Dziś nawet nie ma postu ze zdjęciami z przeszłości i miłosnymi wyznanami które po 15 min zostaną usunięte. Madzia może juz na grobing pojechała a CF śpi lub korzysta z życia z zamówionym towarem
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Kiedyś chyba mówił na relacji że popalić lubi
Dziś nawet nie ma postu ze zdjęciami z przeszłości i miłosnymi wyznanami które po 15 min zostaną usunięte. Madzia może juz na grobing pojechała a CF śpi lub korzysta z życia z zamówionym towarem
O boże tak
- Lostnick888
- PsychoFanka
Ten człek jest tak prosty i obrzydliwy w swoim postępowaniu, że aż żal patrzeć co on wyrabia na tych zakupach... Ktoś tam dostanie w końcu powinien po tych brudnych łapach go zdzielic!
- Lostnick888
- PsychoFanka
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ojjj....grube relacje dzis grube.... kopalnia smaczków.... a telefon do nich przebil wszystko... polecam samemu obejrzec ale w calosci i do konca bo ja az nie wierze w to co widzialem i uslyszalem hahaha im blizej konca tym lepiej 

"Bo my przecież jesteśmy przyjaciółmi, jak tyle tygodni pracujemy razem" hahahah jak facet z rybnego i wlasniciel knajpy w Grecjitomasz4999 pisze: ↑sob lis 01, 2025 1:58 am Ojjj....grube relacje dzis grube.... kopalnia smaczków.... a telefon do nich przebil wszystko... polecam samemu obejrzec ale w calosci i do konca bo ja az nie wierze w to co widzialem i uslyszalem hahaha im blizej konca tym lepiej![]()
"Madzia co to za cmentarz , wiesz ludzie będą pytać"
Nic dziwnego że Madzia go do siebie nie zabiera, jej bracia już by go ocenili
W sklepie zachwycał sie bulionem ...szok....oni tylko na gotowcach jadą...a niby diety...a samemu zrobic porządny obiad sie nie umie :(współczuję nawet racuchy dziecku kupuja...wspomina ojczyma itd i tez cos nadmienił o cmematarzy a siedzieć bd w domu...a śmiać mi sie chciało bo mowil wczoraj ze Magda z małym poszła na zakupy bo 2 dni sklep zamknięty itd i żeby Robercik mial co jeść oczywiście jemu kupic ze dbają o niego
potrafi kłamać i na to prawie oni weszli do mieszkania...maly dla sb chleb i ona cos tam tylko zawinięte przyniosła ale mi to zakupy
na dwa dni...pewno od sb jechali do niego a on ściemnia..
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
SIKAM.....

Sa panie robiace tatuaze, sa panie malujace obrazy... kierowcow mamy mnostwo bo wiesz... ja zaczynalem to pracowalwm w kilkunastu pracach.... na magazynie, w biurze....ja znam wszystkie mozliwe typy i wiem jaka dieta jest najprostsza dla pana...
<I cyk, ctrl+c ctrl+v>
DO NAS DZWONIA LEKARZE Z PROSBA CZY BYSMY NIE MOGLI PORAD IM UDZIELAC
BEDZIE MAJOWKA Z FURIATAMI w maju....
Zaplace z 5k zeby tylko tam sie wkrecic, albo lepiej wystarczy 399zl na lewym koncie w Grupie PETARDA

AAAAAAAHAAHHHHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA O JEZU MAM CHYBA ZAWAL ZE SMIECHU HAHAHAHAHAHAHHA
Sa panie robiace tatuaze, sa panie malujace obrazy... kierowcow mamy mnostwo bo wiesz... ja zaczynalem to pracowalwm w kilkunastu pracach.... na magazynie, w biurze....ja znam wszystkie mozliwe typy i wiem jaka dieta jest najprostsza dla pana...
<I cyk, ctrl+c ctrl+v>
DO NAS DZWONIA LEKARZE Z PROSBA CZY BYSMY NIE MOGLI PORAD IM UDZIELAC
Zaplace z 5k zeby tylko tam sie wkrecic, albo lepiej wystarczy 399zl na lewym koncie w Grupie PETARDA
AAAAAAAHAAHHHHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA O JEZU MAM CHYBA ZAWAL ZE SMIECHU HAHAHAHAHAHAHHA
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Oni tak bardzo mieszkaja razem i sa razem ze Madzia od 3ech dni na relacjach z ICH NOWEGO MIESZKANIA ani butow ani kurtki nigdy nie sciaga xDxDxD Ja sie czuje jakbym Klan ogladal, tam tez wszyscy zawsze po mieszkaniach laza w butach a najbardziej to Pawel Lubicz.
i wgl co on tam za smietnik ma, jakies pierdoly na balkonie ale najlepsze sa te walizeczki lezace nad okapem w kuchni, to chyba po poprzednich lokatorach

albo kumplu co wyjechal do Grecji 

"Patrzcie na te wina..."
Ale chwalisz sie czy zaliisz?

"Co to za cmentarz bo ludzie beda pytac"

Ej patrzcie tutajjjjj.... swiatlo w lazience na czujnik.... bylo ciemno jest jasno....... PATRZ MADZIA MADZIAAAAA!!!!!!
i wgl co on tam za smietnik ma, jakies pierdoly na balkonie ale najlepsze sa te walizeczki lezace nad okapem w kuchni, to chyba po poprzednich lokatorach
"Patrzcie na te wina..."
Ale chwalisz sie czy zaliisz?
"Co to za cmentarz bo ludzie beda pytac"
Ej patrzcie tutajjjjj.... swiatlo w lazience na czujnik.... bylo ciemno jest jasno....... PATRZ MADZIA MADZIAAAAA!!!!!!
Hahhaaha to jest plan !! Ja bym chyba nie wytrzymała, mam twarz z napisamitomasz4999 pisze: ↑sob lis 01, 2025 7:38 am
A no i mowil ze 3 lata mieszkal kplo cmentarza i jak to święta zmarłych były to nie wychodixl z domu...hahha co jeszcze nie wymysli ten bajkopisarz...dziś Magdy nie będzie to zapowiedział ze z corka spedzi czas...chce to już zobaczyć jak wygląda przy diecie taty 
Oczywiście że nie wie , znicze się pyta czy są trwałe, a Madzia do niego że tam są wkłady wymienne, kiedyś się dziwił pigwą, co to jest i jak to się stosuje, mylił kalafior i brokuł, raz Madzia gotowła jakis bulion a on do niej: a Ty tu ryż gotujesz? No widać że to żółte i coś pływa że to nie ryż
- Lostnick888
- PsychoFanka
Ciary żenady słuchając ten slowotokMonikamm pisze: ↑sob lis 01, 2025 9:34 am Oczywiście że nie wie , znicze się pyta czy są trwałe, a Madzia do niego że tam są wkłady wymienne, kiedyś się dziwił pigwą, co to jest i jak to się stosuje, mylił kalafior i brokuł, raz Madzia gotowła jakis bulion a on do niej: a Ty tu ryż gotujesz? No widać że to żółte i coś pływa że to nie ryżon nic nie wie o życiu i świecie, przykładów jest mnóstwo
![]()
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
A zauważyliście, że po latach kupił sobie nowe jeansy i pewnie będzie w nich chodził dzień w dzień przez kolejne lata?
Aaaaa no i jak założy sweter, to mówi, że jest na elegancko
Aaaaa no i jak założy sweter, to mówi, że jest na elegancko
Mi się już nawet nie chce komentować
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
Nie zapominajcie że prowadzi też górników
Ostatnio u fryzjerki mówił że tylu mężczyzn dołącza, że dieta dopracowana i czyni cuda...
Jak to możliwe że on nie pokaże żadnego dania z tej diety w swoim wykonaniu, przecież mężczyźni robią to sami takie to proste i skuteczne
-
paolina.zet
- RóżowePolo
hehe na relacji z pytaniem czy wolicie wannę czy prysznic Furiat sam sobie odpowiada “ja mam w domu … hehe właściwie teraz to mamy wszystko” xD