Hej,
Od wczoraj do dzisiaj popołudnia ceny w Arket pl miały złe przewalutowanie i zamiast euro było zł:) nie powiem swetry po 50 zł i buty po 100 zł to fajna opcja. Myślę jednak że anulują zamówienia. Czy ktoś może jeszcze czeka na maila od nich?
Arket ceny mocno w dol
Moderator: verysweetcherry-
Kubagacek7
- ŚpioszkiKenzo
Kupiłam w sobotę, też czekam na wysyłkę:) mam nadzieję że wyślą
To już w sobote były te super niskie ceny?? Ja zobaczyłam dopiero w niedzielę. Bylam w szoku ile rzeczy było jeszcze dostępnych we wszystkich rozmiarach. Echh super by było gdyby te kaszmirowe swetry i jedwabne bluzki i t-shirty za 10 zł przyszły
-
Kubagacek7
- ŚpioszkiKenzo
Tak, zauważyłam jakoś w sobotę po 17. Sama nazamawiałam dwie paczki i też jedwab i kaszmir!! Oby wysłali haha
-
rachelkarengreen
- ToTylkoHermes
Ja mam wszystko oprócz butów - jakość bardzo dobra! Swetry wełniane mam już kilka lat, nic się nie dzieje - to samo z kurtkami. Tshirty wiadomo starzeją się szybciej ale i tak dają radę, bawełna się trzyma a szwy się nie skręcają
Upolowałam na dniach dwie bluzy tam bo był błąd cenowy i zamiast 220 za sztukę zapłaciłam 49pln, dzisiaj doszły i wydaje się to być naprawdę porządna bawelnaRetti pisze: ↑sob sty 31, 2026 6:17 pm A jak oceniacie jakość tych ubrań? Poluje na welonki od nich
Jakość super słaba, kupiłam przez błąd cenowy we wrześniu 2025 r. takie botki skórzane. Błąd cenowy to było 180 zł zamiast 1000 zł. Po 2 tygodniach musiałam je reklamować, bo po 2 wyjściach skóra się zdarła razem ze spodami. To jest tragedia.
Ja tak nie uważam. Na zdjeciach super to wygląda, taki niby COS, a na zywo jakies to takie cienkie i nieporządnie. Stacjonarnie coś tam można wygrzebać i ogólnie to jest jakościowo wyższa polka niż hm, bershka itd, ale cudów nie ma.rachelkarengreen pisze: ↑sob sty 31, 2026 6:23 pm Ja mam wszystko oprócz butów - jakość bardzo dobra! Swetry wełniane mam już kilka lat, nic się nie dzieje - to samo z kurtkami. Tshirty wiadomo starzeją się szybciej ale i tak dają radę, bawełna się trzyma a szwy się nie skręcają