Jakie macie zdanie o tych perfumach? Jakieś ulubione ?
Ja ostatnio przetestowałam kilka zapachów i mimo, że czuć że nie są to diory, moim zdaniem są bardziej przystępne i różnorodne niż popularne ostatnio arabskie.
Zara
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJak te tańsze np. Gardenia, Apple juice czy wonder rose mi nie podeszły tak uwielbiam serie z Jo Malone i te rzeczywiście długo czuć. Jestem też ciekawa współpracy z Origins i Jerome Epinette, muszę podjechać je powąchać
-
SparklingHappiness
- Mokra Włoszka
Zależy które zapachy. Chociaż mam wrażenie, że kiedyś były lepszej jakości i przede wszystkim trwalsze. Sporo zapachów ulatnia się na jedno kopyto.
Ja od 3 lat na wiosnę zawsze kupuję Deep Garden, który w teorii miał być odpowiednikiem CH Good Girl. Natomiast według mnie jest mniej słodki i bardziej świeży przez co odpowiada mi bardziej niż CH, lepiej mi leży na skórze (chociaż do trwałości Good girl trochę mu brakuje). O dziwo jest to zapach, o który dostałam chyba najwięcej pytań
Ostatnio bardzo spodobały mi sie Rose Petal drops z serii Jo Malone.
Ja od 3 lat na wiosnę zawsze kupuję Deep Garden, który w teorii miał być odpowiednikiem CH Good Girl. Natomiast według mnie jest mniej słodki i bardziej świeży przez co odpowiada mi bardziej niż CH, lepiej mi leży na skórze (chociaż do trwałości Good girl trochę mu brakuje). O dziwo jest to zapach, o który dostałam chyba najwięcej pytań
Ostatnio bardzo spodobały mi sie Rose Petal drops z serii Jo Malone.