Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: tomasz4999 »

Dzien dobry, jest juz 8.30, obudzi ktos Roberta? bo na czacie czarno xD
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Plus mina Magdy jak zaczal wiesniackie zarty na temat tego masazera .... ja pier%€#^le.

Mnie jeszcze zastanawia gdzie on chce tymi ketlami trenowac bo chyba nie W BIURZE??? hahahahahahahahah

Kwiatomat pisze: pt lis 07, 2025 9:56 am Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

To nie biuro, to mieszkanie docelowe dla Nikoli. Lub szklep z szmatami dla Magdy, bo się rozwijamy.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: pt lis 07, 2025 8:31 am Dzien dobry, jest juz 8.30, obudzi ktos Roberta? bo na czacie czarno xD
Robrt już dawno wstal, lata po mieście z Magdą. Magda kupuje kawę mocną a nie jesdnak nie mocną ale dodatkami, z cynamonem.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

My tu śmichy chichy a ludzie to dalej łykaja, kasa leci niesamowita, ja pierdziele gosciu sobue znalazl serio dobry patent xD
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

Tak sklep chyba w snach na pietrze dodatkowo bedzie tak jak mowie niedlugo bedzie mogl znowu cmokac na posladki NIkoli, bo jakos trening pokazal raz a tyyyle obiecywal moze razem stworza jakis team biznesowy on bedzie gadal bzdury na rolkach a ona pokaze oporowo na gumach. Tam wiza tylko jego ciuchy, partnerka swoich nawet 3 sztuk nie skladuje o czyms to swiadczy udaja przed kamera nie wiadomo co tak jak. z Iwa bylo
MichalQQ
Mokra Włoszka

Jej sie nie chce pracowac, ale moze jego pajacowanie w koncu wymusi decyzje. Ciekawe, ze tak wstretnie traktowal poprzednia partnerke jak dla mnie to wyjasnia wszystko. Dokladnie tak samo zachowuje sie teraz, nie wierze w bajki. 2 go zostawily przeciez nie bez powodu
MichalQQ
Mokra Włoszka

a ja mysle, ze on wie, ze hajs sie konczy i tylko robi dobra mine do zlej gry, ludzie nie sa glupi leci dziadowi - sciemniaczowi po kieszeni LUDZIE CZMU WY TACY GLUPI JESTESCIE I BIEDNI FRAJEROW NIECH SZUKA GDZIE INDZEJ DIETE WAM CHAT ULOZY IDEALNA JAK MU PODACIE ODPOWIEDNIE INFORMACJE A SZCZEGOLNEI PLATNA WERSJA NIE DORABIAJCIE NIERBOW!!!
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Mnie to tam wali serio bo kazdy ma swoj rozum i kupuje co chce badz nie kupuje ale no nie moge zczaic jak ludzie z prawie 2000 spolecznosci nie kumaja ze przemian jest moze ze 20 (bo jest tyle na stronie) co daje 1% calosci... moja ulubiona jest ta gdzie laska zrzucila 24kg (za co mega szacun) i sama na swoim prywatnym profilu pisze ze zajelo jej to 24miesiace, nawet jej maz to komentuje ze ksiazkowo to zrobila, po czym CF u siebie pisze ze to efekt 4miesiecy... xD mitoman do potegi
MichalQQ
Mokra Włoszka

a mnie nie wali bo mam radar na cwaniakow np typu celebrytki i banda debilek kupujacych to co on reklamuja albo jakies debilne wyjazdy za ciezka kase a dorabia sie tylko celebrytka np od 15 lat zyje w luksusie na koszt ludzi i takich jest pelno albo jak Kur...ski ojczym Wanda 50 milionow zniknel z Optimy a ta nagle ma chate warta miliony wymienie tylko kilka nazwisk ciekwae skad ludzie bez kwalifikacji maja pieniadze: Rodzynek, Wedzi..., Cichop., Koron, Wanda, Hwalejcio, oj lista dluga towarz wzajem adoracji nierobow przebieranki gadanie bzdur i latanie za cudze ja w szoku jestem ilu debili jest na swiecie skoro takie twory istnieja dzieki UWADZE DEBILI ZARABIAJA, JAKBY DEBILE PRZESTALI TOTO ZASILAC TO BY ZNIKLO
MichalQQ
Mokra Włoszka

TO SAMO TAK AGA H. CO SIE NA MALYCH DZIECIACH I PRANIU MOZGOW DOROBILA OFERUJAC TRESCI NA POZIOMIE IMBECYLA. WYSSALA ENERGIE A KASA DLA NIEJ BO TAK DZIALA PLATFORMA A OGLADAJACY GOWNO POWINNI MIEC 50 % ROWNIEZ ZAPLACONE ZA OGLADANIE TEGO. A NIE LUDZIE DALI CZ`AS ENERGIE A DOSTALI FUCK YOU OD NICH BO CALA KASA LECI DLA NICH TAKIE MA. ZDANIE POCIESZA MNIE FAKT, ZE DOSIEGNIE ICH SPRAWIEDLIWOSC, BO BEZ PRACY A TO NIEROBY MAX. 12 LAT POCIAGNA JESLI NIE KROCEJ PRZY TYM STYLU ZYCIA I POPISYWANIA SIE OBY WSZYSTKICH TYCH FRAJEROW TO SPOTKALO LEWAND. I INNE PILKARZYNY TO JEST ZENADA.
MichalQQ
Mokra Włoszka

