Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Patkrz4584
Daj znać co odpowiedział
Daj znać co odpowiedział
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
O kuźwa hahahahahaha wrocil czlowiek z silowni i cyk do posilku POTRENINGOWEGO lajf wchodzi jak zloto....
mamy lekarzy sędziow prawnikow... panie kierujace ruchem drogowym, panie policjanki... raz mi sie to nawet przydalo bo mnie zlapala pani gdzies w polach i poznala mnie Panie Robercie dzisiaj nie bedzie mandatu xD xD
chlopak ktory robil im meble tez jest na jego rozpisce ma ja w szufladzie i zawsze do niej wraca jak tylko sie bardziej zapusci xD no to faktycznie za*ebisty styl zycia, trzymac se diete w szufladzie i jak sie zapuszcze to zaczynam wpierdalac placka z 18 bialek i 4x ryz brazowy dziennie xD
mamy lekarzy sędziow prawnikow... panie kierujace ruchem drogowym, panie policjanki... raz mi sie to nawet przydalo bo mnie zlapala pani gdzies w polach i poznala mnie Panie Robercie dzisiaj nie bedzie mandatu xD xD
chlopak ktory robil im meble tez jest na jego rozpisce ma ja w szufladzie i zawsze do niej wraca jak tylko sie bardziej zapusci xD no to faktycznie za*ebisty styl zycia, trzymac se diete w szufladzie i jak sie zapuszcze to zaczynam wpierdalac placka z 18 bialek i 4x ryz brazowy dziennie xD
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Wszystkie schorzenia Robert z Magda sa w stanie wyczytwac po zdjeciu TWARZY, nawet jak nie wyslecie im badan.
Ja mysle ze to zasluguje na jakiegos Nobla conajmniej.
Ja mysle ze to zasluguje na jakiegos Nobla conajmniej.
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Odpowiadam : zablokował mnie na insta.
Nie daruję gnojowi
Nie daruję gnojowi
To norma oszustów!!!!Patkrz4584 pisze: ↑wt lis 11, 2025 12:14 am Odpowiadam : zablokował mnie na insta.
Nie daruję gnojowi![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Za to u Kasi wlecial ciekawy post ten sam ktory wczesniej skasowala - ciekawe czy to o nim.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Z ciekawosci: fakturke za co? zamowiles u niego diete i poprosipes o fakture? czy po prostu ot tak cie zablokowal? albo za jakies nie wiem, wulgaryzmy? jesli za diete to czy zwrocil ci pieniadze?
Patkrz4584 pisze: ↑wt lis 11, 2025 12:14 am Odpowiadam : zablokował mnie na insta.
Nie daruję gnojowi![]()
Mojq znajoma kiedys zamówiłam dawno u nich dietę poprosiła o paragon bądź fakturę zostala zablokowana zaraztomasz4999 pisze: ↑wt lis 11, 2025 12:14 pm Z ciekawosci: fakturke za co? zamowiles u niego diete i poprosipes o fakture? czy po prostu ot tak cie zablokowal? albo za jakies nie wiem, wulgaryzmy? jesli za diete to czy zwrocil ci pieniadze?
Znowu klamia, jak tak biegala to niech pokaze kiedy, bo chyba 20 lat temu, skoro 15 la temu miala otylosc, uwierze jak zobacze, z echociaz w tempie 7 na godzine da rade nawet w 8 na g trudno mi uwierzyc skoro ma tyle zapasow tluszczu
Biegaczem jeszcze byl w grupie kiedyś 
za rok maja biedna 10 km hahsh zobaczymy
chyba z kanapa ...
ani 2 km by nie przebiegli...ale gadaja głupoty...a z flaga chodza po dzielnicy jacy patrioci ...a jakby Magda nie była patriotka to on by nie byl z taka kobieta ...a gdzie jest Bóg to co najważniejsze...?wgl w ich życiu nie ma nie wierzą w nic. .
Może widziała jak biegali
ona obecnie z ta waga pod 70-tke i regulowaniem skali i cyferek przegina mowie niedlugo pokaze 43 jak ja golym okiem qwidxe blizej 70 nalane i masywne nozyska i lapa jak u pudziana ! bawia sie swietnie klamiac to ich drugie imie
-
Mojka_moja
- Ciastko
A o kim niby miałby być, przecież że to o nim, tym psychopacie o zrytym berecietomasz4999 pisze: ↑wt lis 11, 2025 8:43 am Za to u Kasi wlecial ciekawy post ten sam ktory wczesniej skasowala - ciekawe czy to o nim.
Tylko wiecie co? on żyje w jakimś swoim świecie ,kłębią mu się w tym łbie różne myśli i wizje, na to wskazuje ten chaos w wypowiedziach, ale jest z nim coraz gorzej
wszyscy macie te same odczucia, ja je również podzielam
Ale już od jakiegoś czasu nie słuchałam i nie oglądałam ani jego ani jej