Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

20 lat doświadczenia a on nadal tylko placka umie robić i za każdym razem mówi to samo krok po kroku
Kto mu teraz jajeczniczke zrobi
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

A oczy dzisiaj miał bardzo świecące
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Madzia poszła po kawę, ona lubi mocną , a nie ona lubi z dodatkami 😁
Andzula
RóżowePolo

Post autor: Andzula »

A ten placek w jego wykonaniu to raczej wyglądał jak naleśnik :')
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

dla mnie to wyglada na uklad biznesowy nie moga sie rozstac bo jeszcze laczy ich biznes, jej sie nie chce isc do pracy, wiec na razie jeszcze. z nim siedzi, ale widzac co sie dzieje bedzie schemat jak z poprzednimi , ktore go kopnely w zad byla ma wlasna dzialalnosc, poprzednia to samo i ta pewnie na boku juz cos kombinuje, na razie go wywalila z chaty tylko patrzec jak prawda wyjdzie na jaw, a on bedzie juz niebawem mogl jak za dawnych czaswo komentowac posladki corci, zamieszkaja razem to bedzie mogl znowu uskuteczniac dawne triki nie jej wina, ze ma takiego starego ale widac, ze pracowita tez nie jest(po kims to ma w koncu no ciekawe kiedy ta wille, ktora podobno ma pokaze bo ja smiechlem
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Dzien dobry, jest juz 8.30, obudzi ktos Roberta? bo na czacie czarno xD
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
tomasz4999
Modna

Plus mina Magdy jak zaczal wiesniackie zarty na temat tego masazera .... ja pier%€#^le.

Mnie jeszcze zastanawia gdzie on chce tymi ketlami trenowac bo chyba nie W BIURZE??? hahahahahahahahah

Kwiatomat pisze: pt lis 07, 2025 9:56 am Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

To nie biuro, to mieszkanie docelowe dla Nikoli. Lub szklep z szmatami dla Magdy, bo się rozwijamy.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pt lis 07, 2025 8:31 am Dzien dobry, jest juz 8.30, obudzi ktos Roberta? bo na czacie czarno xD
Robrt już dawno wstal, lata po mieście z Magdą. Magda kupuje kawę mocną a nie jesdnak nie mocną ale dodatkami, z cynamonem.
tomasz4999
Modna

My tu śmichy chichy a ludzie to dalej łykaja, kasa leci niesamowita, ja pierdziele gosciu sobue znalazl serio dobry patent xD
MichalQQ
Mokra Włoszka

Tak sklep chyba w snach na pietrze dodatkowo bedzie tak jak mowie niedlugo bedzie mogl znowu cmokac na posladki NIkoli, bo jakos trening pokazal raz a tyyyle obiecywal moze razem stworza jakis team biznesowy on bedzie gadal bzdury na rolkach a ona pokaze oporowo na gumach. Tam wiza tylko jego ciuchy, partnerka swoich nawet 3 sztuk nie skladuje o czyms to swiadczy udaja przed kamera nie wiadomo co tak jak. z Iwa bylo
MichalQQ
Mokra Włoszka

Jej sie nie chce pracowac, ale moze jego pajacowanie w koncu wymusi decyzje. Ciekawe, ze tak wstretnie traktowal poprzednia partnerke jak dla mnie to wyjasnia wszystko. Dokladnie tak samo zachowuje sie teraz, nie wierze w bajki. 2 go zostawily przeciez nie bez powodu
MichalQQ
Mokra Włoszka

a ja mysle, ze on wie, ze hajs sie konczy i tylko robi dobra mine do zlej gry, ludzie nie sa glupi leci dziadowi - sciemniaczowi po kieszeni LUDZIE CZMU WY TACY GLUPI JESTESCIE I BIEDNI FRAJEROW NIECH SZUKA GDZIE INDZEJ DIETE WAM CHAT ULOZY IDEALNA JAK MU PODACIE ODPOWIEDNIE INFORMACJE A SZCZEGOLNEI PLATNA WERSJA NIE DORABIAJCIE NIERBOW!!!
tomasz4999
Modna

