PS: Jakby miał ktoś do polecenia bardzo trwałą i ładnie wyglądającą szminkę, to będę wdzięczna.
Ukochane produkty do ust :)
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryUkochane produkty do ust :)
Szczególnie chodzi mi o kolorówkę, ale nie tylko. Jakie formuły i kolory najbardziej przypadły Wam do gustu i dlaczego?
PS: Jakby miał ktoś do polecenia bardzo trwałą i ładnie wyglądającą szminkę, to będę wdzięczna.
- StrawberryCake
- PrinTu
Bardzo lubię Laneige Lip Sleeping Mask Berry 
-
fksdoa
nyx fat oil slick click kolor 12 jest przepiękny i ma świetną formułę. chyba mój najukochańszy produkt do ust, wszystkie błysczyki diora itd poszły w odstawkę.
-
Testtesttest111
- Koczkodan
Jeśli chodzi o pielęgnację, to zwykły Aquaphor na noc robi robotę. Od razu odpowiem, że wazeliny też próbowałam ale zamiast nawilżyć to nie robiła u mnie nic 
Co do kolorówki jeszcze nie mam swojego HG. Czekam teraz na dostawę z yesstyle z dwoma balsamami/tintami w pięknym chłodnym kolorze i mam szczerą nadzieję że to będzie w końcu to. Jeśli będzie dobrze to zrobię update
Co do kolorówki jeszcze nie mam swojego HG. Czekam teraz na dostawę z yesstyle z dwoma balsamami/tintami w pięknym chłodnym kolorze i mam szczerą nadzieję że to będzie w końcu to. Jeśli będzie dobrze to zrobię update