Porządne rajstopy - duże rozmiary
Moderator: verysweetcherryPorządne rajstopy - duże rozmiary
Hejka potrzebuje polecenia dobrych rajstop. Mój problem tkwi w tym że nie ma dla mnie rozmiarów. Mam 177 wzrostu i ważę ok 60 kg wszyatkie L i XL bo takie zawsze biorę są tak ciasne że nie mogę ich nawet wciągnąć na pośladki
ostatnio Lki z gatty - nie było XL wzięłam L odrazu do kosza bo nie dość że wypadało chyba na XS to jeszcze porwały się odrazu 
Kiedyś zamawiałam XL z sheina były idealne nie dość że prałam je notorycznie i nic się z nimi nie działo to jeszcze były nie uciskające w talii ale chciałam dać szansę jakimś polskim produkcjom. Czy ktoś coś poleci?
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Ale chodzi o to, że są za krótkie? Przy tej wadze spokojnie wejdziesz w duże rozmiary. Jesteś 10 cm wyższa ode mnie, ale lżejsza, zakładam, że nogi też szczupłe. Czyli jak rozumiem proporcje nóg do reszty ciała masz niestandardowe lub duże stopy? Powinnaś wejść w 3 czy 4. Moja szwagierka jest jakoś twojego wzrostu, waży na pewno sporo więcej i nosi 3 - czyli z Gatty M. Niedawno nawet kupowałyśmy jej ciążowe i też brała 3.
Ja bym nie ryzykowała kolejnych zakupów w ciemno. Leć do jakieś gatty niech co dobiorą. Czasem material jest mniej uciągliwy - może na takie trafiałaś?
Ja bym nie ryzykowała kolejnych zakupów w ciemno. Leć do jakieś gatty niech co dobiorą. Czasem material jest mniej uciągliwy - może na takie trafiałaś?
-
Kruszynka1234
- LemonkowaCola
Rajstopy firmy mona. Sporo influ plus size typu ewokracja ma kody znizkowe i pokazuje w filmikach.valevska pisze: ↑sob lis 08, 2025 9:45 am Hejka potrzebuje polecenia dobrych rajstop. Mój problem tkwi w tym że nie ma dla mnie rozmiarów. Mam 177 wzrostu i ważę ok 60 kg wszyatkie L i XL bo takie zawsze biorę są tak ciasne że nie mogę ich nawet wciągnąć na pośladkiostatnio Lki z gatty - nie było XL wzięłam L odrazu do kosza bo nie dość że wypadało chyba na XS to jeszcze porwały się odrazu
Kiedyś zamawiałam XL z sheina były idealne nie dość że prałam je notorycznie i nic się z nimi nie działo to jeszcze były nie uciskające w talii ale chciałam dać szansę jakimś polskim produkcjom. Czy ktoś coś poleci?