Start
Mój profil

Gdzie kupujecie perfumy?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Liii
Koczkodan

Gdzie kupujecie perfumy?

Post autor: Liii »

Jak w temacie.

Jest ogromna rozbieżność cen. Drogerie obecne w centrach handlowych oferują względną ochrone przed podróbkami, z drugiej ceny potrafią być tam nawet dwa razy wyższe niż w sklepach internetowych.

Moje pytanie dotyczy popularnych marek, ale jeśli macie jakieś polecenia perfumerii z niszowymi zapachami to chętnie poczytam i sprawdzę :)
Piiiniaa
GreckieWakacje

Post autor: Piiiniaa »

Notino i Flaconi :)
SuckerPunch
Mokra Włoszka

Post autor: SuckerPunch »

Pollleeecam ZARĘ!!! Świetna jakość (Mam teraz elegantly Tokyo i nie mogę się powstrzymac zeby sei popsikac) i spoko sie utrzymuja za niska cene.. :he: :he: :he: :he:
Kazan
Currently:Top

Post autor: Kazan »

patrzę sobie na perfumehub.pl i wybieram najtanszą :) najczęsciej wypada na notino (mają fajne cahbacki), flaconi, euforię i perfumeria.pl Stacjonarne odwiedzam tylko, żeby powąchać ;-)
Liii
Koczkodan

Post autor: Liii »

Kazan pisze: czw lis 06, 2025 9:50 pm patrzę sobie na perfumehub.pl i wybieram najtanszą :) najczęsciej wypada na notino (mają fajne cahbacki), flaconi, euforię i perfumeria.pl Stacjonarne odwiedzam tylko, żeby powąchać ;-)
Ok, dzięki, sprawdzę jeszcze perfumehub. Ceneo pokazuje mi jakieś nieznane sklepy (efragola czy dropply) z cenami rzędu 380zl, podczas gdy w douglasie jest 660zl i to w związku z promocją, bo normalnie ponad 8 stów. Przy takiej roznicy robię się podejrzliwa, choć oczywiście wolałabym zapłacić mniej niż więcej:)
Kazan
Currently:Top

Post autor: Kazan »

Liii pisze: pt lis 07, 2025 10:56 am Ok, dzięki, sprawdzę jeszcze perfumehub. Ceneo pokazuje mi jakieś nieznane sklepy (efragola czy dropply) z cenami rzędu 380zl, podczas gdy w douglasie jest 660zl i to w związku z promocją, bo normalnie ponad 8 stów. Przy takiej roznicy robię się podejrzliwa, choć oczywiście wolałabym zapłacić mniej niż więcej:)
douglas zazwyczaj odstaje mocno z cenami. niedawno dorwałam fajne ceny we flaconi właśnie (było -12% w apce)
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Kupuję lub testuję w perfumeriach - stacjonarnie i online. Czyli Sephora, Douglas, Notino, Hebe online. Douglas i Notino - zawsze dają dużo próbek. Czasem na Zalando są bardzo korzystne promki, ja celuję w Lancome.

Lubię takie małe podłużne perfumy Adopt z Rossmana - mam tam dwa swoje ulubione i bardzo trwałe zapachy.
SparklingHappiness
Mokra Włoszka

Post autor: SparklingHappiness »

Zawsze poluję na promki na Notino lub Hebe online.
SparklingHappiness
Mokra Włoszka

Post autor: SparklingHappiness »

Rzeka.chaosu pisze: pt lis 14, 2025 10:08 am Kupuję lub testuję w perfumeriach - stacjonarnie i online. Czyli Sephora, Douglas, Notino, Hebe online. Douglas i Notino - zawsze dają dużo próbek. Czasem na Zalando są bardzo korzystne promki, ja celuję w Lancome.

Lubię takie małe podłużne perfumy Adopt z Rossmana - mam tam dwa swoje ulubione i bardzo trwałe zapachy.
A które zapachy z adopt masz?