietny do notatek, rysowania, przegladania Internetu. + kupisz najtansza klawiaure bluetooth i mozesz z niego zrobic maly komputer. Do tego na ekran przyklejasz folie paperlike, ktora imituje papier i poprawia komfort pisania na nim.
Nic innego nie polece, bo nic innego nie mam. Ale jestem zadowolona bardzo z tego iPada i kupilabym go jeszcze raz.