Mnie to tam wali serio bo kazdy ma swoj rozum i kupuje co chce badz nie kupuje ale no nie moge zczaic jak ludzie z prawie 2000 spolecznosci nie kumaja ze przemian jest moze ze 20 (bo jest tyle na stronie) co daje 1% calosci... moja ulubiona jest ta gdzie laska zrzucila 24kg (za co mega szacun) i sama na swoim prywatnym profilu pisze ze zajelo jej to 24miesiace, nawet jej maz to komentuje ze ksiazkowo to zrobila, po czym CF u siebie pisze ze to efekt 4miesiecy... xD mitoman do potegi
MichalQQ
Mokra Włoszka

a mnie nie wali bo mam radar na cwaniakow np typu celebrytki i banda debilek kupujacych to co on reklamuja albo jakies debilne wyjazdy za ciezka kase a dorabia sie tylko celebrytka np od 15 lat zyje w luksusie na koszt ludzi i takich jest pelno albo jak Kur...ski ojczym Wanda 50 milionow zniknel z Optimy a ta nagle ma chate warta miliony wymienie tylko kilka nazwisk ciekwae skad ludzie bez kwalifikacji maja pieniadze: Rodzynek, Wedzi..., Cichop., Koron, Andziaks, Hwalejcio, oj lista dluga towarz wzajem adoracji nierobow przebieranki gadanie bzdur i latanie za cudze ja w szoku jestem ilu debili jest na swiecie skoro takie twory istnieja dzieki UWADZE DEBILI ZARABIAJA, JAKBY DEBILE PRZESTALI TOTO ZASILAC TO BY ZNIKLO
tomasz4999
Modna

Dobra, okey okey, wyluzuj chlopie :)
tomasz4999
Modna

Wstal wstal bo widze na fb ze poranna rutyna kasowania komentarzy zostala rozpoczeta ;)

Swoja drogą, nie pospal dzisiaj zbyt dlugo bo tylko do 11.

Monikamm pisze: pt lis 07, 2025 10:40 am Robrt już dawno wstal, lata po mieście z Magdą. Magda kupuje kawę mocną a nie jesdnak nie mocną ale dodatkami, z cynamonem.
tomasz4999
Modna

Monika, idz zjedz puszke tunczyka (w sosie wlasnym) bo gwiazdorzysz!!!!! albo puszke fasoli, bedziesz miala pelnowartosciowy posilek sluchajcie... Ewentualnie kup se racuchy i zupe na zalewke, sluchajcie

xDxDxD

Monikamm pisze: pt lis 07, 2025 10:39 am To nie biuro, to mieszkanie docelowe dla Nikoli. Lub szklep z szmatami dla Magdy, bo się rozwijamy.
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Na drugim adresie

tomasz4999 pisze: pt lis 07, 2025 10:07 am Plus mina Magdy jak zaczal wiesniackie zarty na temat tego masazera .... ja pier%€#^le.

Mnie jeszcze zastanawia gdzie on chce tymi ketlami trenowac bo chyba nie W BIURZE??? hahahahahahahahah
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Kwiatomat pisze: pt lis 07, 2025 9:56 am Co on w tym sklepie ze sprzętem sportowym wyczyniał. Jak wparował z kamerą i drze się od drzwi 🤦 dramat, on myśli że jest zabawny 🤦
Tak, poczułam ciary żenady oglądając relację ze sklepu sportowego. I sprzedawca, który patrzył się na niego jak na kosmitę. Założę się, że żadnych kettli nie kupił, widać na każdym kroku, że ma węża w kieszeni.
tomasz4999
Modna

Do ciebie jak jechalem...? tzn. do nas jak jechalem...?? bo wiecie u NAS nie ma moje twoje...

haha xD

Sylwkap25 pisze: pt lis 07, 2025 1:14 pm Na drugim adresie
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

Oczywiście, ze nie kupił, bo jak sprzedawca zaczął wymieniać ceny to ten ucinał relacje.
Żeby nie wyszło, ze najtańsze bierze o ile w ogóle
ML111 pisze: pt lis 07, 2025 1:21 pm Tak, poczułam ciary żenady oglądając relację ze sklepu sportowego. I sprzedawca, który patrzył się na niego jak na kosmitę. Założę się, że żadnych kettli nie kupił, widać na każdym kroku, że ma węża w kieszeni.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Przyjaciel mój, kolega mój, był zdrowy, nie widadomo czy był zdrowy, no własnie nie wiadomo czy był chory czy zdrowy 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Naprawdę no gdzie by mogli zrezygnować razem z takiego duetu naciągania ludzi...my normalni ludzie musi pracować A mając własną działalność musze płacić podatki od każdego grosza i wystawiać faktury!A takie darmozjady nikomu nie wystawiają paragonów ani nic i sie nie boją....I żyją...
Gdzie im tak będzie dobrze jak razem biznes prowadzić....zrobuc kopiuj wklej pospac dopoludnia,potem jakas dolewkę zjeść po sklepach codziennie pochodzić i tak w kolko....nie zazdroszczę oczywiście zeby nie bylo tylko współczuję ze na takich leserow, nierobow ludzie zwykli właśnie sie naciągają.

A oni zadowoleni żyją sobie po swojemu w luksusie nie robią nic...za chwilę moze znów jakieś wakacje?;)ale chyba już oddzielnie...