Start
Mój profil

iwona wieczorek

Moderator: verysweetcherry
xoseraphina
FejkTiffany

Re: iwona wieczorek

Post autor: xoseraphina »

teodora55 pisze: ndz lis 02, 2025 11:03 pm Niesamowite odkrycie
To nie jest odkrycie. Ale skoro nawet psiarskie tak twierdzą to coś w tym musi być, a tymczasem ludzie kolejny rok z rzędu wysnuwają teorie o porwaniu do burdelu albo że sama gdzieś uciekła, a sprawa jest raczej oczywista i wcale nie taka zagadkowa 🙆🏼‍♀️
valentajn4
ŚpięWRezydencji

Post autor: valentajn4 »

Tak się zastanawiam czy jak przy jakiejś sprawie zaginięcia pojawia się Rutkowski to rodzina może się nie zgodzić by się do tego mieszał i robił medialny cyrk czy jest on jak taka natrętna mucha, której nie sposób odgonić?
Mam wrażenie, że to przez jego „włączenie się” na samym początku ze sprawy Iwony Wieczorek zrobiła się telenowela, która ludziom obrzydła. I nawet gdy w mediach pojawi się jakiś sensowny trop to mało kto będzie traktował go na serio bo pomyśli, że to kolejne bicie piany.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

valentajn4 pisze: pn lis 03, 2025 9:32 pm Tak się zastanawiam czy jak przy jakiejś sprawie zaginięcia pojawia się Rutkowski to rodzina może się nie zgodzić by się do tego mieszał i robił medialny cyrk czy jest on jak taka natrętna mucha, której nie sposób odgonić?
hmm ale jak to widzisz? "ale Rutek idź, idź nie wpieprzaj się bo robisz medialny cyrk?" xD nie wiem no wydaje mi się, że jak chcesz odnaleźć swojego zaginionego bliskiego i nie masz nic do ukrycia to wszystkie chwyty dozwolone i im większy rozgłos tym lepiej. Rutek może i trochę siary narobi, polansuje się, ale kilka głośnych spraw rozwiązał a najgłośniejsza to mała Madzia. Policja w w tym czasie prowadziła działania operacyjne i badała ślady.
valentajn4
ŚpięWRezydencji

Post autor: valentajn4 »

Te sprawy zaginięć, w które Rutkowski nie jest zaangażowany też bywają medialne a mimo to nie ma wokół nich takiej szopki, która zniechęca do zgłębiania tematu i wchodzenia w kolejne newsy. On odziera swoje sprawy z powagi i nadaje im niepotrzebny ton taniej sensacji i komizmu, przez co patrzy się na to jak na odcinek „Złotopolskich”. Niby jest poważnie i czasem groźnie a jednak nie do końca.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Post autor: spaceofm »

xxevi.13 pisze: pt paź 31, 2025 4:19 pm Skoro jesteś taka pewna swoich snów dlaczego nie zgłosisz się na policję? Pokażesz miejsce na mapie, stworzycie portret pamieciowy 😉
bardzo chętnie, ale nie wiem czy oni nie mają po dziurki w nosie takich relacji
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Szklanapogoda pisze: sob lis 01, 2025 6:15 am Nie wiem co niektórych bawi w komentarzu tej osoby. Nie każdy to wrozbita Maciej i niektórzy naprawdę mają szósty zmysl.🤪 tez się śmiałam, że wróżka pierdoli głupoty dopóki wszystko nie zaczęło się sprawdzać 😄

A poza tym ktos sprawdził to, że autorka tego snu dopiero co założyła konto? I komentarze są tylko w tym wątku🤔 może to ktos że środowiska próbuje namieszać, a może ten wpis to prawda 😝
nie mieszam, chcę żeby wyjaśniono tę sprawę, od wielu lat mam takie przekazy i wszystkie one nawet jako symbol się sprawdziły, no to jak widzę kolejny taki z serii i to nieoczekiwanie, no to co byście pomyśleli sami?
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

spaceofm pisze: czw paź 30, 2025 4:36 pm ze zniknięciem Iwony związany jest młody wówczas człowiek, i ze starszym ciemniejszym samochodem, niepozorny i wmieszany w tłum z wyglądu, dziś ta osoba może mieć około 35 - 40 lat, albo trochę więcej, na pewno nie jest to Paweł P., i raczej też nie Patryk G.

nie chcę wchodzić w tę ogólną histerię snów o Iwonie, ale takiego osobnika widziałam w wersji sennej, taki sen wykwita u mnie raz na jakiś czas i są to sny różne od takich tradycyjnych, bardziej mają charakter wizji, natomiast wszystkie one w stu procentach były znakami oddającymi rzeczywistość w moim życiu, jako przekazy, dotyczyły mojego życia głównie, ale gdy zaczęłam czytać o Iwonie, przyszło do mnie to właśnie, także ten człowiek ma z tym związek na pewno, ale kto to jest, nie wiem

najpierw pokazało mi się zdjęcie Iwony w różowym swetrze, które wszyscy kojarzymy i ono odwróciło się jak dwustronne lusterko

po drugiej stronie była noc, jakaś ulica obsadzona drzewami, tenże młody człowiek i samochód z którego bagażnika wystawała duża czarna folia,
to jest taki układ - znak

ona mi go pokazała, widziałam jego twarz i profil

na pewno nie jest to Paweł P., zupełnie inny typ twarzy, a Patryka widziałam tylko na nagraniu ze studniówki, oraz na trzech zdjęciach prywatnych, wszystkie raczej niewyraźnie, ale raczej to nie on, bo tamten miał mocniejszy układ twarzy i aurę emocji
Tak było, a w ogóle ten detektyw co prowadzi sprawę Iwony to nazywa się agent Cooper
spaceofm
Skarpeta Rakieta

co do Iwony, to wyślę to co zobaczyłam w wizji sennej na policję, bo oni z tego co mówił Marek Dyjasz nawet i takie informacje sprawdzają i pewnie robią jakieś prowokacje, może uznają to za przydatne i kogoś skojarzą sobie z akt czy przesłuchań, albo z baz danych
spaceofm
Skarpeta Rakieta

nie machają, czyli jako porywaczy Iwony należy je wykluczyć :) ;P
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

spaceofm pisze: czw lis 06, 2025 1:22 pm co do Iwony, to wyślę to co zobaczyłam w wizji sennej na policję, bo oni z tego co mówił Marek Dyjasz nawet i takie informacje sprawdzają i pewnie robią jakieś prowokacje, może uznają to za przydatne i kogoś skojarzą sobie z akt czy przesłuchań, albo z baz danych
W tej sprawie wszystkie chwyty dozwolone, nie wiem czy ta sprawe da sie rozwiazac z happy endem (osoba ktora to zrobila odpowie) jesli nikt nic nie wie + wybaczenie sprawcy ktore oglosila mama iwony tez za bardzo nie pomaga