W OGOLE MAM SZACUNEK TYLKO DO UCZCIWYCH: LEKARZY, PRAWNIKOW, LUDZI IT, BIZNESMENOW (PRAWDZIWYCH) A NIE WYZYSKIWACZY, TLUMACZY I PROSTYCH PRACOWNIKOW, KTORZY UCZCIWIE WYKONUJA SWOJA PRACE SPRZATACZY, SKELPOWYCH ITP A GARDZE TAKIMI GNOJAMI, KTORZY DORABIAIA SIE NA PRANIU MOZGOW I WYZYSKIWANIU, OSZUKIWANIU (OKRADANIU DE FACTO!!!)
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Dobra, okey okey, wyluzuj chlopie :)
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Wstal wstal bo widze na fb ze poranna rutyna kasowania komentarzy zostala rozpoczeta ;)

Swoja drogą, nie pospal dzisiaj zbyt dlugo bo tylko do 11.

Monikamm pisze: pt lis 07, 2025 10:40 am Robrt już dawno wstal, lata po mieście z Magdą. Magda kupuje kawę mocną a nie jesdnak nie mocną ale dodatkami, z cynamonem.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Monika, idz zjedz puszke tunczyka (w sosie wlasnym) bo gwiazdorzysz!!!!! albo puszke fasoli, bedziesz miala pelnowartosciowy posilek sluchajcie... Ewentualnie kup se racuchy i zupe na zalewke, sluchajcie

xDxDxD

Monikamm pisze: pt lis 07, 2025 10:39 am To nie biuro, to mieszkanie docelowe dla Nikoli. Lub szklep z szmatami dla Magdy, bo się rozwijamy.
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Na drugim adresie

tomasz4999 pisze: pt lis 07, 2025 10:07 am Plus mina Magdy jak zaczal wiesniackie zarty na temat tego masazera .... ja pier%€#^le.

Mnie jeszcze zastanawia gdzie on chce tymi ketlami trenowac bo chyba nie W BIURZE??? hahahahahahahahah
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Kwiatomat pisze: pt lis 07, 2025 9:56 am Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
Tak, poczułam ciary żenady oglądając relację ze sklepu sportowego. I sprzedawca, który patrzył się na niego jak na kosmitę. Założę się, że żadnych kettli nie kupił, widać na każdym kroku, że ma węża w kieszeni.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Do ciebie jak jechalem...? tzn. do nas jak jechalem...?? bo wiecie u NAS nie ma moje twoje...

haha xD

Sylwkap25 pisze: pt lis 07, 2025 1:14 pm Na drugim adresie
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Oczywiście, ze nie kupił, bo jak sprzedawca zaczął wymieniać ceny to ten ucinał relacje.
Żeby nie wyszło, ze najtańsze bierze o ile w ogóle
ML111 pisze: pt lis 07, 2025 1:21 pm Tak, poczułam ciary żenady oglądając relację ze sklepu sportowego. I sprzedawca, który patrzył się na niego jak na kosmitę. Założę się, że żadnych kettli nie kupił, widać na każdym kroku, że ma węża w kieszeni.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Przyjaciel mój, kolega mój, był zdrowy, nie widadomo czy był zdrowy, no własnie nie wiadomo czy był chory czy zdrowy 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Naprawdę no gdzie by mogli zrezygnować razem z takiego duetu naciągania ludzi...my normalni ludzie musi pracować A mając własną działalność musze płacić podatki od każdego grosza i wystawiać faktury!A takie darmozjady nikomu nie wystawiają paragonów ani nic i sie nie boją....I żyją...
Gdzie im tak będzie dobrze jak razem biznes prowadzić....zrobuc kopiuj wklej pospac dopoludnia,potem jakas dolewkę zjeść po sklepach codziennie pochodzić i tak w kolko....nie zazdroszczę oczywiście zeby nie bylo tylko współczuję ze na takich leserow, nierobow ludzie zwykli właśnie sie naciągają.

A oni zadowoleni żyją sobie po swojemu w luksusie nie robią nic...za chwilę moze znów jakieś wakacje?;)ale chyba już oddzielnie...
MichalQQ
Mokra Włoszka

juz lata i pier. kocopoly widze czarne chmury nad byznesem ludzie sie budza dlugo nie pociagnie
MichalQQ
Mokra Włoszka

wspomnien czar pozostana mu do podziwiania posladki Nikusi i sponsoring coreczki, ktora tez robota sie nie zhanbila. Stary z naciagactwa placi 4000 + msczn + inne oplaty
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Dokładnie.....
Nagrałam niedawno rolkę ze idzie aeroby zrobic aMagda dołączyło do niego ale swoje sprawy zalatwia....haha przecież kłamco widac ze codziennie jestes sam na swoim mieszkaniu nie musisz tak kłamać a Magda dla kasy biznesu przyjeżdża codziennie z tobą posciemniac...myślicie ze tak codziennie będzie mowil ze Magda swoje sprawy pojechała załatwiać?🤣🤣🤣aż do znudzenia...